Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SPANK είπε

Με το σύστημα της υπογραφής όλα στο ultra , καθόλου overclock σε επεξεργαστή και κάρτα

benchmark_20190314_17h03m.png

πως είναι σε σχεση με το πρωτο?

Δημοσ.

για να λεει custom παντως δεν εισαι σε ultra.

ξαναβαλτο σε ultra. κριμα ειναι αμα εχεις κανει λαθος να καθεται η καρτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

για να λεει custom παντως δεν εισαι σε ultra.

ξαναβαλτο σε ultra. κριμα ειναι αμα εχεις κανει λαθος να καθεται η καρτα.

Είναι σε Ultra , το custom που βλέπεις είναι επειδή μια επιλογή από high που ήταν το έβαλα σε very high ( δεν πάει η συγκεκριμένη ultra )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο με 580  και με cap στα 60 fps χωρις vsync

https://imgur.com/a/5I4uhgm

-------

με τις αλλαγες του video του billeiros  1 fps! πανω αλλα πεφτει το gpu usage ενα 10%  παρακατω,

οποτε θα το προτιμησω γιατι σεβομαι τις ευαισθησιες των nvidia fanboys για το περιβαλλον και σεβασμο στην χρηση ενεργειας:P

tldr ultra preset, με volumetric fog σε medium και ambient occlusion σε high για καρτες 580+

το volumetric ειναι must να πεσει το θυμαμαι κι απ το 1, το ΑΟ μαλλον δεν χρειαζεται κιολας.

για 570 λογικα τα ιδια θα βαζα, απλα θα παιζει πιο κοντα στα 50 παρα στα 60.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

και ήρθα με τα ποπ κορν μου να δω κλάματα..αλλά δε βλέπω κλάματα...
Φεύγω να παω να δω captain marvel τότε!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Μπήκα να παίξω καθώς είχε κατέβει εδω και πόσο υποτίθεται κ τι να δω... Update 40 gb... Καλές μια το βράδυ.... 

Μήπως δεν έκανες login in μετά το release? Το μοναδικό update που έχει κατεβάσει είναι κάτι λιγότερο από 1GB.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μήπως δεν έκανες login in μετά το release? Το μοναδικό update που έχει κατεβάσει είναι κάτι λιγότερο από 1GB.

Ξερω κι εγω τι έκανα σαμπως??? Δεν ήμουν κ από πάνω κιόλας. Τεσπα... 

Δημοσ.

Εχοντας παιξει 9 ωρες συνολο, μπορω να πω οτι προκειται για ενα παρα παρα πολυ καλο παιχνιδι. Ομορφα γραφικα, υψηλο AI οι εχθροι, σε κυκλωνουν πριν τους παρεις χαμπαρι και σε διαλυουν. Πολυ loot φυσικα, αρκετα καλη η ποικιλια των αντικειμενων, και αμα κανεις exploring θα σε ανταμοιψει! 

Γενικα παω πολυ χαλαρα στο lvling up, ειμαι μολις level 7, απλως θελω να απολαυσω πραγματικα τη διαδρομη , τριγυρναω σχεδον σε ολους τους δρομους της καθε συνοικιας πριν παω στην επομενη περιοχη. Απολαυση απλα.

• Like 3
Δημοσ.

Καμιά clan θα φτιάξουμε μήπως κάνουμε κάνα group για lvl up ή mission;

Θα είναι πιο εύκολο για να βρούμε κάποιον.

23 minutes ago, _Xistenze said:

από setting και ατμοσφαιρα...καλυτερο η χειροτερο από το πρωτο?

Χειρότερο δεν το λες, διαφορετικό ναι.Η ΝΥ με τα χιόνια ήταν πολύ καλή, με ωραία ατμόσφαιρα, κλειστοφοβικό περιβάλλον.

Εδώ ανοίγει το μάτι σου, πολύ πράσινο, πάρκα,μεγάλες λεωφόρους και μία πόλι με πολλά αξιοθέατα και ιστορία.Στην αποτύπωση - χαρτογράφηση,ιστορικών γεγονότων ή πόλεων  η ubi έχει αποδείξει ότι είναι από τις καλύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Καήκαμε λίγο με τα παιδιά σήμερα, από τις 1 ως τις 8..Πόνεσε το κεφάλι μου γιατί έχω χρόνια να παίξω τόσες ώρες σερί. Καλό είναι το παιχνίδι αλλά θέλει τις ώρες του για να έχεις progress, τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έπαιξα 5-6 ώρες την Beta (Xbox one), δεν είδα ουσιαστική διαφορά από το πρώτο. Η ίδια επαναλαμβανόμενη βαρεμάρα. Τρέχα, κρύψου, σκότωσε. Σενάριο μηδέν, χαρακτήρας τίποτα και γραφικά ίδιο πράγμα. Εκτός από τα χιόνια. Άσε που το μενού με τα όπλα κλπ, έγινε χειρότερο και εντελώς μη πρακτικό. Πολύ μπερδεμένο. Ευτυχώς που έβγαλαν την Beta έκδοση και είδα τι χάλι είναι. Δεν ήμαστε τώρα για πεταμένα λεφτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...