Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, paronio είπε

Ρε παιδιά, μου crasharei συνέχεια τι φάση?Μία ρύθμιση στα γραφικά να αλλάξω και με πετάει ή βγάζει γραμμές στην οθόνη....

σοβαρα?
Εγω αλλαξα παρα πολλα μεχρι και windowed σε περιεργη αναλυση και ολα κομπλε...Κατα τις 6και που γυρισα σπιτι

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτη μερα αλλα δεν επαιξα πολυ.Καπου 3 ωρες το πρωι.Κανα 2 το απογευμα.Ε,και αλλες 2 τωρα το βραδακι:lol:

Δημοσ.

Απο αυριο και μετα,τα κλειδια θα δινονται μονο μεσω Uplay ή Epic store.

https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-2-uplay--3777-1

Sadly we have to announce you that Ubisoft will not allow digital third party stores, such as Gamesplanet, to sell Division 2 after its release on March 15th 2019. After this date, the game will digitally only be available through Ubisoft's Store and another exclusive digital store. This will also be true for all upcoming game content such as Season Pass, Extensions, etc.

Obviously, we are not happy about this decision.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 5:40 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Κατεβαίνει τώρα το preload. Θα ξεκινήσει από απόψε τα μεσάνυχτα ο μαραθώνιος από ότι φαίνεται. :)

Όσοι πιστοί προσέλθετε στην παρέα μας.

https://discord.gg/mKqKz8J

μπηκα στον σερβερ οποιος θελει καν add uplay: Virus180 θα ξανα μπω στο game σε λιγάκι 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Απο αυριο και μετα,τα κλειδια θα δινονται μονο μεσω Uplay ή Epic store.

δικο της παιχνιδι ειναι αυτο ελειπε να μην το κανει...απορω και πως το καθυστερησε τοσο καιρο. Λογικα θα ακολουθησει και EA

• Sad 1
Δημοσ.

Το αγόρασα, το κατέβασα, το εγκατέστησα, μπήκα να παίξω, maintenance. Σάββατο πρωί; Really;

Ωραία ξεκινήσαμε...

Δημοσ.

Μαυρη αληθεια...Ειπαμε να ειναι σωστοι αλλα το εχουν παρακανει...
2 φορες την πατησα και εγω, μια χθες το απογευμα που γυρισα απ οτην δουλεια. Ουτε που προλαβα να κανω την εισαγωγικη αποστολη και καναν restart και μια τωρα οπως εσυ...

Δειχνουν υπερβαλλο ζηλο θα ελεγα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λες και πρώτη φορα παίζεται online game πρώτες μέρες. :D Από βδομάδα λογικά θα έχει στρώσει. ;)

Στις 13/3/2019 στις 9:33 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εγώ πάντως λέω κλασσικά να αποφύγω την πρώτη μέρα που χαλαρά θα έχει θέματα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Είναι λες και πρώτη φορα παίζεται online game πρώτες μέρες. :D Από βδομάδα λογικά θα έχει στρώσει. ;)

Στις 13/3/2019 στις 9:33 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

εγω ingame παντως δεν ειχα κανενα προβλημα. Ουτε crash ουτε lag ουτε τιποτα

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μαυρη αληθεια...Ειπαμε να ειναι σωστοι αλλα το εχουν παρακανει...
2 φορες την πατησα και εγω, μια χθες το απογευμα που γυρισα απ οτην δουλεια. Ουτε που προλαβα να κανω την εισαγωγικη αποστολη και καναν restart και μια τωρα οπως εσυ...

Δειχνουν υπερβαλλο ζηλο θα ελεγα :D

Μωρέ καλά κάνουν γιατί μετά θα είχαμε τρελή γκρίνια και τα σχετικά, αλλά ρε φίλε, βάλτην χαράματα την ρημαδοσυντήρηση, όχι Σάββατο πρωί, δεύτερης μέρας κυκλοφορίας, που περιμένει ο λαουτζίκος να παίξει.

Erw2s το username μου, όποιος θέλει με κάνει add, θα κάνω κι εγώ όσους δώσατε ID εδώ μέσα :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

τουλαχιστον οι midrange καρτες για 1080p@60 hz δε φαινεται να το χρειαζονται. μια χαρα το παω στην 580, 50-60 fps ultra χωρις καν να ασχοληθω.

69DF632739FE8E29A9889F325F326C2A632A7F03

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...