{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, _Xistenze είπε χαχαχαχα… 8gb μονο ο chrome θελει ρε Βάλε Firefox τότε ρε! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) επειδη εχω μνημη χρυσοψαρου και επειδη δεν θυμαμαι χριστο το ψαχνω τωρα The Division All Cutscenes (Game Movie) 1080p HD Spoiler και 1 συντομο recap Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=s3Jt2X3ZDAc 7 ώρες πριν, rofl είπε σε 7,5 ωρες. sorry καπου μπερδευτηκα ~ σε 2 ωρες ακομα ( στη 1) Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ρεμάλια να αφήσετε καμία θέση αύριο και για μας που θα γυρίσουμε βράδυ σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Προσπαθώ να βάλω ultra preset στα γραφικά και με το ρεσταρτ στο game που μου ζητάει , το γυρνάει σε custom.Καμμιά φορά δε με αφήνει κιόλας χωρίς ρεσταρτ να βάλω ultra. Τι φάση? Γνωρίζει κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Το παιχνίδι έκανε release και κλειδί ακόμα μπακα - γιοκ - ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Το παιχνίδι έκανε release και κλειδί ακόμα μπακα - γιοκ - ο Aπό που το πήρες; cdkeys; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Aπό που το πήρες; cdkeys; Amd rewards.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι για uplay το redeem code ή για το epic store; Γιατί για το epic γενικώς δεν ακούς και τα καλύτερα.. ΥΓ. Θα γράψω για το παιχνίδι μόλις αποκτήσω κάποιες ώρες μαζί του. Είμαι ακόμα στις πρώτες 3 ώρες xD Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Είναι για uplay το redeem code ή για το epic store; Γιατί για το epic γενικώς δεν ακούς και τα καλύτερα.. Ειναι για UPLAY και επίσης διαβάζω στο reddit οτι τα χουν κάνει μαντάρα και αρκετοι παραπονιούνται.. https://imgur.com/gallery/tfGELlc Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Tzimaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Είναι για uplay το redeem code ή για το epic store; Γιατί για το epic γενικώς δεν ακούς και τα καλύτερα.. ΥΓ. Θα γράψω για το παιχνίδι μόλις αποκτήσω κάποιες ώρες μαζί του. Είμαι ακόμα στις πρώτες 3 ώρες xD 2 ώρες πριν, Tzimaras είπε Ειναι για UPLAY και επίσης διαβάζω στο reddit οτι τα χουν κάνει μαντάρα και αρκετοι παραπονιούνται.. https://imgur.com/gallery/tfGELlc Εδώ όλα καλά. Το κλειδί δόθηκε απο χτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Θα 'ναι κανείς σας μέσα το βραδάκι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα 'ναι κανείς σας μέσα το βραδάκι ; Τι ερώτηση είναι αυτή τ8 πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 ρε μαγκες εχω ryzen 2700x where is coupon code ? 😐 εκανα log in κ λεει ,,please enter your coupon code΄΄ πως μπορω να βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά, μου crasharei συνέχεια τι φάση?Μία ρύθμιση στα γραφικά να αλλάξω και με πετάει ή βγάζει γραμμές στην οθόνη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Tzimaras είπε Ειναι για UPLAY και επίσης διαβάζω στο reddit οτι τα χουν κάνει μαντάρα και αρκετοι παραπονιούνται.. https://imgur.com/gallery/tfGELlc πολλοι τα πηραμε ηδη πριν 2 μερες. εχω φιλο που κοιταξε την αλλη μερα το μεσημερι και δεν το πηρε. δε νομιζω πως εχουν απειρα activations. o φιλος μου πηρε re με μεγαλη καθυστερηση πριν λιγες μερες μαζι με το dmc. και για το division οπως ειπα ακομα περιμενει. ευτυχως ο dslmaniac το ποσταρε πολυ εγκαιρα (thanks) και μπορει να μην υπαρξει μονο 2ο batch αλλα και 3ο +4ο οποτε να χετε το νου σας. 1 ώρα πριν, fox_fox είπε ρε μαγκες εχω ryzen 2700x where is coupon code ? 😐 εκανα log in κ λεει ,,please enter your coupon code΄΄ πως μπορω να βρω? Offer available through participating retailers only. Spoiler *Eligible products include AMD Ryzen™ 7 and AMD Ryzen™ 5 desktop processors with 2000 Series model numbers. Following purchase, product must be installed on system where coupon code will be redeemed. Offer available through participating retailers only. 18+ only. Following purchase, Coupon Code must be redeemed by June 1, 2019. Residency and additional limitations apply. For full Terms & Conditions: www.amdrewards.com/terms. Campaign period begins January 9, 2019 and ends April 6, 2019 or when supply of Coupon Codes is exhausted, whichever occurs first. Eligible AMD Product must be purchased during Campaign Period. Offer void where prohibited. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα