Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη εχω μνημη χρυσοψαρου και επειδη δεν θυμαμαι χριστο το ψαχνω τωρα

The Division All Cutscenes (Game Movie) 1080p HD

Spoiler

και 1 συντομο recap

7 ώρες πριν, rofl είπε

σε 7,5 ωρες.

sorry καπου μπερδευτηκα ~ σε 2 ωρες ακομα ( στη 1)

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθώ να βάλω ultra preset στα γραφικά και με το ρεσταρτ στο game που μου ζητάει , το γυρνάει σε custom.Καμμιά φορά δε με αφήνει κιόλας χωρίς ρεσταρτ να βάλω ultra. Τι φάση? Γνωρίζει κανείς ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι για uplay το redeem code ή για το epic store; Γιατί για το epic γενικώς δεν ακούς και τα καλύτερα..

ΥΓ. Θα γράψω για το παιχνίδι μόλις αποκτήσω κάποιες ώρες μαζί του. Είμαι ακόμα στις πρώτες 3 ώρες xD

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Είναι για uplay το redeem code ή για το epic store; Γιατί για το epic γενικώς δεν ακούς και τα καλύτερα..

Ειναι για UPLAY και επίσης διαβάζω στο reddit οτι τα χουν κάνει μαντάρα και αρκετοι παραπονιούνται..

https://imgur.com/gallery/tfGELlc

Επεξ/σία από Tzimaras

2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

ΥΓ. Θα γράψω για το παιχνίδι μόλις αποκτήσω κάποιες ώρες μαζί του. Είμαι ακόμα στις πρώτες 3 ώρες xD

2 ώρες πριν, Tzimaras είπε

Ειναι για UPLAY και επίσης διαβάζω στο reddit οτι τα χουν κάνει μαντάρα και αρκετοι παραπονιούνται..

Εδώ όλα καλά. Το κλειδί δόθηκε απο χτες...

Screenshot_20190315-134515_Chrome.jpg.b7c6e5ee0639bbb6ed75ba816b388e81.jpgScreenshot_20190315-134526_Chrome.jpg.adc4aeb5346b8bda6a3a60e61f676f88.jpg  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, Tzimaras είπε

πολλοι τα πηραμε ηδη πριν 2 μερες. εχω φιλο που κοιταξε την αλλη μερα το μεσημερι και δεν το πηρε.

δε νομιζω πως εχουν απειρα activations.

o φιλος μου πηρε re  με μεγαλη καθυστερηση πριν λιγες μερες μαζι με το dmc. και για το division οπως ειπα ακομα περιμενει.

ευτυχως ο dslmaniac το ποσταρε πολυ εγκαιρα (thanks)

και μπορει να μην υπαρξει μονο 2ο batch αλλα και 3ο +4ο οποτε να χετε το νου σας.

1 ώρα πριν, fox_fox είπε

ρε μαγκες εχω ryzen 2700x where is coupon code ? 😐 

εκανα log in κ λεει ,,please enter your coupon code΄΄  πως μπορω να βρω? 

Offer available through participating retailers only. 

Spoiler
Ubisoft Logo

*Eligible products include AMD Ryzen™ 7 and AMD Ryzen™ 5 desktop processors with 2000 Series model numbers. Following purchase, product must be installed on system where coupon code will be redeemed. Offer available through participating retailers only. 18+ only. Following purchase, Coupon Code must be redeemed by June 1, 2019. Residency and additional limitations apply. For full Terms & Conditions: www.amdrewards.com/terms.

Campaign period begins January 9, 2019 and ends April 6, 2019 or when supply of Coupon Codes is exhausted, whichever occurs first. Eligible AMD Product must be purchased during Campaign Period. Offer void where prohibited.

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...