Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι το 30 lvl σίγουρα θα είναι πολύ καλό. Μετά είναι το θέμα.και στο end game. Το πρώτο ειχε υπερβολικά πολύ grind για να πάρεις τα items που χρειαζοσουν. Underground, global events, daily runs, ατελείωτη ιστορία. 

Δε λέω, ωραίο παιχνίδι αλλά τα daily runs ηταν πολυ ευκολα και οι δύσκολες αποστολές πολύ δύσκολες. Θέλουν ομάδα με καλό συντονισμό και στο random matchmaking είναι σπάνιο να το πετύχεις αυτό. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

BTW είναι έτοιμο στο Amdrewards. 

και δω.

για καποιο λογο ο chromium στο uplay μου βγαζει login error εδω και κατι χρονια.

δεν ξερω αν αφορα και chrome η μονο chromium. παντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα μπειτε με edge:P

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξ βεβαια που παει με 8 gb ram. παντως τουλαχιστον ισως λογω λιγης ram , τερματιζει και vram. αν καποιος εχει 2060 και 8gb καθαρα απο περιεργεια ας πει τι γενεται :P

Επεξ/σία από rofl

3 hours ago, rofl said:

και δω.

για καποιο λογο ο chromium στο uplay μου βγαζει login error εδω και κατι χρονια.

δεν ξερω αν αφορα και chrome η μονο chromium. παντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα μπειτε με edge:P

Μάλλον ο chromium. Στο Android παίζω με Kiwi που είναι chromium fork, σε κάποιες σελίδες που σου εμφάνιζαν το νέο consent στους browsers, στον kiwi έμενε κρυμμένο και δεν υπήρχε καμία άλλη λ επίδραση θα (ίσως να το patchάρανε τον τελευταίο μήνα) 

7 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Το πρώτο ειχε υπερβολικά πολύ grind για να πάρεις τα items που χρειαζοσουν

Ολα αυτα ταgames βασιζονται στο grind...Εδω φαρμαρουμε επι ωρες σε Single player games για να ανεβσουμε stats...Ποσο μαλλον σε mmo και σε αυτο το συγκεκριμενο ειδος.

7 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Δε λέω, ωραίο παιχνίδι αλλά τα daily runs ηταν πολυ ευκολα και οι δύσκολες αποστολές πολύ δύσκολες. Θέλουν ομάδα με καλό συντονισμό και στο random matchmaking είναι σπάνιο να το πετύχεις αυτό. 

Ετσι δεν ειναι το σωστο ομως?Οι randomαδες να μην την παλευουν και οι ομαδες να ειναι πολυ δυνατοτερες...Αν το καλοσκεφτεις ετσι θα γινοταν και στην πραγματικοτητα.

3 ώρες πριν, rofl είπε

νταξ βεβαια που παει με 8 gb ram. παντως τουλαχιστον ισως λογω λιγης ram , τερματιζει και vram. αν καποιος εχει 2060 και 8gb καθαρα απο περιεργεια ας πει τι γενεται :P

8gb ram λεγαμε ηταν δεν ηταν αρκετα στο προηγουμενο πριν 3 χρονια...Τωρα πια δεν πας πουθενα. Ελαχιστα παιχνιδια θα παιζεις σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

8gb ram λεγαμε ηταν δεν ηταν αρκετα στο προηγουμενο πριν 3 χρονια...Τωρα πια δεν πας πουθενα. Ελαχιστα παιχνιδια θα παιζεις σωστα.

Εγώ με 8GB και ακόμα να αντιμετωπίσω πρόβλημα σε game. Επειδή ελάχιστα games ρουφάνε όσο έχεις δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά.

Το customization πάντως του game πολύ καλο. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

46 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επειδή ελάχιστα games ρουφάνε όσο έχεις δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά.

Σιγουρα εχεις δικιο σε αυτό που λες. Αλλα τα 8gb αν δεν είναι λιγα είναι τοσο οσο...Να εχεις κανα chrome, κανα Discord, παιχνιδι ανοιχτο δεν θες κατι άλλο. Ένα Alt+tab να φτιαξεις κατι στo discord και θα λες το πατερ ημων μεχρι να ανοιξει...

Βεβαια εγω εχω μεινει ακομα στα ddr3 και χαμηλα χρονισμένες, φανταζομαι παιζει τον ρολο του.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο κατι discord και αντε κανα ανοιχτο browser με κανα δυο παραθυρα ποτε δεν καταλαβα ποιος ανοιγει ενα game και ταυτοχρονα κανει αλλες απαιτητικες εργασιες ταυτοχρονα.

Ακομη και με καλα μηχανηματα που εχω κατα καιρους δεν το κανω για ευνοητους λογους. Αν το μηχανημα ειναι για επαγγελματικο σκοπο θα ειχα ενα (ή περισσοτερα αναλογως την φυση της εργασιας) ξεχωριστο για αυτη την δουλεια προσωπικα και ενα pc για τα υπολοιπα..

Νομιζω εξυπακουεται οτι οποιος εχει θελει να κανει streaming ή ακομη περισσοτερο αν θελει να κανει encoding/rendering ή αλλες απαιτητικες εργασιες ενω παιζει θα εχει και το καταλληλο μηχανημα. Αλλα αν δεν εχει αναγκη κατι τετοιο δεν βλεπω το λογο να μην κλεινει τα tasks που δεν χρειαζεται οσο παιζει..

Γενικως ποτε δεν καταλαβα ακομη και την απλη λογικη του αφηνω 25563 ανοιχτα tabs στον Chrome απο περισυ το Πασχα ή να εχω αφησει το καθε προγραμμα να κανει install οτι θελει και να εχω γεμισει την μνημη με αχρειαστες βλακειουλες αλλα οκ νομιζω οτι και με τα 8Gb ακομη αν προσεχεις το OS σου εισαι καλα για τις περισσοτερες δουλειες. 

Με τα 16 δεν το συζητω καν..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

ρε παιδια συνδεομαι στα amd rewards  παταω μετα επανω redeem on uplay  with your ubisoft account , βαζω κωδικους uplay και μου λεει login error?? τι φαση?

Εμένα δούλεψε και μου το βγάζει έτσι:

ζ.jpg

ζ1.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...