gildo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέχρι το 30 lvl σίγουρα θα είναι πολύ καλό. Μετά είναι το θέμα.και στο end game. Το πρώτο ειχε υπερβολικά πολύ grind για να πάρεις τα items που χρειαζοσουν. Underground, global events, daily runs, ατελείωτη ιστορία. Δε λέω, ωραίο παιχνίδι αλλά τα daily runs ηταν πολυ ευκολα και οι δύσκολες αποστολές πολύ δύσκολες. Θέλουν ομάδα με καλό συντονισμό και στο random matchmaking είναι σπάνιο να το πετύχεις αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 BTW είναι έτοιμο στο Amdrewards. 16 ώρες πριν, Tzimaras είπε Εγώ αλλά ακόμα δεν βλέπω φώς...πιστεύω σήμερα να το δώσουν για preload. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε BTW είναι έτοιμο στο Amdrewards. και δω. για καποιο λογο ο chromium στο uplay μου βγαζει login error εδω και κατι χρονια. δεν ξερω αν αφορα και chrome η μονο chromium. παντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα μπειτε με edge Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μια χαρά με Chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) νταξ βεβαια που παει με 8 gb ram. παντως τουλαχιστον ισως λογω λιγης ram , τερματιζει και vram. αν καποιος εχει 2060 και 8gb καθαρα απο περιεργεια ας πει τι γενεται Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 42 GB μπάζα κατεβαζει πάλι το Uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 3 hours ago, rofl said: και δω. για καποιο λογο ο chromium στο uplay μου βγαζει login error εδω και κατι χρονια. δεν ξερω αν αφορα και chrome η μονο chromium. παντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα μπειτε με edge Μάλλον ο chromium. Στο Android παίζω με Kiwi που είναι chromium fork, σε κάποιες σελίδες που σου εμφάνιζαν το νέο consent στους browsers, στον kiwi έμενε κρυμμένο και δεν υπήρχε καμία άλλη λ επίδραση θα (ίσως να το patchάρανε τον τελευταίο μήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Το πρώτο ειχε υπερβολικά πολύ grind για να πάρεις τα items που χρειαζοσουν Ολα αυτα ταgames βασιζονται στο grind...Εδω φαρμαρουμε επι ωρες σε Single player games για να ανεβσουμε stats...Ποσο μαλλον σε mmo και σε αυτο το συγκεκριμενο ειδος. 7 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Δε λέω, ωραίο παιχνίδι αλλά τα daily runs ηταν πολυ ευκολα και οι δύσκολες αποστολές πολύ δύσκολες. Θέλουν ομάδα με καλό συντονισμό και στο random matchmaking είναι σπάνιο να το πετύχεις αυτό. Ετσι δεν ειναι το σωστο ομως?Οι randomαδες να μην την παλευουν και οι ομαδες να ειναι πολυ δυνατοτερες...Αν το καλοσκεφτεις ετσι θα γινοταν και στην πραγματικοτητα. 3 ώρες πριν, rofl είπε νταξ βεβαια που παει με 8 gb ram. παντως τουλαχιστον ισως λογω λιγης ram , τερματιζει και vram. αν καποιος εχει 2060 και 8gb καθαρα απο περιεργεια ας πει τι γενεται 8gb ram λεγαμε ηταν δεν ηταν αρκετα στο προηγουμενο πριν 3 χρονια...Τωρα πια δεν πας πουθενα. Ελαχιστα παιχνιδια θα παιζεις σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 8gb ram λεγαμε ηταν δεν ηταν αρκετα στο προηγουμενο πριν 3 χρονια...Τωρα πια δεν πας πουθενα. Ελαχιστα παιχνιδια θα παιζεις σωστα. Εγώ με 8GB και ακόμα να αντιμετωπίσω πρόβλημα σε game. Επειδή ελάχιστα games ρουφάνε όσο έχεις δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά. Το customization πάντως του game πολύ καλο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Επειδή ελάχιστα games ρουφάνε όσο έχεις δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά. Σιγουρα εχεις δικιο σε αυτό που λες. Αλλα τα 8gb αν δεν είναι λιγα είναι τοσο οσο...Να εχεις κανα chrome, κανα Discord, παιχνιδι ανοιχτο δεν θες κατι άλλο. Ένα Alt+tab να φτιαξεις κατι στo discord και θα λες το πατερ ημων μεχρι να ανοιξει... Βεβαια εγω εχω μεινει ακομα στα ddr3 και χαμηλα χρονισμένες, φανταζομαι παιζει τον ρολο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Έχει maintenance τώρα για 3 ώρες και ενα μικρό patch 877 mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Περα απο κατι discord και αντε κανα ανοιχτο browser με κανα δυο παραθυρα ποτε δεν καταλαβα ποιος ανοιγει ενα game και ταυτοχρονα κανει αλλες απαιτητικες εργασιες ταυτοχρονα. Ακομη και με καλα μηχανηματα που εχω κατα καιρους δεν το κανω για ευνοητους λογους. Αν το μηχανημα ειναι για επαγγελματικο σκοπο θα ειχα ενα (ή περισσοτερα αναλογως την φυση της εργασιας) ξεχωριστο για αυτη την δουλεια προσωπικα και ενα pc για τα υπολοιπα.. Νομιζω εξυπακουεται οτι οποιος εχει θελει να κανει streaming ή ακομη περισσοτερο αν θελει να κανει encoding/rendering ή αλλες απαιτητικες εργασιες ενω παιζει θα εχει και το καταλληλο μηχανημα. Αλλα αν δεν εχει αναγκη κατι τετοιο δεν βλεπω το λογο να μην κλεινει τα tasks που δεν χρειαζεται οσο παιζει.. Γενικως ποτε δεν καταλαβα ακομη και την απλη λογικη του αφηνω 25563 ανοιχτα tabs στον Chrome απο περισυ το Πασχα ή να εχω αφησει το καθε προγραμμα να κανει install οτι θελει και να εχω γεμισει την μνημη με αχρειαστες βλακειουλες αλλα οκ νομιζω οτι και με τα 8Gb ακομη αν προσεχεις το OS σου εισαι καλα για τις περισσοτερες δουλειες. Με τα 16 δεν το συζητω καν.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από d4ydr33m3r 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 ρε παιδια συνδεομαι στα amd rewards παταω μετα επανω redeem on uplay with your ubisoft account , βαζω κωδικους uplay και μου λεει login error?? τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, cupra20vt είπε ρε παιδια συνδεομαι στα amd rewards παταω μετα επανω redeem on uplay with your ubisoft account , βαζω κωδικους uplay και μου λεει login error?? τι φαση? Εμένα δούλεψε και μου το βγάζει έτσι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα