gildo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Το μονο που φοβαμαι ειναι οι servers.Αν δεν εχουν προβλημα θα περασουμε ωραια με το δε ντιβυζο 2
Tzimaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, Παναής είπε Περιμένει κανείς key από AMD rewards? Κοιτάω στην σελίδα κάθε μέρα αλλά ακόμα τπτ. Εγώ αλλά ακόμα δεν βλέπω φώς...πιστεύω σήμερα να το δώσουν για preload. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τρέχει καλά και looks nice, ήχος/shooting μου άρεσαν, το UI και menus δεν μου άρεσαν ιδιαιτερα. p.s. δεν ξέρω αλλα τον τελευταίο καιρό άρχισε να με ενοχλεί ιδιαιτερα ο σιωπηλός πρωταγωνιστής. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Όχι RC είναι, μιση ώρα έπαιξα, το απόγευμα θα παίξω κάνα τριωρακι οποτε θα γράψω περισσότερα.
king_k Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε το UI και menus δεν μου άρεσαν ιδιαιτερα Νομίζω το χειρότερο πρόβλημα του παιχνιδιού από ότι έχω δει μέχρι τώρα χωρίς να έχω παίξει το 1ο. Καθόλου φιλικό για PC και πάρα πολλά διαφορετικά κουμπιά. Consoles ftw!!
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, king_k είπε Νομίζω το χειρότερο πρόβλημα του παιχνιδιού από ότι έχω δει μέχρι τώρα χωρίς να έχω παίξει το 1ο. Καθόλου φιλικό για PC και πάρα πολλά διαφορετικά κουμπιά. Consoles ftw!! To menu είναι καθαρά θέμα συνήθειας μετά από λίγο εξοικειώνεσαι 1
gildo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δυο ατομα απο το friendlist παιζουν the division 2 αυτη τη στιγμη.Ονοματα δεν λεω
king_k Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε To menu είναι καθαρά θέμα συνήθειας μετά από λίγο εξοικειώνεσαι Still sucks!!
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, king_k είπε Still sucks!! Ότι βολεύει τον καθένα , το παιχνίδι πάντως είναι πολύ καλό θα προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης
vfragos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Αν και είναι ήδη predownloaded έχουν κυκλοφορήσει video reviews-previews που να αξίζει να δούμε;
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Αυτή η γκατζετκιά με το drone που κυνηγάει τους εχθρούς είναι όλα τα λεφτά
Leonidas Nikolis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Εγω ελιωσα το 1ο και το μονο ποθ με ανησηχει ειναι αν το late game ειναι ωραιο , δλδ αν εχουμε λογο να κανουμε γκραιντ αν πχ τα raids και το darkzone δινουν loot που να αξιζει να παιζεις για καιρο , την πατησα με το destiny 2 ελπιζω να μη τη πατησω και σε αυτο. Με τον καιρο θα μαθουμε!
paronio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Παναής είπε Περιμένει κανείς key από AMD rewards? Κοιτάω στην σελίδα κάθε μέρα αλλά ακόμα τπτ. Και εγώ το περιμένω, δεν έχει ανοίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα