Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Holy shit, είναι όντως 100GB το game?!

Nvm 40 κάτι είναι.

42 για την ακρίβεια λογικά θα βγεί και patch όμως

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

@SPANK απο Russian Store?

Όχι είχα μια έκπτωση 20 % και το πήρα απο το κανονικό store ( europe )

Δημοσ.

Το πηρα και εγω τελικα.. Παρολο που δεν ξετρελαθηκα απο τη beta.. progfreak το νικ μου οποιος θελει ας κανει add αν και με τη δουλεια και 2 παιδια δεν ξερω ποτε θα εχω χρονο να παιζω...

Μαλλον μονο εγω πηρα σα δωρο το Watchdogs 2  και ας εχω ακουσει τα χειροτερα :)

Δημοσ.

Και το wd πήρα μιας και έχω το wildlands.

Πάντως για το game  ότι early review έχω δει μιλάνε για πάρα πολύ καλή δουλειά και μου ανέβαζει τρελα το hype για την Παρασκευή 

• Like 1
Δημοσ.
On 11/03/2019 at 10:26, Αλεξανδρος A.92 said:

pre ordered και απο μενα...Λιγο σπαστικο αυτο με το Store που σου λεει οτι ειναι για αλλο region...
2η χαζομαρα οτι δεν με αφηνει να παιξω το τσαμπα game που δινει...Ποιο το νοημα να μου το δωσει μαζι με το Division 2? Μαντεψε ποιο απο τα 2 θα παιξω στις 15 του μηνα... xD 

Στο πρώτο, ο συνδυασμός χιονιού, νύχτας, προβολέων και ομίχλης στο ultra έσπαγε δόντια αλλά και μηχανήματα. Δεν νομίζω να έχει το ίδιο αντίκτυπο ο γραφικός τομέας αφού μιλάμε ουσιαστικά για το ίδιο engine με λίγα updates. 

Δημοσ.

Το πρώτο έφαγε τρελό downgrade οπτικά αλλά και σε gameplay, σε σχέση με την Ε3. Ακόμα και το 2, δεν είναι στα επίπεδα Ε3 του πρώτου.

Τέσπα, έπαιξε κανείς ;

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό ίσως είχα και καιρό να παίξω και το πρώτο division , είναι πανέμορφο από γραφικά και έχει και καλό performance νεράκι πάει , βρήκα 1 2 bugs με κάτι εχθρούς αλλά θα διορθωθούν έτσι και αλλιώς 15 βγαίνει για όλους

Δημοσ.

Ενταξει οπως και να το κανεις η NY εχει αλλο ειδικο βαρος ειδικα αν την εχεις επισκεφτει και βλεπεις τις συνοικιες και την δουλεια που εχει πεσει στην λεπτομερεια..Χιονισμενη ειδικα ηταν πανεμορφο το setting imo.. 

Αυτο δεν αφαιρει σε τιποτα φυσικα το setting του δευτερου που το βρισκω πολυ καλο εξισου και ενδιαφερον οπως το πρωτο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...