Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οσους δεν εχουν ακομα το παιχνιδι και σκοπευουν να το αγορασουν να αναφερω οτι μπορουν να το αγορασουν απο το RU ubistore, Βγαινει περιπου 40 ευρω για τη gold edition και περιπου 24 για τη standard. Δεν ειναι region locked και υποστηριζει ολες τις γλωσσες.

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Για οσους δεν εχουν ακομα το παιχνιδι και σκοπευουν να το αγορασουν να αναφερω οτι μπορουν να το αγορασουν απο το RU ubistore, Βγαινει περιπου 40 ευρω για τη gold edition και περιπου 24 για τη standard. Δεν ειναι region locked και υποστηριζει ολες τις γλωσσες.

Γίνεται αγορά απο εκει και να δουλεύει στην δικιά μας χώρα το έχει δοκιμάσει κανένας ?

1 λεπτό πριν, screaming_trees είπε

Ναι με vpn. Και δουλευει κανονικα. Απλα στη σελιδα του paypal αποσυνδέουμε το vpn.

Μήπως όμως έχει στο παιχνίδι μόνο της ρώσικη γλώσσα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με VPN ;

Κλασσικα και αν γινει καμια βλακεια φτου και απο την αρχη μετα λογω ban και του account..Δεν ρισκαρω με τον βασικο λογαριασμο μου που εχω τοσα games να μου τον κλεισουν..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι να ασχοληθουν. Σορρυ αλλα δεν ειναι νεος λογαριασμος epic store ας πουμε για να ρισκαρω εχω 20 παιχνιδια μεσα. Ακομη και να μην μου μπαναρουν τον λογαριασμο  και να μου κλεισουν μονο το παιχνιδι αν εχω προχωρησει αρκετα παει στραφι ολο..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

18 ώρες πριν, sotirisxp είπε

Εχω παρει key και επαιξα την privet beta,+game. Θα πρεπει το code να το χρησιμοποιησω ξανα? Μετα και την open beta δεν εχω λαβει ουτε καποια ενημερωση στο mail ουτε στο uplay με αφηνει να το κατεβασω

Ο κωδικός που είχες πάρει για την pvt Beta έχει χρησιμοποιηθεί οπότε απλώς περιμένεις να σου στείλουν τον code για το game. Λογικά 13 ή 14 του μήνα θα σου το στείλουν.

• Like 1

Προσπαθώ να πάρω την gold edition μιας και έχω και ενα 20 % έκπτωση αλλα φαίνεται οτι το site και το store τα έχουν παίξει ... ειδικά τις τελευταίες ημέρες

5 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Αν ασχοληθούν θα αλλάξουν τις τιμές όπως έκανε η ea. Δε θα ασχοληθούν με κάθε χρήστη...χαζοί είναι να κάνουν τόσο κόσμο ban?

Χμμ ναι; Για να το ξαναπαρουν; Δεν νομιζω οτι θα κολλησουν αν το αποφασισουν.. Τελοσπαντων οι Ρωσσοι ηταν παντα μια λυση για αυτους που θελουν ενα ενδεχομενο ρισκο δεν αλλαξε κατι..

3 λεπτά πριν, SPANK είπε

Προσπαθώ να πάρω την gold edition μιας και έχω και ενα 20 % έκπτωση αλλα φαίνεται οτι το site και το store τα έχουν παίξει ... ειδικά τις τελευταίες ημέρες

Ειναι το κλασσικο προβλημα με την αλλαγη store σου βγαζει με κοκκινα γραμματα κατω καποια προειδοποιηση; Δοκιμασε να το βαλεις απο το search

22 λεπτά πριν, SPANK είπε

Και σε μένα χθες για να βγάλω κωδικό για το 20% Μου πήρε πάνω από 15 λεπτά...υπομονή 

1 λεπτό πριν, screaming_trees είπε

Και σε μένα χθες για να βγάλω κωδικό για το 20% Μου πήρε πάνω από 15 λεπτά...υπομονή 

21 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Χμμ ναι; Για να το ξαναπαρουν; Δεν νομιζω οτι θα κολλησουν αν το αποφασισουν.. Τελοσπαντων οι Ρωσσοι ηταν παντα μια λυση για αυτους που θελουν ενα ενδεχομενο ρισκο δεν αλλαξε κατι..

Ειναι το κλασσικο προβλημα με την αλλαγη store σου βγαζει με κοκκινα γραμματα κατω καποια προειδοποιηση; Δοκιμασε να το βαλεις απο το search

Κομπλέ τελικά το πήρε , thanks :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...