Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τσίμπησα και 'γω, κατεβαίνει να 'ναι έτοιμο.

Το desktop εικονίδιο που μου έχει βγάλει είναι μια Γη, λολ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Insomniac agents k1ng13GR το δικο μου id, εκανα ηδη μερικους request.

Για παμε σιγα σιγα....

Επεξ/σία από king_k
Δημοσ.

Εμενα μου εβγαζε στο ubi store οτι δεν υπαρχει ο ταχυδρομικος κωδικας οταν το ειχα κανει preorder.Ειχα μιλησει με το support και μου ειπαν οτι θα ειναι καποιο bug και θα το λυσουν.Tελικα πηγα και δοκιμασα στο uplay και το αγορασε κανονικα.Ετοιμος και εγω με το preload.Uplay id tolis78.

Δημοσ.

pre ordered και απο μενα...Λιγο σπαστικο αυτο με το Store που σου λεει οτι ειναι για αλλο region...
2η χαζομαρα οτι δεν με αφηνει να παιξω το τσαμπα game που δινει...Ποιο το νοημα να μου το δωσει μαζι με το Division 2? Μαντεψε ποιο απο τα 2 θα παιξω στις 15 του μηνα... xD 

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ, με ταλαιπώρησε ο ubi launcher, όποιος θέλει να με κάνει add Tycton.

Το Wildlands πήρα αλλά την βλακεία είναι αυτή να μην μπορείς να παίξεις άμεσα.

Δημοσ.
Στις 10/3/2019 στις 10:53 ΠΜ, Alex21121988 είπε

Όσοι πήραμε το game από κλειδάδικο θα το έχουμε μια μέρα πίσω περίπου από το official release. Τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσαν αυτοί. 

Απέφυγαν πληρως την ερώτηση αν θα πάρω το free game που θα δίνει η ubi αν έκανες pre order το td2.. Φαντάζομαι πως δεν θα πάρω κάτι καθώς δεν πρόκειται όντως για pre order του game via uplay αλλά στο κλειδάδικο xD

Εχω παρει key και επαιξα την privet beta,+game. Θα πρεπει το code να το χρησιμοποιησω ξανα? Μετα και την open beta δεν εχω λαβει ουτε καποια ενημερωση στο mail ουτε στο uplay με αφηνει να το κατεβασω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Single player περιεχόμενο έχει καθόλου?

Διαβάζω ότι θα παίζεται και single player και coop. Αυτό που θέλω να μάθω είναι στην ουσία αν  θα αξίζει να παιχτεί και single player από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις....

Επεξ/σία από mdd45

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...