Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

amd key στο 25  βαρια 30αρι βρισκεις ψιλοευκολα, αλλα το παιρνεις on launch μη σου πω μια μερα μετα. και χωρις οτι δινεται για preorder.

τουλαχιστον το re μια μερα μετα το πηρα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι πήραμε το game από κλειδάδικο θα το έχουμε μια μέρα πίσω περίπου από το official release. Τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσαν αυτοί. 

Απέφυγαν πληρως την ερώτηση αν θα πάρω το free game που θα δίνει η ubi αν έκανες pre order το td2.. Φαντάζομαι πως δεν θα πάρω κάτι καθώς δεν πρόκειται όντως για pre order του game via uplay αλλά στο κλειδάδικο xD

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Σε 5 μέρες θα ξανά έρθω στο ποστ για να διαβάσω για τα κλάματα στο παιχνίδι!! 😍

Ε τα προβλήματα που θα έχει ειδικά στο αρχικό του στάδιο είναι σιγουράκι. Γκρίνια υπάρχει πάντα, αξίζει δεν αξίζει το game xD

Δημοσ.

Το ΑΝΤΗΕΜ έκανε τα Division/Destiny να μοιάζουν με looter-shooter της χιλιετίας. Να πούμε για Borderlands 2; Θα πέσει τίποτα να μας πλακώσει xD

• Like 2
Δημοσ.

Το free game είχε την επιλογή για preload απο την αρχή που το έδωσαν.Για να πάρεις το free game έπρεπε  να το αγοράσεις απο Ubisoft store η uplay η απο κάποιο επίσημο μεταπωλητή.Τωρα δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κατι.Φημες λενε οτι κάποια μέλη του ινσομνια πέταξαν αετό που έγραφε the division 2:lol:Να γράψουμε τα uplay id για να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gildo είπε

Το free game είχε την επιλογή για preload απο την αρχή που το έδωσαν.Για να πάρεις το free game έπρεπε  να το αγοράσεις απο Ubisoft store η uplay η απο κάποιο επίσημο μεταπωλητή.Τωρα δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κατι.Φημες λενε οτι κάποια μέλη του ινσομνια πέταξαν αετό που έγραφε the division 2:lol:Να γράψουμε τα uplay id για να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα:P

Μου αρεσει που πρεπει να περιμενεις για να το εχεις την επισημη ημερομηνια το free game και ας εχουν κυκλοφορησει προ αμνημονευτων ολα.. 😛Προσωπικα επελεξα το wildlands..

To id μου ειναι orbitech1976

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου ID είναι andreas4433 για πάμε εγώ θα το έχω από τις 13

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Virus200 είπε

πάω να κάνω preorder το παιχνίδι και μου βγάζει αυτό το μήνυμα το έχει συναντήσει  και κάποιος άλλος?Untitled.png.bd1d47950267ed28aae9ef4cdba1c063.png

Ναι για ενα περιεργο λογο καποια banner σε πετανε σε αλλο ξενο store και εγω το επαθα.. 

Κλεισε το uplay και ξαναμπες και πηγαινε γραψε στο search του store  division 2 .. Θα στο βγαλει και προχωρα χωρις προβλημα αυτη την φορα.. 
Μην ξεχασεις να βαλεις και την εκπτωση του 20% με 100 uplay points 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι για ενα περιεργο λογο καποια banner σε πετανε σε αλλο ξενο store και εγω το επαθα.. 

Κλεισε το uplay και ξαναμπες και πηγαινε γραψε στο search του store  division 2 .. Θα στο βγαλει και προχωρα χωρις προβλημα αυτη την φορα.. 
Μην ξεχασεις να βαλεις και την εκπτωση του 20% με 100 uplay points 

παλευω μιση ωρα να το κανω παταω να με παει και καλα στο σωστο store οταν μου λεει οτι βρισκομαι σε store που δεν ειναι για την χωρα μου και καλα και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα ξανα

edit: το καταφερα αφου πηρα ολα τα banner με τη σειρα καποια στιγμη με εβγαλε στο σωστο 

ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα :) 

Επεξ/σία από Virus200
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...