Sartiv Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, gildo είπε You will be able to pre-download your game on the 28.02.2019 on Uplay to play immediately at midnight on 15.03.2019! Που ειναι αυτη η επιλογη;; Εμενα δεν μου εμφανιζει πουθενα να το κατεβασω.. ή στραβος ειμαι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν τρελαθηκα με την Beta, ομως μαλλον θα το αγορασω μιας και το Division 1 το ελιωσα λογω Dark Zone. Απο τα καλυτερα gaming experience που ειχα ποτε. Ελπιζω να μην την χαλασαν πολυ την DZ, οι αλλαγες με φοβισαν λιγο. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από starmanwarz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, Sartiv είπε Που ειναι αυτη η επιλογη;; Εμενα δεν μου εμφανιζει πουθενα να το κατεβασω.. ή στραβος ειμαι;; Αν και μου έχει έρθει το email που λέει ακριβώς αυτό ούτε έμενα μου δίνει την επιλογή να το κατεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν αισθάνθηκα ότι παίζω κάτι διαφορετικό, καινούργιο, τώρα μάλιστα που το πρώτο είναι μετά από 3 χρόνια το παιχνίδι που θα έπρεπε να είχαμε από την αρχή. Το παιχνίδι ξεκινάει από εκεί που βρίσκεται αυτή την στιγμή το πρώτο division και αυτό μόνο καλό είναι για όσους δεν είχαν κάποια επαφή ή έπαιξαν λίγο στην αρχή και το παράτησαν. Προσωπικά θα πάω για αγορά στην standard έκδοση και αυτό θα πρότεινα και σε άλλους μιας και όπως είδα το 1 year pass θα το διαθέσουν αργότερα προς αγορά οπότε μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι και μετά να αποφασίσουμε. The Division 2 Year Pass Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Tecton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Σε mail το έστειλαν.Στο uplay που μπήκα να δω μου γράφει coming soon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 από αποψη ατμοσφαιρας και setting...το πρωτο ηταν πολύ καλυτερο δεν με εντυπωσιασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pakmanis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Πάμε και για το 3ο ιδιο ποστ λεβεντη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Τωρα μου εβγαλε την επολογη Pre-load και κατεβαζω το παιχνιδι, ετσι ενημερωτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ubisoft & Epic Games will prevent third-party digital stores from selling keys for The Division 2 after release 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μπράβο Tim Sweeney..Και πριν 2 χρόνια έκραζες την M$ που και καλά με το store της πάει να καταργήσει το Win32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) YOU HAVE BEEN SELECTED TO PARTICIPATE IN A UNIQUE DIVISION STUDY At launch of the Division 2, Massive Entertainment will conduct a study where, over the course of 10 weeks, we will follow a select number of PC players and their personal gaming experience. Your skill level is not the focus. What’s important is that you can commit to playing for 10 weeks and share your thoughts and opinions. You will play the Division 2 at home and receive compensation. As a participant, you will be compensated with up to 3500 SEK and gifted 2 Ubisoft games of your choice added to your UPlay account. What is required of you: • Be available to play the game at least 5 hours a week. • Be available for the 10 week period starting the 17th of March to 26th of May. • Able to stream your game session over the course of the study (we will help you set up). • Be proficient in English in order to participate in interviews. Agent, this is a chance for you to make a difference. τι ειναι αυτο ρε παιδια? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από gildo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Είχα παίξει το 1ο και για ένα διάστημα στην αρχή το είχα λιώσει μέχρι που το έκοψα μαχαίρι. Μια μέρα δεν ξαναμπήκα και από τότε ξέχασα και την ύπαρξη του. Θα δοκιμάσω όμως το 2 μιας και το δικαιούμαι με κωδικό λόγω πρόσφατης αγοράς καινούριας κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, Sethiros είπε Είχα παίξει το 1ο και για ένα διάστημα στην αρχή το είχα λιώσει μέχρι που το έκοψα μαχαίρι. Μια μέρα δεν ξαναμπήκα και από τότε ξέχασα και την ύπαρξη του. Θα δοκιμάσω όμως το 2 μιας και το δικαιούμαι με κωδικό λόγω πρόσφατης αγοράς καινούριας κάρτας. Μια απο τα ίδια και εγώ σε πρώτη ευκαιρία και αν το βρώ σε χαμηλή τιμή σχετικά θα το δοκιμάσω , το campaign το είχα τελειώσει και ηταν πολύ καλό , με το online δεν ειχα ασχοληθεί πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 11:48 ΜΜ, Pakmanis είπε Πάμε και για το 3ο ιδιο ποστ λεβεντη. Και εγώ νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος εδώ μέσα καμένος με τους Maiden. Up the irons λοιπόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 το δικό μου pic δεν το έχεις δει? χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα