Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση επειδή σκέφτομαι να το πάρω , αν κάνουμε pre order την gold edition που δίνει πρόσβαση από 12 του μήνα ( ή ειναι και για την απλή ? ) , μπορεί να συνεχίσεις να παίζεις και στο private beta μέχρι το επίσημο release ?

Δημοσ.

Gold και Ultimate μόνο για 12/3. Η απλή κανονικά από 15/3. Για μένα είναι μλκιες αυτά, 12 θα παίξεις ή θα γίνει ο χαμός με τα disconnects κλπ ; Ουσιαστικά κάνεις ένα τελευταίο beta testing.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικώς η Gold και η Ultimate ειδικά τον πρώτο χρόνο που τα dlc που θα δώσουν θα είναι free (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται) imo δεν αξίζουν σε αυτά τα χρήματα. Cosmetic τα περισσότερα αν όχι όλα τα εξτραδάκια τους..

Κλειδάδικο, γύρω στα 35-38 ευρώ είναι μια καλή τιμή για την standard edition.Με το συγκεκριμένο game πραγματικά έχω μια σχέση μίσους-αγάπης, οπότε με τα πράγματα που είχαν γίνει στο πρώτο είμαι επιφυλακτικός στο να δώσω παραπάνω χρήματα ακόμα και αν ξέρω ότι θα περάσω χιλιάδες ώρες (και πάλι) παίζοντας το.

Η Ultimate βέβαια έχει το παραπάνω χώρο στο Stash, πράγμα που σίγουρα θα γκρινιάξουν οι παίχτες και μπορεί να το βάλουν σαν in game αγορά στην πορεία.

Όσο αφορά το early release των 3 ημερών πριν το official release, σιγά τα ουα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Gold και Ultimate μόνο για 12/3. Η απλή κανονικά από 15/3. Για μένα είναι μλκιες αυτά, 12 θα παίξεις ή θα γίνει ο χαμός με τα disconnects κλπ ; Ουσιαστικά κάνεις ένα τελευταίο beta testing.

Έγινε ευχαριστώ , καλα ειναι ανάλογα το παιχνίδι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Γενικώς η Gold και η Ultimate ειδικά τον πρώτο χρόνο που τα dlc που θα δώσουν θα είναι free (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται) imo δεν αξίζουν σε αυτά τα χρήματα. Cosmetic τα περισσότερα αν όχι όλα τα εξτραδάκια τους..

Κλειδάδικο, γύρω στα 35-38 ευρώ είναι μια καλή τιμή για την standard edition.Με το συγκεκριμένο game πραγματικά έχω μια σχέση μίσους-αγάπης, οπότε με τα πράγματα που είχαν γίνει στο πρώτο είμαι επιφυλακτικός στο να δώσω παραπάνω χρήματα ακόμα και αν ξέρω ότι θα περάσω χιλιάδες ώρες (και πάλι) παίζοντας το.

Η Ultimate βέβαια έχει το παραπάνω χώρο στο Stash, πράγμα που σίγουρα θα γκρινιάξουν οι παίχτες και μπορεί να το βάλουν σαν in game αγορά στην πορεία.

Όσο αφορά το early release των 3 ημερών πριν το official release, σιγά τα ουα. 

Από ότι διάβασα σήμερα αυτό με το παραπάνω stash δεν ισχύει πιά. Απλά με την ultimate στο ξεκίνημα έχεις χώρο 100 slot αντί για 50. Αλλά στην πορεία μέσω του gameplay ξεκλειδώνουν τα +50 slot και στις άλλες εκδόσεις. Το μόνο που έχει παραπάνω η gold και ultimate  εκτός από τα cosmetics και τις 3 μέρες early access αν έχω καταλάβει καλά είναι 8 missions.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vfragos είπε

Από ότι διάβασα σήμερα αυτό με το παραπάνω stash δεν ισχύει πιά. Απλά με την ultimate στο ξεκίνημα έχεις χώρο 100 slot αντί για 50. Αλλά στην πορεία μέσω του gameplay ξεκλειδώνουν τα +50 slot και στις άλλες εκδόσεις. Το μόνο που έχει παραπάνω η gold και ultimate  εκτός από τα cosmetics και τις 3 μέρες early access αν έχω καταλάβει καλά είναι 8 missions.

Δεν νομιζω να εχει 8 παραπανω missions. Ισχυει ομως για το stash και early access και διαφορα cosmetics. Θα ψαξω να δω αν οντως εχει παραπανω missions.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Δεν νομιζω να εχει 8 παραπανω missions. Ισχυει ομως για το stash και early access και διαφορα cosmetics. Θα ψαξω να δω αν οντως εχει παραπανω missions.

Για το stash τι ισχύει, ότι το ξεκλειδώνουν στην πορεία και οι άλλες εκδόσεις; Αν βγάλεις άκρη με τα mission πόσταρε και εδώ μπας και βγάλουμε άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο 1 year pass τι ειναι ακριβως?ultimate edition εχει παραπανω stash καποιες στολες και οπλα,για missions δεν λενε πουθενα κατι

Ultimate Edition

Spoiler

Ultimate Edition includes additional digital content, the Year 1 Pass, and get up to 3 days early access to the game.

Utimate Edition digital content:
• The Elite Agent pack, including
- an exotic assault rifle
- an exclusive skill effect
- additional stash space

• The Battleworn Secret Service pack, including
- Battleworn Secret Service outfit
- Secret Service emote
- Secret Service weapon skin

• The First Responder pack, including
- First Responder outfit
- First Responder weapon skin

Gold edition

Spoiler

Upgrade your game experience with Tom Clancy's The Divison®2 - Gold Edition, which includes the Year 1 Pass and get up-to 3 days early access to the game.

Pre-order now and get access to:
• Private Beta
• The Capitol Defender pack (Exotic SPAS-12 Shotgun + Hazmat 2.0 Outfit)

In The Division 2, all players will start with 50 slots, while 50 more can be unlocked during campaign gameplay and 50 more when reaching the endgame through the reworked Perk system. That’s where the Elite Agent Pack comes into play.

Instead of starting with 50 slots like every other player, the Elite Agent Pack will unlock the 50 additional slots from the endgame right away, which means that you effectively start with 100 and just have to unlock the other 50 during the campaign playthrough as buyer of the Ultimate,

Οποτε 150 ειναι το μαξ stash.Η απλη εκδοση ξεκιναει με 50 stash ενω η ultimate με 100stash

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον με την πορεία σoυ στο gameplay μπορείς να έχεις ότι έχει και η Ultimate (και το stash από ότι φαίνεται) τότε ένας ακόμα λόγος να μην δώσεις το κάτι παραπάνω για την συγκεκριμένη έκδοση.  

Καλό είναι που ξεκαθαρίστηκε αυτό. Season Pass κτλ εφόσον τον πρώτο χρόνο έχουν πει πως ότι βγάλουν από περιεχόμενο θα είναι δωρεάν, δεν ακουμπάω επίσης :P

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 3
Δημοσ.

Ναι οντως δε βρηκα κατι για τα missions. Ειναι βασικα μια "απατη" οι αλλες εκδοσεις για να αρπαξουν παραπανω φραγκα, δεν αξιζει..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Standard edition και τα λεμε στις 15.Βαλε μπροστα τις ετοιμασιες για την ομαδα alex😊Μου στειλανε αυτο

A few days left to wait before Tom Clancy's The Division 2 release! 
Our teams are preparing you order! 

While you are waiting, do not hesitate to visit Tom Clancy's The Division 2 universe 

Thanks to your purchase, here is the pre-order bonus which is offered to you: 

The Capitol Defender pack / Tommy the Teddy Bear backpack Trophy 

Your bonus will be activated directly in-game. 

You will be able to pre-download your game on the 28.02.2019 on Uplay to play immediately at midnight on 15.03.2019! 

Επεξ/σία από gildo
  • Like 2
Δημοσ.

Άν είναι έτσι θα πάρω την απλή έκδοση εκτός και αν βρεθεί καμία ευκαιρία σε λογική τιμή για την gold

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω δεν υπάρχει λόγος για κάτι παραπάνω από την απλή έκδοση. 

Λοιπόν ρεμάλια :P  μην χαθούμε όταν κυκλοφορήσει είπαμε ινσομνια team ftw.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...