Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα games στο εβγαλε?Γιατι εγω πατησα διπλα που ελεγε open beta και εβγαλε το preload.Θαυμα!Ενα update 13.56gb.Παλι καλα.Ετοιμος και εγω μετα τα απαραιτητα μπινελικια.

Επεξ/σία από gildo
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάμε δυνατά σήμερα. Όσοι χάσατε για τους δικούς σας λόγους την Private Beta, σήμερα θα έχουμε κίνηση. Σας περιμένω να γνωριστούμε.

https://discord.gg/dejE7H

Το link αυτό μπορείτε να το δώσετε και σε όποιο φιλαράκι/γνωστό έχετε για να μπορεί να κάνει και αυτός join στο φοβερό μας community :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ανοίγει το game? Μου ξεκινάει windowed, έχω ήχο , εικόνα μηδέν και όταν πάω να το κάνω fullscreen μου crasharei

{38EBEF9E-80DC-40F5-8637-19DEB892B590}.png.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT : Έκλεισα το MSI AB και μπήκε κανονικά wtf

Επεξ/σία από Παναής
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα καποιες αποστολες μεχρι level 4 εφτασα.Το βραδυ θα ξαναμπω και ελπιζω να μπουμε παρεα.Ο χαρακτηρας δεν εχει customize οπως στο 1?Γιατι μου βγηκε καπως ετσι ο τυπος χωρις το καπελο:lol:

jr.jpg.0bedc08a88958b19c1d1c5504ef287fa.jpg

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, gildo είπε

Γιατι μου βγηκε καπως ετσι ο τυπος χωρις το καπελο:lol:

στην beta δεν εχει. στο Main game φανταζομαι ότι κατι θα εχει.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κανένα θέμα δεν έχω με το discord και uplay.

στο discord ειχαν πολλοι πρόβλημα οπου ακουγόντουσαν με διακοπες ειτε μας ακουγαν με διακοπες. 1 στους 5 περιπου. Και ισχυει και από το πρωτο από οσο θυμαμαι

Όπως προβλήματα αντιμετωπισα με το iCUE της corsair. Αλλα εχει ingame να το φτιαξεις απλα δεν δουλευε. Υποθετω λογω beta ομως

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gildo είπε

Επαιξα καποιες αποστολες μεχρι level 4 εφτασα.Το βραδυ θα ξαναμπω και ελπιζω να μπουμε παρεα.Ο χαρακτηρας δεν εχει customize οπως στο 1?Γιατι μου βγηκε καπως ετσι ο τυπος χωρις το καπελο:lol:

jr.jpg.0bedc08a88958b19c1d1c5504ef287fa.jpg

Μόνο εμένα αυτός ο τύπος μου φέρνει μακχοναχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...