gildo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα games στο εβγαλε?Γιατι εγω πατησα διπλα που ελεγε open beta και εβγαλε το preload.Θαυμα!Ενα update 13.56gb.Παλι καλα.Ετοιμος και εγω μετα τα απαραιτητα μπινελικια. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από gildo
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Πάμε δυνατά σήμερα. Όσοι χάσατε για τους δικούς σας λόγους την Private Beta, σήμερα θα έχουμε κίνηση. Σας περιμένω να γνωριστούμε. https://discord.gg/dejE7H Το link αυτό μπορείτε να το δώσετε και σε όποιο φιλαράκι/γνωστό έχετε για να μπορεί να κάνει και αυτός join στο φοβερό μας community 2
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι ωρα ανοιγουν οι servers? 1
Παναής Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ανοίγει το game? Μου ξεκινάει windowed, έχω ήχο , εικόνα μηδέν και όταν πάω να το κάνω fullscreen μου crasharei ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT : Έκλεισα το MSI AB και μπήκε κανονικά wtf Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από Παναής
aekoupoli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Εμενα μου παιζει κανονικα και με msi ab και σε dx 11 και dx 12
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μάλλον έχει μείνει με παλιά έκδοση AB.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 γενικα νομιζω ότι το uplay εχει θεμα με πολλα 3rd party apps. Όπως και το discord.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Κανένα θέμα δεν έχω με το discord και uplay.
gildo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επαιξα καποιες αποστολες μεχρι level 4 εφτασα.Το βραδυ θα ξαναμπω και ελπιζω να μπουμε παρεα.Ο χαρακτηρας δεν εχει customize οπως στο 1?Γιατι μου βγηκε καπως ετσι ο τυπος χωρις το καπελο Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από gildo
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, gildo είπε Γιατι μου βγηκε καπως ετσι ο τυπος χωρις το καπελο στην beta δεν εχει. στο Main game φανταζομαι ότι κατι θα εχει. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Κανένα θέμα δεν έχω με το discord και uplay. στο discord ειχαν πολλοι πρόβλημα οπου ακουγόντουσαν με διακοπες ειτε μας ακουγαν με διακοπες. 1 στους 5 περιπου. Και ισχυει και από το πρωτο από οσο θυμαμαι Όπως προβλήματα αντιμετωπισα με το iCUE της corsair. Αλλα εχει ingame να το φτιαξεις απλα δεν δουλευε. Υποθετω λογω beta ομως Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 1
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, gildo είπε Επαιξα καποιες αποστολες μεχρι level 4 εφτασα.Το βραδυ θα ξαναμπω και ελπιζω να μπουμε παρεα.Ο χαρακτηρας δεν εχει customize οπως στο 1?Γιατι μου βγηκε καπως ετσι ο τυπος χωρις το καπελο Μόνο εμένα αυτός ο τύπος μου φέρνει μακχοναχι;
Παναής Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μάλλον έχει μείνει με παλιά έκδοση AB. Δίκιο έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα