Pakmanis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Θα κρατησουν οπως φαινεται τα micro οπως στο 1. https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-gb/news-updates/345114/the-division-2-year-1-content-year-1-pass-and-monetization-details Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Οι περισσότεροι μετά την απογοήτευση του Anthem, περιμένουν το TD2 πως και πως..Ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι τα DLC θα είναι δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Οι περισσότεροι μετά την απογοήτευση του Anthem, περιμένουν το TD2 πως και πως..Ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι τα DLC θα είναι δωρεάν. Νομιζω οτι αυτο ισχυει μετα τις 2 beta και οχι αφου φανηκε καπως ρηχο το Anthem.Ας ελπισουμε να σεβαστει η ubi το Hype και τις υποσχεσεις καθως και ολο το feedback απο το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ANTHEM έκανε ή θα κάνει κακό στην gaming βιομηχανία και στο ίδιο το genre από την άποψη ότι έκανε τα Destiny, Division στα early state τους να φαίνονται ολοκληρωμένες υπερπαιχνιδάρες. Πληγή. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 'Ανοιξε boys!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ειχαν πει θα βαλουν update για οσους ειχαν τα αρχεια απο την private beta.Update πουθενα δεν βλεπω.Παλι hide και unistall γραφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, gildo είπε Ειχαν πει θα βαλουν update για οσους ειχαν τα αρχεια απο την private beta.Update πουθενα δεν βλεπω.Παλι hide και unistall γραφει. Εγω το είχα κάνει uninstall και το ξανακατέβασα σε μια ωρίτσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Αν το σβήσω μετα για να κατέβει με 1.8 που κατεβάζω θα μου φάει 6-7 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Private beta 45gb στον κουβα δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δεν το έσβησα ακομα μηπως βρούμε κάποια λυση.Δεν ειμαι σπίτι να ρωτήσω το support.Απο εκεί που το περίμενα τόσο καιρο βλεπω να μου σπάσουν τα νεύρα και να φάει κανα refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gildo είπε Δεν το έσβησα ακομα μηπως βρούμε κάποια λυση.Δεν ειμαι σπίτι να ρωτήσω το support.Απο εκεί που το περίμενα τόσο καιρο βλεπω να μου σπάσουν τα νεύρα και να φάει κανα refund. 14gb μου λέει..κράτησε και από την private προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Τότε είσαι οκ.Εγω το ειδα γύρω στις 1:30 και δεν είχε επιλογή για update.Τωρα σου γράφει update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Preloading γράφει λογικά το υπόλοιπο.. βάλανε άλλο ένα level και κάτι extra αποστολές (από την private) αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα τιποτα.Hide και unistall οπως και πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Pre-loaded έγραψε αμέσως(Είχα κατεβάσει την technical). I'm ready Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα