GMKoutsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Όλα καλά και θα επενδύσουμε κάτι χιλιάδες ώρες και πάλι. Δεν μου αρέσει που άλλαξαν τα πάντα και έτσι σε κάποια πράγματα πρέπει να ανακαλυφθεί ο τροχός από την αρχή. Από bugs & glitches έως balancing. Το UI το βρίσκω μπερδεμένο και όχι λειτουργικό. Το moding είναι δυσλειτουργικό τελείως. Τα weapon mods έχουν δραματικά αρνητικά stats και δεν έχουν λογική. Το + και το - θα ΄πρεπε να είναι άλλης κατηγορίας πχ + stab - crit dam και όχι + acc - stab ?! Η λευκή οθόνη φορτώματος και οι χρωματικές παραμορφώσεις είναι ενοχλητικές. Ναι μεν ήταν beta αλλά τα προβλήματα servers & net code ήταν πολλά και ανησυχητικά και σε μεγάλο εύρος λειτουργικότητας. Αν η κατάσταση είναι ίδια και στην open beta τότε η εκκίνηση του παιχνιδιού θα είναι προβληματική. Έχω την αίσθηση ότι η λεπτομέρεια δεν ήταν στο μάξιμουμ. Τα ρούχα του ήρωα στο TD έπιαναν χιόνι εδώ στο βροχή τα ρούχα δεν αλλάζουν μορφή υφή. Οι κάννες των όπλων ζεσταινόντουσαν και ο αέρας γύρω τους παραμορφωνόταν οπτικά και άλλες λεπτομέρειες που στο TD2 δεν είδα. Ίσως λόγω beta. Σίγουρα υπάρχει potential για πολλά πράγματα, open world free roaming activities & events, support drops, κλπ. Μένει να δούμε στο πλήρες παιχνίδι τα όπλα τα gearsets το moding τις αποστολές τα raids και τα dlcs του πρώτου έτους. CU in DC agents.
Alex21121988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GMKoutsis είπε Όλα καλά και θα επενδύσουμε κάτι χιλιάδες ώρες και πάλι. Δεν μου αρέσει που άλλαξαν τα πάντα και έτσι σε κάποια πράγματα πρέπει να ανακαλυφθεί ο τροχός από την αρχή. Από bugs & glitches έως balancing. Το UI το βρίσκω μπερδεμένο και όχι λειτουργικό. Το moding είναι δυσλειτουργικό τελείως. Τα weapon mods έχουν δραματικά αρνητικά stats και δεν έχουν λογική. Το + και το - θα ΄πρεπε να είναι άλλης κατηγορίας πχ + stab - crit dam και όχι + acc - stab ?! Η λευκή οθόνη φορτώματος και οι χρωματικές παραμορφώσεις είναι ενοχλητικές. Ναι μεν ήταν beta αλλά τα προβλήματα servers & net code ήταν πολλά και ανησυχητικά και σε μεγάλο εύρος λειτουργικότητας. Αν η κατάσταση είναι ίδια και στην open beta τότε η εκκίνηση του παιχνιδιού θα είναι προβληματική. Έχω την αίσθηση ότι η λεπτομέρεια δεν ήταν στο μάξιμουμ. Τα ρούχα του ήρωα στο TD έπιαναν χιόνι εδώ στο βροχή τα ρούχα δεν αλλάζουν μορφή υφή. Οι κάννες των όπλων ζεσταινόντουσαν και ο αέρας γύρω τους παραμορφωνόταν οπτικά και άλλες λεπτομέρειες που στο TD2 δεν είδα. Ίσως λόγω beta. Σίγουρα υπάρχει potential για πολλά πράγματα, open world free roaming activities & events, support drops, κλπ. Μένει να δούμε στο πλήρες παιχνίδι τα όπλα τα gearsets το moding τις αποστολές τα raids και τα dlcs του πρώτου έτους. CU in DC agents. Πιστεύω πως το σκέφτηκαν τελείως διαφορετικά το 2. Αυτό με το UI, ήταν το πρώτο που με ενόχλησε επίσης και το ανέφερα και εδώ, ήταν στα αρνητικά πιστεύω όλων μας που καίγαμε Division. Γενικά πάνω στην προσπάθεια τους να το κάνουν balanced, για να μην έχουμε τις ίδιες γκρίνιες με το πρώτο (που και πάλι θα έχουμε) ίσως έχουν κάνει υπερβολές στο θέμα talent requirements και stats. Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό συγκριτικά με τον πρόγονο του, πιο αργό και πρέπει όσοι αποφασίσουν να το τιμήσουν να το καταλάβουν ότι όλα θα κινούνται και θα γίνονται deployed πιο αργά. Πολύ πιο αργά από ότι είχαμε συνηθίσει. Αυτό με τις μικρές λεπτομέρειες που ανέφερες στα ρούχα, όπλα, ισχύει, δεν ξέρω αν ήταν λόγω beta ή οχι (αμφιβάλλω) ή αν τελικά απλώς δεν θα υπάρχει στο game αλλά γενικώς τα games όσο περνάνε τα χρόνια κάτι τέτοια απορώ γιατί δεν τα δίνουν πλέον σημασία.. ΥΓ. Υπάρχει χαρακτηριστικό βίντεο στο youtube που γίνεται comparison το Far cry 2 πχ με το 3, το 4, και πραγματικά καταλαβαίνεις ότι οι devs δεν αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο στα games όσο παλιότερα.. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Alex21121988
Virus200 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ψήστε το insomnia clan να χυθεί αίμα στο dz
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν κάνετε/κάνουμε clan, πείτε. 1
Virus200 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Αν κάνετε/κάνουμε clan, πείτε. Εγώ μέσα είμαι άμα γουστάρετε εννοείται 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Και εγω μεσα για αυτο το game ειδικα..
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Όποιος προπαραγγείλει το game οποιαδήποτε έκδοση από την ubisoft θα πάρει και δώρο και ένα από τα παρακάτω Far Cry Primal, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 1
Virus200 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 πολυ καλο θα το τσιμπισω απο εκει να παρω και το watch dogs. και ελεγα να το παρω απο κλειδαδικο
gildo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το far cry λεω να παρω αν και το wildlands ειναι καλο.
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ πείρα το watch dogs 2 μιας και τα αλλα τα είχα αλλα σαν πρώτη επιλογή θα έπαιρνα το Wildlands αξίζει
Alex21121988 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δυο τελείως διαφορετικά games το Wildlands και το WD 2 όμως. Εγώ θα πήγαινα σε Wildlands λόγω παρέας πιο πολύ.
Virus200 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Όποιος δεν το έχει το wildlands δεν το συζητάμε πάει καρφωτό εκει αξίζει σε όλα εγώ μιας και το έχω πάω για wd2 να δω τι λέει.
gildo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα πηρα το widlands.Εχω να παιξω απο τοτε που ηταν σε technical test Ποτε θα το ξεκλειδωσουν ομως?Μετα την κυκλοφορια του division 2? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από gildo
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, andreas443 είπε Όποιος προπαραγγείλει το game οποιαδήποτε έκδοση από την ubisoft θα πάρει και δώρο και ένα από τα παρακάτω Far Cry Primal, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 μεχρι ποτε ισχυει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα