Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

Καλημερα στην παρεα.Ξερει κανεις αν παρω κλειδι απο amd rewards αν θα μπορω να το παιξω στο συστημα μου με gtx 1080? Κανει hardware check? Τo anthem απο rtx bundle το βαλαμε κανονικα σε amd συστημα εδω τι φαση?thanx

Για το μόνο που χρειάζεται η κάρτα γραφικών είναι για την ενεργοποίηση του κωδικού που σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις τα παιχνίδια. Όταν κάνεις συσχετισμό με το steam account σου παίζεις σε όποια κάρτα γραφικών θέλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν καρτουνοποιήσει όλα τους τα παιχνίδια, ειδικά ο χαρακτήρας του Division 2 είναι τέρμα cartoon. Χάζεψαν από το Fortnite μου φαίνεται, και στο Watch_Dogs 2 τα ίδια έκαναν.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dimus1985 είπε

Καλημερα στην παρεα.Ξερει κανεις αν παρω κλειδι απο amd rewards αν θα μπορω να το παιξω στο συστημα μου με gtx 1080? Κανει hardware check? Τo anthem απο rtx bundle το βαλαμε κανονικα σε amd συστημα εδω τι φαση?

Από προσωπική κακη εμπειρία για να ενεργοποιηθεί ο amd κωδικός πρεπει ο υπολογιστής να έχει συγκεκριμενες καρτες γραφικών. 

Επεξ/σία από Brandtobrand

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Sprou είπε

Μια χαρά σε dx12 και fullscreen.

Τα κρασαρισματα είναι σχετικά.Παντως υπάρχουν.

@virginkiller δεν έχω θέμα με decostruct ούτε κάτι με βόλτες στο inventory που είχες πει.😉

θα δω αν μπορώ να κανω βίντεο

Επεξ/σία από virginkiller

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γκρινιάζουν για το bullet sponge ήθελα να 'ξερα..Στο WoW ας πούμε δεν βαράς μια ώρα ένα mob για να πέσει ; Το elite ή το boss ; Απλά εδώ μπερδεύονται επειδή έχει κανονικά όπλα και ανθρώπους και δεν τους ''κάθεται'' καλά ας το πούμε. Η BETA εμένα μου άρεσε και στην παρέα μου που το έπαιξαν και πάμε για αγορά, βέβαια αν κάποιος είχε καταναλώσει πολλές ώρες στο πρώτο Division(Μόνο την BETA είχα παίξει απ' το πρώτο) δεν ξέρω αν θα ενδιαφέρεται και για το 2ο. Πάντως το Anthem το 'χει φάει ήδη απ' ότι διαβάζω.

Επίσης, διαβάζω ότι το AI δεν είναι καλό..Μάλλον άλλη BETA έπαιξα, στο Normal-Hard πάει ο ψόφος σύννεφο αν δεν παίζεις άψογα και το AI σε περικυκλώνει για πλάκα αν δεν προσέξεις.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4

Το ΑΙ είναι περιεργο...υπαρχουν στιγμες που το νιώθεις ότι είναι βλαμμενο δηλαδή τρεχει ενώ του ριχνεις και αυτό απλα σου γυρναει την πλατη χωρις να κανει τιποτα. Από την άλλη τρωει κατι φλασιες και τρως κατι ντου από 4-5 και σε σκιζουν...Σε hard ειδικα...

• Like 3

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι γκρινιάζουν για το bullet sponge ήθελα να 'ξερα..Στο WoW ας πούμε δεν βαράς μια ώρα ένα mob για να πέσει ; Το elite ή το boss ; Απλά εδώ μπερδεύονται επειδή έχει κανονικά όπλα και ανθρώπους και δεν τους ''κάθεται'' καλά ας το πούμε. Η BETA εμένα μου άρεσε και στην παρέα μου που το έπαιξαν και πάμε για αγορά, βέβαια αν κάποιος είχε καταναλώσει πολλές ώρες στο πρώτο Division(Μόνο την BETA είχα παίξει απ' το πρώτο) δεν ξέρω αν θα ενδιαφέρεται και για το 2ο. Πάντως το Anthem το 'χει φάει ήδη απ' ότι διαβάζω.

Επίσης, διαβάζω ότι το AI δεν είναι καλό..Μάλλον άλλη BETA έπαιξα, στο Normal-Hard πάει ο ψόφος σύννεφο αν δεν παίζεις άψογα και το AI σε περικυκλώνει για πλάκα αν δεν προσέξεις.

το anthem Υπερέχει στο business model (αν το κρατήσουν έτσι) . δηλαδή έχεις full experience με 60ε. στο division έχει και  season pass

Μόλις τώρα, virginkiller είπε

το anthem Υπερέχει στο business model (αν το κρατήσουν έτσι) . δηλαδή έχεις full experience με 60ε. στο division έχει και  season pass

Το year 1 pass αφορά cosmetics, τα DLCs έχουν πει ότι θα είναι δωρεάν.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το ΑΙ είναι περιεργο...υπαρχουν στιγμες που το νιώθεις ότι είναι βλαμμενο δηλαδή τρεχει ενώ του ριχνεις και αυτό απλα σου γυρναει την πλατη χωρις να κανει τιποτα. Από την άλλη τρωει κατι φλασιες και τρως κατι ντου από 4-5 και σε σκιζουν...Σε hard ειδικα...

Ειναι οντως με τις ωρες του. Καποιες φορες σαν να κολλαει και δεν ξερει που να παει ή ορμανε σαν μουτζαχεντιν (αν και αυτο ειναι χαρακτηριστικο του παιχνιδιου) και καποιες αλλες κανουν πολυ καλο flanking με στρατηγικη και cover system..

Τo bullet sponge των εχθρων αλλωστε ειναι χαρακτηριστικο του παιχνιδιου και αν δεν απατωμαι ειναι και ελαφρως μικροτερο απο το πρωτο.. 

Και εγω μαλλον θα το παρω γιατι με ελαχιστα online games ασχολουμαι τα τελευταια χρονια και ειναι το μονο που με ψηνει χαλαρα.. 

Επισης με βολευει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ με το joystick του xbox πραγμα σπανιο για τετοιο παιχνιδι..

Εχουμε βαλει discord για ομαδα απο inso?

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια ορισμένων το παιχνίδι είναι πραγματικά βελτιωμένο σε όλα και αυτοί συνεχίζουν. έχω διαβάσει γκρίνια για το pvp πριν τους πείραζε   ότι ήταν πολύ γρήγορο ότι υπήρχε το chicken dance τώρα που το έφτιαξαν και αυτό πάλι δεν τους αρέσει το λένε πολύ αργό. άπλα για να γκρινιάζουν μου φαίνεται .

@Virus200 απλα δεν ασχολεισαι με τετοιους...χαλανε ολη την φαση. Το παιχνιδι νομιζω τοσες σελιδες γραφουμε οτι εχει βελτιωθει. Ακομα και χρηστες που συνηθως κραζουν, γραφουν καλα λογια. Αν ενας τωρα πει μια μπαρουφα δεν παιζει ρολο. (Φυσικα μπορει να ειναι η πραγματικη του αποψη και ειναι σεβαστη... αρκει να την τεκμηριωσει.Και οχι να κραζει για να κραζει...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...