firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ναι βελτίωση σίγουρα από το πρώτο. Αλλά όχι τρομερή. Με χάλασε που mods παίρνεις δύσκολα. Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις σαν passive. Χωρίς διόπτρα το rifle δεν κάνει τίποτα . Γενικά headshot από μια απόσταση και μετά μου φαίνεται ποιο δύσκολο σε σχέση με το πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 To Division είναι παιχνίδι που αν έχεις dedicated team ακόμα και στις ''άγουρες'' μέρες του (ή και χρόνο :p) χωρίς πολύ content θα μπαίνεις και θα λιώνεις κόσμο στο dz. Για όσους φυσικά αρέσει το pvp στοιχείο. Αλλιώς γιατί να μιλάμε για το dz; Για farming στα landmarks μόνο; Anw, από αυτή την άποψη, και αναφέρομαι προφανώς στον εαυτό μου, είμαι σίγουρος ότι θα με κρατήσει περισσότερο συγκριτικά, ακόμα και να αργήσει να ολοκληρωθεί σαν game. Θέλω να πω λίγα πράγματα πιο πολύ που με ενόχλησαν χωρίς να μπούμε σε τόσες κουραστικές λεπτομέρειες για το game. Αυτά later.. Είναι ξεκάθαρα πιο cover to cover όπως αναμενόταν από τα gameplay που βλέπαμε εδώ και εκεί, είναι πιο τακτικό, τέρμα τα Rambιλίκια και το fast pacing shoot em up. Το UI menu είναι ένα από τα παράπονα μου γιατί θα μπορούσε να είχε κρατήσει το quick access που είχε το προηγούμενο, ήταν μια χαρά αυτό, λειτουργούσε. Θα περνάμε αρκετή ώρα μετά στο game φτιάχνοντας, πετώντας, πουλώντας πράγματα με το build, πρέπει να γίνει καλύτερο imo. Θεωρώ ότι όλα τα status effects στο game, είτε αυτό λέγεται shock, disorient, fire, είναι υπερβολικά για το συγκεκριμένο game. Είναι too much, θα πρέπει να τα κάνουν να κρατάνε λιγότερο ή να μπορούμε κάπως να τα κάνουμε να κρατάνε λιγότερο μέσω πχ resistances που θέλω να πιστεύω θα λειτουργούν επιτέλους κανονικά στο Div 2. Ποιος δεν αναθέματισε με την κα****α με το shock γκλοπάκι; Σε κυνηγάει φωνάζοντας σαν τους καμικάζι στο Serious Sam, δεν φτάνει που αν σε πετύχει σε αφήνει κάγκελο μισό λεπτό, ο μόνος τρόπος για την καθυστερήσεις είναι να τις βαρέσεις το βαλιτσάκι της.. Ελα μου όμως που αυτό θα σου ρίξει ένα disorient αν είσαι δίπλα της που θα βαράς ζεμπεκιές το πάνω θα είναι κάτω, το αριστερά- δεξιά και τούμπαλι Tα mobακια είναι δυνατά, ακόμα και στο end game που έπαιζα με καλύτερο gear/weapons, πραγματικά σε τσακίζουν και ώρες ώρες συμπεριφέροντα έξυπνα και είτε σε βγάζουν από το cover είτε σε περικυκλώνουν και σε ρημάζουν. Το armor είναι ουσιαστικά η ζωή σου, μέχρι να δούμε αν θα αποφασίσουν να το αλλάξουν στο μέλλον αυτό. Aυτά τα ολίγα για αρχή. Θα έχουν σίγουρα feedback και για αυτά, όλα θα φτιαχτούν με το καιρό. Όσοι γουστάρουν το franchise, πιστεύω θα το ευχαριστηθούν το 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε To Division είναι παιχνίδι που αν έχεις dedicated team ακόμα και στις ''άγουρες'' μέρες του (ή και χρόνο :p) χωρίς πολύ content θα μπαίνεις και θα λιώνεις κόσμο στο dz. Για όσους φυσικά αρέσει το pvp στοιχείο. Αλλιώς γιατί να μιλάμε για το dz; Για farming στα landmarks μόνο; Anw, από αυτή την άποψη, και αναφέρομαι προφανώς στον εαυτό μου, είμαι σίγουρος ότι θα με κρατήσει περισσότερο συγκριτικά, ακόμα και να αργήσει να ολοκληρωθεί σαν game. Θέλω να πω λίγα πράγματα πιο πολύ που με ενόχλησαν χωρίς να μπούμε σε τόσες κουραστικές λεπτομέρειες για το game. Αυτά later.. Είναι ξεκάθαρα πιο cover to cover όπως αναμενόταν από τα gameplay που βλέπαμε εδώ και εκεί, είναι πιο τακτικό, τέρμα τα Rambιλίκια και το fast pacing shoot em up. Το UI menu είναι ένα από τα παράπονα μου γιατί θα μπορούσε να είχε κρατήσει το quick access που είχε το προηγούμενο, ήταν μια χαρά αυτό, λειτουργούσε. Θα περνάμε αρκετή ώρα μετά στο game φτιάχνοντας, πετώντας, πουλώντας πράγματα με το build, πρέπει να γίνει καλύτερο imo. Θεωρώ ότι όλα τα status effects στο game, είτε αυτό λέγεται shock, disorient, fire, είναι υπερβολικά για το συγκεκριμένο game. Είναι too much, θα πρέπει να τα κάνουν να κρατάνε λιγότερο ή να μπορούμε κάπως να τα κάνουμε να κρατάνε λιγότερο μέσω πχ resistances που θέλω να πιστεύω θα λειτουργούν επιτέλους κανονικά στο Div 2. Ποιος δεν αναθέματισε με την κα****α με το shock γκλοπάκι; Σε κυνηγάει φωνάζοντας σαν τους καμικάζι στο Serious Sam, δεν φτάνει που αν σε πετύχει σε αφήνει κάγκελο μισό λεπτό, ο μόνος τρόπος για την καθυστερήσεις είναι να τις βαρέσεις το βαλιτσάκι της.. Ελα μου όμως που αυτό θα σου ρίξει ένα disorient αν είσαι δίπλα της που θα βαράς ζεμπεκιές το πάνω θα είναι κάτω, το αριστερά- δεξιά και τούμπαλι Tα mobακια είναι δυνατά, ακόμα και στο end game που έπαιζα με καλύτερο gear/weapons, πραγματικά σε τσακίζουν και ώρες ώρες συμπεριφέροντα έξυπνα και είτε σε βγάζουν από το cover είτε σε περικυκλώνουν και σε ρημάζουν. Το armor είναι ουσιαστικά η ζωή σου, μέχρι να δούμε αν θα αποφασίσουν να το αλλάξουν στο μέλλον αυτό. Aυτά τα ολίγα για αρχή. Θα έχουν σίγουρα feedback και για αυτά, όλα θα φτιαχτούν με το καιρό. Όσοι γουστάρουν το franchise, πιστεύω θα το ευχαριστηθούν το 2. Γι'αυτό φροντίζω το ένα όπλο να είναι shotgun η SMG κάτι με δυνατό burst δηλαδή για όταν chargαρουν, στο ένα ήταν με shotgun ανάλογοι τύποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά εμένα πολύ ανάμεικτα συναισθήματα η beta. Κάνει μπάμ η ποιότητα του παιχνιδιού αλλά δε βλέπω αυτό το ρημάδι το "2" στον τίτλο πώς ακριβώς δικαιολογείται. Από τους πρώτους μήνες παράτησα το Division 1 χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη γκρίνια απλά δε μου κλίκαρε και παρόλα αυτά παίζοντας το 2 νιώθω σαν να το έπαιζα εχθές. Μου φαίνεται υπερβολικά ίδιο το οποίο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αλλά έχει και αυτό τη σημασία του. Έχοντας παίξει και το Anthem πριν μια βδομάδα δε μπορώ παρά να προβώ σε συγκρίσεις τουλάχιστον μέσα στο μυαλό μου. - Είναι δεδομένο ότι το Division θα έχει άπειρα παραπάνω περιεχόμενο. - Το combat μου κάθισε καλύτερα στο Anthem. Στο Division νιώθω ότι απλά πυροβολάω κάποιον, με πυροβολάει και αυτός και όποιος κάνει παραπάνω damage σκοτώνει τον άλλο με το odd roll για να αποφύγει μια χειροβομβίδα. Για να το πω και σε όρους ARPG μου φάνηκε ότι τα πάντα είναι gear checks με το skill να είναι δευτερεύον. - Στο downtime ανάμεσα στις μάχες και στο πάνε από το μέρος Α στο μέρος Β νομίζω όλοι θα προτιμούσαν να πετάνε από το να περπατάνε. - Χωρίς να ξέρω πώς θα είναι το loot στο Anthem, ευελπιστώ να είναι καλύτερο από του Division και να έχει παραπάνω βάρος. - Για το UI και τα menus δεν έχω να πώ κάτι. Πραγματικά ό,τι χειρότερο. Γενικά τα θεωρώ και τα 2 αξιόλογα παιχνίδια και ότι πιθανόν το setting να είναι ο κύριος λόγος για να διαλέξεις το Α ή το Β ωστόσο σε μένα μάλλον κλίκαρε το άλλο καλύτερα. Εκείνο ήθελα να το ξαναπαίξω όταν τελείωσε. Αυτό ήθελα να τελειώνει πριν καν το ολοκληρώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Special Delivery μου ήρθε μόλις κλειδακι από την AMD. Ένα στον αριθμό ακόμη. Αν κάποιος θέλει παρακαλώ στείλτε μου pm. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εχω και εγω 2 invites που περισσευουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βελτιώθηκε πολύ το performance σε DX12 μετά το patch λένε. Πάντως το Anthem ήταν πολύ άδειο, πολύ lifeless ο κόσμος του. Καμία σχέση με το Division. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 σε οσους εχω στειλει invite παντως απο το email που μου ηρθε και ελεγε οτι εχω επιλεχθεί για την beta σε κανεναν δεν εχει παει. το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ξέμεινε κανά κλειδάκι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Βελτιώθηκε πολύ το performance σε DX12 μετά το patch λένε. Πάντως το Anthem ήταν πολύ άδειο, πολύ lifeless ο κόσμος του. Καμία σχέση με το Division. Mε το dx12 με έχει πεθάνει στο crash. Στο dx11 τρέχει γενικώς χειρότερα όμως σαν performance. ΥΓ. Το reduced latency που ειναι by default στο Yes δημιουργεί και αυτό κάποια frame drops. Καλύτερα το νιώθω στην επιλογή No να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Παναής είπε Ξέμεινε κανά κλειδάκι ? Γραψε το uplay id σου να σε κανω φιλο για να σου στειλω invite.Αμεση εξυπηρετηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Και εμενα βελτιωθηκε παρα πολυ σε direct x 12 ... σε 4κ με vega 64..Το παιχνιδι ενω ειναι καλο δεν ξερω κατι με χαλαει και ακομα ψαχνω να βρω τι.(ομοιοτητες πολλες με το 1 μαλλον ) . Εχω και εγω ακομα 2 request να στειλω αν ακομα καποιος ενδιεφερεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναής Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gildo είπε Γραψε το uplay id σου να σε κανω φιλο για να σου στειλω invite.Αμεση εξυπηρετηση imthesani είναι το id μου, αλλά μου έστειλε ο @7nisiotis .Ευχαριστώ παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 N3YD-EUJX-UMLU-YAA6 beta key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα