Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περιμενα πως και πως και εχθες ξενερωσα με το θεμα του lag.Στην αρχη νομιζα οτι φταιει το pc αλλα πρεπει να ειναι οι servers απο οτι καταλαβα.Το δοκιμασα σημερα το πρωι και ετρεχε μια χαρα το παιχνιδι.Εχουν κανει καποιες αλλαγες προς το καλυτερο.Σημερα θα βαλουν και μια αποστολη απο το end game.Αυτο που με ανησυχει ειναι το να τρεχει καλα στο pc.Το day one που λετε για μενα ειναι λαθος και πρεπει να γραψετε day 0,5:lol:Eνα χρονο το περιμεναμε το ρημαδι:lol:

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.

Εγω παντως περα απο συνεχομενα DCs σε σημειο σπαστικο (σε ωρες αιχμης βεβαια) θεμα δεν ειχα με το παιχνιδι. Αρκετα απολαυστικο και ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του πρωτου.

Εαν και το περιεχομενο ειναι αναλογο τοτε αποτελει σιγουρη αγορα και θα ασχοληθω και πολυ περισσοτερο αυτη την φορα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά πήρα το Ownership του δίσκου στον οποίο έχω εγκατασήσει το παιχνίδι στο account που χρησιμοποιώ και φαίνεται ότι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο μήνυμα λάθους λύθηκε.

Αναβαθμίστηκα: Από Oscar-01 πήγα σε Mike-01. Μάλλον επειδή κάνουν συντήρηση στους servers.

26 λεπτά πριν, gildo είπε

Το περιμενα πως και πως και εχθες ξενερωσα με το θεμα του lag.Στην αρχη νομιζα οτι φταιει το pc αλλα πρεπει να ειναι οι servers απο οτι καταλαβα.Το δοκιμασα σημερα το πρωι και ετρεχε μια χαρα το παιχνιδι.Εχουν κανει καποιες αλλαγες προς το καλυτερο.Σημερα θα βαλουν και μια αποστολη απο το end game.Αυτο που με ανησυχει ειναι το να τρεχει καλα στο pc.Το day one που λετε για μενα ειναι λαθος και πρεπει να γραψετε day 0,5:lol:Eνα χρονο το περιμεναμε το ρημαδι:lol:

Το θέμα είναι ότι το grind είναι απίστευτο για να πάρεις τα αντικείμενα στο End game.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει αρκετο grind το παιχνιδι οπως και στο πρωτο.Εμενα μου αρεσει το coop κομματι και αν τελικα βαλουν και raids θα εχει πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι.Θα μπορεις να δημιουργησεις και clan απο οτι ειδα.Θυμαμαι οτι το πρωτο το ειχα παρει μετα απο κανα χρονο γιατι η καρτα γραφικων που ειχα δεν μπορουσε να το σηκωσει.Μολις ξεκινησα το παιχνιδι αρχισα να λεω οτι παλι εκανα τη λαθος αγορα.Μολις το προχωρησα  ομως αρχισε να μου αρεσει το παιχνιδι.Με καποια updates που εβαζαν το παιχνιδι γινοταν ολο και καλυτερο.Στη συνεχεια πηρα και καποια dlc και στο τελος εφτασα να εχω γυρω στις 400 ωρες στο παιχνιδι.Ακομα μου αρεσει το πρωτο παιχνιδι αλλα του ελλειπε περιεχομενο απο το end game.Mακαρι να φτιαξουν και τους servers στο 2 για να ευχαριστηθει ο κοσμος τη beta.Εχθες ενα npc ειχε περιλαβει ενα stationary mini gun και γαζωνε τους κακους:lol:

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, donblunts είπε

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Γ@#$%^&* ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Υπαρχει κοσμος που αγοραζει ακομα απο το πλαισιο? 👻

-

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Για να δούμε που θα πάει ο κόσμος, Division ή Anthem..Που θα γίνει γάμος με λίγα λόγια..

Δεν συγκρίνονται τα δυο games, άσχετα αν η λούτα είναι ίδια φάση. Επίσης στην μια περίπτωση ο κόσμος έχει κάθε λόγο να ''ανησυχεί'' για το end game καθώς δεν υπάρχει pvp και μόλις 3 raid (Strongholds), το ένα το είδαμε ήδη, ενώ το άλλο όπως και να το κάνεις, θα έχει το dz όπου και θα γίνεται όλο το πάρε δώσε μεταξύ των παιχτών.

Η μελέτη και το in depth παίξιμο και γενικά το game που πιστεύω θα με κρατήσει περισσότερο θα είναι σίγουρα το Div και όχι τόσο το ANTHEM.

Θα τα έχω και τα 2 από ότι φαίνεται. Στα κλειδάδικα άλλωστε παίζουν στα 37 ευρώ το καθένα, not bad at all. 

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Εχει ωραια ποικιλια ποια στα περιβαλλοντα σε σχεση με το πρωτο και κλασικα πολυ καλη engine αλλα η AI μου φανηκε καπως αλλοπροσαλη πολλες φορες. Παντως το shooting ειναι οτι καλυτερο στα 3d person.

Δημοσ.

Τελικα οι server ηταν που μου λαγκαρε εχθες ολη την ωρα.Σημερα παει σφαιρα το παιχνιδι.Επαιξα και την μια αποστολη απο το end game.

Δημοσ.

Καλά μην παίρνεται και όρκο για το ότι το division 2 θα σας κρατήσει περισσότερο απο το anthem, στο 1 μετά το end game δεν είχε να κάνεις τίποτα παρά άσκοπες βόλτες στην dz και daily missions που επαναλαμβάνονταν σε βαθμό αηδίας. Μετά το βελτίωσαν αλλά ήταν αργά, έφυγα όπως και οι περισσότεροι που το ξεκίνησαν day1. Βαρέθηκα να περιμένω να το φτιάξουνε. Ελπίζω το 2ο να είναι πιο έτοιμο στο τι θα κάνεις μετά το end game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...