Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εχει crashes?

Το απόγευμα που θα παω σπιτι θα το δω...Μην μας κανει τα ιδια όπως με το Anthem ρε γαμωτο...

Λένε οτι πρέπει κάθε 2 ώρες να κάνεις restart!!!!

https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/344062/the-division-2-private-beta-known-issues

Επεξ/σία από Tzimaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το ξεκινάει πάντα σε παράθυρο και βλέπω μαύρη οθόνη, ακούω όμως ήχο. Διαβάζω στο forum τους, το έχουν πολλοί. Βρίσκω κάποιον να προτείνει να κλείσουμε το overlay του uplay. Το κλείνω και δουλεύει...Μα είναι δυνατόν;Είναι;Παιχνίδι δικό τους σε client δικό τους και να έχει θέμα με το overlay τους;20 παιχνίδια έχουν όλα κι όλα και είναι δικά τους. Τι να λέει το steam που έχει 5000 ξένων developers; Μας χαλάει μετά το steam και θέλουμε να το μποϋκοτάρουμε γιατί ο γκέιμπεν παίρνει μεγάλο ποσοστό από τους άλλους.

Τεσπα...

Εάν κάποιος θέλει, υποθέτω έχω κι εγώ 3 invites.

update: εφάγαμε κιόλας και το πρώτο κρας!Πριν μπούμε στον οίκο τον λευκό. 

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, donblunts είπε

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Γ@#$%^&* ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

απότι βλέπω δεν έχουμε 15/3 ακόμα.. Τί σου έφταιξε το Πλαίσιο;

Δημοσ.

το παιχνιδι μπορω να πω οτι μαλλον θα ειναι day one αγορα τελικα. καλα για τα γραφικα δεν χρειαζεται να πουμε κουβεντα πιστευω ειναι αυτονοητο. 

Μου αρεσουν αρκετα οι αλλαγες που εχουν γινει στο παιχνιδι ειδικα στο movement που εχει γινει πιο αργο, ακομα και το gunplay μου φαινεται αρκετα καλυτερο σε σχεση με το 1 τωρα φυσικα δεν ξερω πως θα εξελιχθει το gameplay οσο μεγαλωνεις lvl και φτιαχνεις ακομα πιο πολυ τα οπλα.

Θα δειξει μεχρι στιγμης εχω πολυ θετικες εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

το blurring σε ορισμένες επιφάνειες το θεωρώ αδιανόητο σε παιχνίδι 2019 με ultra.

Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να σου δίνει επιλογή να κάνεις disable αυτό που έχουν βάλει.

καλο είναι να το φτιάξουν με εισοδο στα settings.

Το game its ok το έχουμε ξαναδεί το εργο,ανώτερο κάτ'εμε από anthem μιας και έπεσε σύγκριση και είναι και των ημερών.

Δημοσ.

Το παιχνίδι δείχνει πολύ καλό. Στο πρώτο είχα παίξει απλά τη BETA, δεν θυμάμαι γιατί δεν το αγόρασα αργότερα. Νομίζω είχα ξενερώσει με το ελάχιστο content που έλεγαν ότι θα έχει. Τώρα στο 2 λένε δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Το gameplay μου φαίνεται ίδιο με το πρώτο, το παίζω με gamepad καθώς θεωρώ ότι βολεύει πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικά πάντως απ' ότι λένε(Αυτοί που έχουν παίξει κάμποσο το πρώτο) είναι σαν το πρώτο, χωρίς τα ελαττώματά του.

Η BETA έχει τα θεματάκια της(Άπειρα disconnects χτες), όπως το να πέφτουν δραματικά τα FPS από ένα σημείο και μετά και να πρέπει να κάνεις restart το παιχνίδι για να στρώσει αλλά μπορείς να καταλάβεις τι παιχνίδι θα είναι στο release(Θεωρόντας ότι θα έχουν λυθεί τα περισσότερα θέματα της BETA). Το performance είναι καλό, ωστόσο περιμένω βελτιώσεις και μακάρι το DX12 να δουλεύει όπως στο SotTR που δίνει αισθητό boost στα FPS σε σχέση με το DX11. Τα γραφικά του είναι πολύ καλά αλλά δεν μου άρεσε που έκαναν κάπως καρτουνίστικα κάποια πράγματα, όπως τους χαρακτήρες. Γενικά το όλο στήσιμο μου θύμισε πολύ το Watch_Dogs 2.

Θα έλεγα ότι έχω ψηθεί για αγορά.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Νομίζω είχα ξενερώσει με το ελάχιστο content που έλεγαν ότι θα έχει.

Μετα τον πρωτο χρονο ειχε αυξηθεί κατά πολύ η αληθεια είναι.

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

BETA έχει τα θεματάκια της(Άπειρα disconnects χτες), όπως το να πέφτουν δραματικά τα FPS από ένα σημείο και μετά και να πρέπει να κάνεις restart το παιχνίδι για να στρώσει αλλά μπορείς να καταλάβεις τι παιχνίδι θα είναι στο release(Θεωρόντας ότι θα έχουν λυθεί τα περισσότερα θέματα της BETA).

Σημερα το πρωι εχει Maintenance, πραγμα πολύ θετικο για BETA. Αν φτιαχτουν τα προβλήματα που αναφέρεις θα είναι πολύ καλο. Γιατι τωρα σου την σπαει καπως. 2 φορες σε αποστολες ενώ εχουμε φαει το τελικο bossακι και μας λεει mission completed φαγαμε DELTA (error) και επρεπε να την κανουμε από την αρχη. 

Το παιχνιδι εμενα μου αρεσε πολύ. Ημουν fan και  του πρωτου βεβαια. Και παροτι είναι ένα sequel νομιζω βελτιωνει κάθε τομεα. Σε αμεση συγκριση με το anthem Που δοκιμάσαμε την προηγούμενες εβδομάδες το βρηκα τονους πιο απόλαυστικο. Και στο μυαλο μου η Day one αγορα (αφου βρηκα και παρεουλα) φανταζει σιγουρη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...