oddin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 H πρόσκληση πως ακριβώς γίνεται?γιατί το έχω και εγώ και δεν ξέρω πως να δώσω τα invites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα βάλουν και raids είπαν, το πρώτο δεν είχε ; Έχω και 'γω 2 invites ακόμα για όποιον θέλει. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω και γω 3 invites για τη private beta. Οι πρώτοι 3 που θα στείλουν pm θα τους στείλω τη πρόσκληση. _____________________________________ -- Έμειναν 2 ακόμη. #14:42 - - Έμεινε 1 ακόμη. #15:01 - - τέλος. #22:37 ______________ • Το 1ο δώθηκε στον @kaklikos [ ✓ ] • Το 2ο στον @Arisjr [ ✓ ] • Το 3ο και τελευταίο στον @ulb [ ✓ ] Good hunting Agents! Και καλό gaming ! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω και εγω ενα Invite για τη closed beta Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Greekz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν περισσεύει κανένα invite, pm. Άκυρο, ευχαριστώ τον Greekz. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από giwrgosd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Θα βάλουν και raids είπαν, το πρώτο δεν είχε ; Έχω και 'γω 2 invites ακόμα για όποιον θέλει. Ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisjr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, oddin είπε H πρόσκληση πως ακριβώς γίνεται?γιατί το έχω και εγώ και δεν ξέρω πως να δώσω τα invites Θα ήθελα μια πρόσκληση αν μπορείς arisjr1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Αν υπαρχει κανενα invite θα ηθελα να δω την beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, kaklikos είπε Αν υπαρχει κανενα invite θα ηθελα να δω την beta. Σου στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 ηρθε και σε μενα το beta key, βαρεθηκα να κατεβαζω παιχνιδια σημερα ( Division και Apex ) 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Βελτιωμένο σε όλα σε σχέση με το πρώτο λένε. Πιστεύω θα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.eurogamer.net/articles/2019-02-07-ubisoft-advises-you-to-restart-the-division-2-beta-every-two-to-three-hours?fbclid=IwAR0ZY_2_m-O1j5N7yZRrCO0TGqHEahF0dl50BdtB8tZR6YA8SrExU1281VY Ubisoft advises you restart The Division 2 beta "every two to three hours" to avoid crashing Κλαμα.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisjr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Θα ήθελα και εγώ ένα invite an υπάρχει arisjr1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εχει crashes? Το απόγευμα που θα παω σπιτι θα το δω...Μην μας κανει τα ιδια όπως με το Anthem ρε γαμωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα