xaritakia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Χαιρετε, Λοιπον, ειχα παρει προσφατα ενα κινητο απο Gearbest Ηοmtom Zoji Z7 το οποιο μου εβγαλε προβλημα η μπαταρια του πολυ γρηγορα.. Η μπαταρια του ειναι γυρω στα 3000 mah και μετα απο 2 εβδομαδες χρησης κρατουσε το πολυ 2 ωρες.Με φορτηση 100% οταν εφτανε στο 70% εσβηνε. Τωρα εχω την εντυπωση οτι το προβλημα το προκαλει μια εφαρμογη που εγκαθηστάτε μονη της με το που συνδεομαι στο Play Store . Λεγετε Play Games και φαινεται κατευθιαν οτι προκειται για μαπα εφαρμογη. Στις Ρυθμισεις-->Εφαρμογες ομως δεν φαινεται καμια τετοια εφαρμογη, ουτε στην καταναλωση μπαταριας. Εχω κανει πολλες φορες Επαναφορα εργ. ρυθμ. και εχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις την εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες... Ομως με το που συνδεομαι σε λογαριασμο στο Play Store για να κατεβασω εστω και το Messenger αυτη η εφαρμογη που ανεφερα παραπανω κατεβαινει μονη της.... Aρχικα αναρωτιεμαι ειναι δυνατον μια εφαρμογη να τρωει την μπαταρια ετσι χωρις να ανεφερεται πουθενα στο κινητο? Τι μπορω να κανω ωστε να μπορω να χρησιμοποιω το Play Store αλλα να μην εχω αυτο το προβλημα?
ziaba Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Διέγραψε την εφαρμογή και από τον λογαριασμό gmail όπως και από την συσκευή
xaritakia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ειπα οτι δεν φαινεται η εφαρμογη καπου παρα μονο στην επιφανεια...
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Πήγαινε στο play store στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών. Έτσι τουλάχιστον δεν θα εγκατασταθεί αυτόματα. Επίσης όταν έχεις κάποια ενημέρωση θα σου έρχεται μήνυμα και θα επιλέγεις εσύ ποια θες ή όχι να εγκαταστήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα