theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 6 μήνες πριν παραλίγο να ξεσπάσει εμφύλιος στα πανεπιστήμια για την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων ... 1
xgol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δυστυχως σε ελάχιστες σχολές μαθαίνουν να εκτιμούν το καλό βιβλίο/σύγγραμα. 1
BuckRodgers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 15 minutes ago, xgol said: Δυστυχως σε ελάχιστες σχολές μαθαίνουν να εκτιμούν το καλό βιβλίο/σύγγραμα. Όταν κοιτάς τα βιβλία μαζεμένα στη βιβλιοθήκη καταλαβαίνεις τη φαιά ουσία που έχεις καταναλώσει για να πάρεις πτυχίο. 1
xgol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δεν εννοούσα καθόλου αυτό. Σε μερικές σχολές υπάρχουν βιβλία στα οποία ανατρέχεις και μετά τη λήψη πτυχίου. 1
BuckRodgers Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, xgol said: Δεν εννοούσα καθόλου αυτό. Σε μερικές σχολές υπάρχουν βιβλία στα οποία ανατρέχεις και μετά τη λήψη πτυχίου. Νομίζω ότι λέμε το ίδιο πράγμα, άπλα διαβάζοντας το thread έπεσε το μάτι μου στη βιβλιοθήκη με τα φοιτητικά μου βιβλία και διατύπωσα το σχόλιο μου αναλόγως.
Miracle Worker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καποια βιβλια πανω σε γλωσσες προγραμματισμου, σε καποια κλαδο οικονομικων, πχ Risk Management, παντα κατι μπορει να πιασουν. Τωρα το εισαγωγη στην οικονομετρια ή το μαθηματικα 1 του ταδε Ελληνα καθηγητη, δυσκολο.
webparts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, BuckRodgers είπε Όταν κοιτάς τα βιβλία μαζεμένα στη βιβλιοθήκη καταλαβαίνεις τη φαιά ουσία που έχεις καταναλώσει για να πάρεις πτυχίο. Ναι,στα 10 χρονια
Lelouch Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Αφού τα πήρες δωρεάν δώστε πίσω δωρεάν... Είτε στο σύστημα, είτε στη βιβλιοθήκη. 1
FZervou52256996 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Οι «Χρήστες» που επιθυμούν, μπορούν να δωρίζουν τα συγγράμματα με αποκλειστική δική τους ευθύνη. Απαγορεύεται ρητά στους «Χρήστες» της υπηρεσίας η πώληση ή η μίσθωση των βιβλίων ή το χρησιδάνειο αυτών ή η κάθε είδους εκμετάλλευση των δικαιωμάτων που συνδέονται με τα συγγράμματα ή η καταβολή, αποδοχή οποιουδήποτε αντιτίμου με ή με αφορμή την παράδοση των ανταλλασσόμενων συγγραμμάτων. Από τους όρους χρήσης του Ευδόξου, για να είμαστε και τυπικοί Για να είμαι ειλικρινής και γω είχα την σκέψη να πουλήσω όσα δεν χρειάζομαι αλλά δεν το βρήκα σωστό να πουλήσω κάτι που πήρα δωρεάν πέραν του παράνομου της πράξεως (δες τους όρους χρήσης).
DimosthenisG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, FZervou52256996 είπε Οι «Χρήστες» που επιθυμούν, μπορούν να δωρίζουν τα συγγράμματα με αποκλειστική δική τους ευθύνη. Απαγορεύεται ρητά στους «Χρήστες» της υπηρεσίας η πώληση ή η μίσθωση των βιβλίων ή το χρησιδάνειο αυτών ή η κάθε είδους εκμετάλλευση των δικαιωμάτων που συνδέονται με τα συγγράμματα ή η καταβολή, αποδοχή οποιουδήποτε αντιτίμου με ή με αφορμή την παράδοση των ανταλλασσόμενων συγγραμμάτων. Από τους όρους χρήσης του Ευδόξου, για να είμαστε και τυπικοί Για να είμαι ειλικρινής και γω είχα την σκέψη να πουλήσω όσα δεν χρειάζομαι αλλά δεν το βρήκα σωστό να πουλήσω κάτι που πήρα δωρεάν πέραν του παράνομου της πράξεως (δες τους όρους χρήσης). Τα δικά μου κατέληξαν στους μπλε κάδους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα