Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι εγω και καποιοι συμφοιτητες μου να πουλησουμε μερικα πανεπιστημιακα συγγράμματα που δεν μας χρειαζονται. Υπαρχουν συγκεκριμενα sites γι αυτον τον σκοπο; 

Δημοσ.

Σαφως. Εδω τα πουλάνε μεχρι και παλαιστινιοι οι οποιοι οχι μονο εχουν παρει δωρεαν συγγράμματα, εχουν σπουδασει δωρεαν και λαμβαναν και μηνιαια υποτροφία.. χαζος είναι ο νηματοθετης?

• Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, redykt είπε

Στις Αγγελιες > Διαφορα > Βιβλια και Περιοδικα

Κρατα και τιποτα ομως . 

E φυσικα και θα κρατησω. Απλα μερικα μας ειναι περιττα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, xgol είπε

Σαφως. Εδω τα πουλάνε μεχρι και παλαιστινιοι οι οποιοι οχι μονο εχουν παρει δωρεαν συγγράμματα, εχουν σπουδασει δωρεαν και λαμβαναν και μηνιαια υποτροφία.. χαζος είναι ο νηματοθετης?

Ακόμη  τα είχαν κονομήσει από λαθραία cd - dvd καθώς και τσιγάρα που πουλούσαν στις εισόδους των Πανεπιστημίων .:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiwrgosP- είπε

Γιατι που ειναι το λαθος; 

Ότι αυτά τα έχουμε πληρώσει όλοι εμείς και θέλεις να βγάλεις κέρδος από αυτό.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να τα βάλεις για ανταλλαγή στον Εύδοξο και να πάρεις κάποιο άλλο με τους πόντους που να θέλεις. Πιο αλτρουιστικά πήγαινε τα στην βιβλιοθήκη της σχολής σου να  μπορούν να τα πάρουν άλλοι φοιτητές που θα τους είναι χρήσιμα.

Τραγικό πάντως από βιβλία που ουσιαστικά τα πήρες δωρέαν( ναι "κουράστηκες" να πας να τα πάρεις από τα βιβλιοπωλεία) να προσπαθήσεις να βγάλεις κέρδος ενώ μπορούν να φανούν αλλού χρήσιμα.

Επεξ/σία από kaliakman
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πιο πολύ εγώ σκέφτομαι ποιος θα τα αγοράσει ; Εκτός και αν τα δώσεις πολύ μα πολύ φθηνά (μερικά ευρώ το καθένα πχ) δύσκολο πιστεύω να υπάρχει ενδιαφέρον γιατί τα περισσότερα πανεπιστημιακά συγγράμματα είναι τέρμα εξειδικευμένα για το συγκεκριμένο μάθημα που παρακολουθείς, οπότε για να ενδιαφέρεται κάποιος λογικά είναι και ο ίδιος φοιτητής και μπορεί να τα πάρει και ο ίδιος δωρεάν. 

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, MikeJ said:

Πιο πολύ εγώ σκέφτομαι ποιος θα τα αγοράσει ; Εκτός και αν τα δώσεις πολύ μα πολύ φθηνά (μερικά ευρώ το καθένα πχ) δύσκολο πιστεύω να υπάρχει ενδιαφέρον γιατί τα περισσότερα πανεπιστημιακά συγγράμματα είναι τέρμα εξειδικευμένα για το συγκεκριμένο μάθημα που παρακολουθείς, οπότε για να ενδιαφέρεται κάποιος λογικά είναι και ο ίδιος φοιτητής και μπορεί να τα πάρει και ο ίδιος δωρεάν. 

Ενδιαφέρον για εξειδικευμένα συγγράμματα υπάρχει. Το θέμα είναι αν το ελληνικό βιβλίο είναι ανώτερο από κάποιο ξενόγλωσσο ειδικά σε σχολές θετικής κατεύθυνσης.

Δημοσ.
19 minutes ago, MikeJ said:

κι εγω αυτη την απορια εχω βλεποντας ολες αυτες τις αγγελιες

10 minutes ago, BuckRodgers said:

Ενδιαφέρον για εξειδικευμένα συγγράμματα υπάρχει. Το θέμα είναι αν το ελληνικό βιβλίο είναι ανώτερο από κάποιο ξενόγλωσσο ειδικά σε σχολές θετικής κατεύθυνσης.

ισχυε.

ειναι πολλες φορες που ξενερωνω , για να μην πω μπερδευομαι, διαβαζοντας πολλους ορους στα ελληνικα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...