voltmod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Από ότι φαίνεται, η νέα τάση στην αγορά μετά τις μακρόστενες οθόνες 18:9 ( και 18.5:9 ή 19:9) είναι να έχουν κάποιο είδος “εγκοπής” (notch) για τη φιλοξενία των διάφορων αισθητήρων και καμερών. Τη συγκεκριμένη τάση πρόκειται να ακολουθήσει και το επερχόμενο OnePlus 6, φωτογραφίες του πρωτότυπου είχαν διαρρεύσει πριν από λίγες μέρες (διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και dual-glass design). Η ναυαρχίδα της Κινέζικης εταιρείας, αδερφής εταιρείας των Oppo και vivo πρόκειται να διαθέτει ακόμα πιο μακρόστενη οθόνη από τον προκάτοχό του, με αναλογία πλευρών 19:9. Ένας πρωτότυπο της συσκευής, όπως αναφέρει το Android Central –αριθμός μοντέλου A6000- κατάφερε να σκοράρει 276510 στο γνωστό benchmark Antutu, κάτι που υποδηλώνει ότι όταν κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 845. Αυτό άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί και από τον CEO της εταιρείας, Pete Lau. Το SoC θα συνοδεύεται κατά πάσα πιθανότητα από 6GB RAM και από 64GB αποθηκευτικού χώρου ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 8.1 Oreo. GSMArena Δείτε ολόκληρο το άρθρο
AlienTechGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Πόσο ωραιότερα θα ήταν τα κινητά χωρίς notch... Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές το παραδοσιακό στυλ με μικρά bezel (στυλ LG G2) παρά αυτή τη μόδα με τα notches. 10
GioTech Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Είμαι σοκαρισμένος..Γρήγορα ένα χυμό μάνγκο για να συνέλθω.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και σκόραρε στο Antutu με 10 παίχτες γιατί είναι με κόκκινη από το 38' για το τζαρτζάρισμα στον power controler. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
keysmith Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 και γιατί 19:9 και όχι 20:10 ή 19:SqrRoor(70)X(π/2).. Πιάσανε τώρα το X:9 και το μεγαλώνουν στο Χ.. Νταξ μόδα και αυτό, να δούμε που θα σταματήσει.. όταν κορόιδευαν το iphone που από 4:3 έγινε 16:9 (πως αλλάζουν οι εποχές) 10
Retromaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι θα μπορούσε να μπει άνετα χορηγός του κινητού η Lucas Films με το Starwars Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
Questioner Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ευτυχώς πήρα το 5T. Σε μια 3ετια που θα το αλλάξω, ελπίζω να έχει πεθάνει η γιαγιά και να έχει αφαιρεθεί το σεμεδακι. 4
Cell_7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Questioner είπε Ευτυχώς πήρα το 5T. Σε μια 3ετια που θα το αλλάξω, ελπίζω να έχει πεθάνει η γιαγιά και να έχει αφαιρεθεί το σεμεδακι. Για το 2019 λέει η Apple να το διώξει που έχει βρει τρόπο, τότε θα το "ανακαλύψουν" και άλλοι οπότε μην ανχώ, και εγώ με το 5Τ.
georgetsl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Πόσο ωραιότερα θα ήταν τα κινητά χωρίς notch... Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές το παραδοσιακό στυλ με μικρά bezel (στυλ LG G2) παρά αυτή τη μόδα με τα notches. προσωπικα μονο η σειρα mi mix της xiaomi πετυχε τον καλυτερο συνδιασμο ,μικρα περιθωρια οσο χρειαζεται .....ουτε notch ουτε μεγαλα bezel πανω κατω ....οσο ακριβως χρειαζεται για να βαστας σαν ανθρωπος ενα κινητο στο χερι χωρις περιορισμους και θεματα στην εμφανιση !!! 5
Retromaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, georgetsl είπε προσωπικα μονο η σειρα mi mix της xiaomi πετυχε τον καλυτερο συνδιασμο ,μικρα περιθωρια οσο χρειαζεται .....ουτε notch ουτε μεγαλα bezel πανω κατω ....οσο ακριβως χρειαζεται για να βαστας σαν ανθρωπος ενα κινητο στο χερι χωρις περιορισμους και θεματα στην εμφανιση !!! Να πετύχαινε και τις κάμερες και θα ήμουν σουπερ ευχαριστημενος. Το λέω σαν κάτοχος mi note 3, που έχει την καλύτερη κάμερα σε xiaomi, μαζί με mi 6 και το mix. Ευελπιστώ σε κάτι καλό με το mi 7, και προσεύχομαι να μην έχει notch. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ε πως να μη λένε όσοι συμπαθούν την apple ότι όλοι την αντιγράφουν; Και μη πείτε για essential phone που το έβαλε πρώτο κλπ, κανείς δεν έβαλε notch μετά που το είδε στο essential! Κατά τα άλλα θηρίο το κινητό, όπως συνήθως τα one plus δηλαδή, αν και πάνε να το χάσουν λίγο με την τιμή κι αυτοί. Είχαν ξεκινήσει σαν πιο vfm θυμάμαι. Το σκορ τρελό, εμένα οτιδήποτε πανω από 30 χιλιάδες μου κάνει! 2
SamsungGalaxys Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δηλαδή Note 9 και iPhone 9 και X 2 που θα πάνε στα 300.000 + ? Οεο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα