Προς το περιεχόμενο

[PACΚTPUB] Προσφορά όλα τα e-books και videos 10 euro


mad-proffessor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν αξιόλογα pdf's (και epub για κάποιους που έχουν kindle) και videos για κάθε επίπεδο χρήστη linux novice,intermediate,advanced.

Ετσι αντι να κακολογούμε την κοινότητα που δε βοηθάει με ένα μικρό ποσό μαθαίνουμε μόνοι μας. Σε κάθε βιβλίο υπάρχει table of contents αφου επιλέξουμε το βιβλίο που θέλουμε για να ξεχωρίσουμε αν το ebook είναι πράγματι αυτό που θέλουμε.

https://www.packtpub.com/

Επεξ/σία από mad-proffessor
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη... Βέβαια ο καθένας όπως θέλει χρεώνει το έργο του, αλλά γιατί να μην διαβάσει/παρακολουθήσει κάποιος ελεύθερα tutorials/videos που βρίσκει στο internet από εθελοντές-μέλη της κοινότητας που προσφέρουν χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα με μοναδικό κίνητρο την διάδωση του ελεύθερου λογισμικού;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ελεύθερη πρέπει να είναι η γνώση αλλά κάπως δε πρέπει να βγάλουν τα προς το ζην και κάποια άτομα; Π.χ εγώ αγόρασα ένα αυτου που έγραψε μεταξύ άλλων το Gentoo handbook και έχει κάποιες απόψεις/γνώσεις που θεωρώ αξίζουν τα 10 ευρώ. Σιγουρα 50 ευρώ μ.ο που στοιχίζει το paperback είναι μεγάλο ποσό και δε θα τα έδινα όμως 10 είναι μια καλή ανταμοιβή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ με 10 ευρώ περίπου είχα αγοράσει το Arch Linux Handbook (2nd Edition) από το Amazon πριν από 6-7 χρόνια... Το βιβλίο το έχω ακόμη, αλλά είναι τόσο outdated, που δεν έχει πλέον νόημα να μελετήσω αυτό αντί για το επίσημο wiki... Όταν μάλιστα είχα αναφέρει την αγορά του σε συζήτηση στο #archlinux μου είχανε πεί ότι για να ενισχύσω τους developers του Arch Linux το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν δωρεά! Και έχουν δίκιο. Η πληροφορική είναι μία επιστήμη που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, δεν είναι όπως ένα βιβλίο μαθηματικών που το διαβάζεις και μετά από 50 χρόνια και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει! Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο βιβλίο που έχω αγοράσει και δεν έχει τίποτα να προσφέρει πλέον (όχι μόνο σε μένα αλλά και στον οποιοδήποτε σε περίπτωση που ήθελα να τα δώσω σαν μεταχειρισμένα), μερικά ακόμα παραδείγματα: Οδηγός Linux για αρχάριους (με αναφορές στο Red Hat 6.0!), Python (2) Cookbook κλπ... Got my point?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...