Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να αναφερω το προβλημα που εχω με ενα σκρουτζομαγαζο. Εχει να κανει με ενα καραοκε, για το οποιο αποδειχτηκε οτι ηταν κατωτερο των προσδοκιων (πολυ χαμηλη ποιοτητας ηχου και μονιμο echo). Επικοινωνησα με το μαγαζι για να τους ζητησω τα λεφτα μου πισω αν ηταν εφικτο, μιας που πιστευα οτι εχω τετοιο δικαιωμα εντος 15 ημερων, και μου ειπαν απο το μαγαζι οτι θα επικοινωνησουν με την αντιπροσωπια ΑΚΑΙ για να κρινουν αν θα μπορεσει να ξαναπουληθει το προιον ή οχι. Αν δεν ειναι εφικτο να ξαναπουληθει μου ειπε οτι δεν ειναι γινεται η επιστροφη χρηματων, πραγμα που μου φανηκε κουλο. Ξερεις κανεις τι ισχυει νομικα? Ειχα οντως λανθασμενη εντυπωση οτι μπορεις να επιστρεψεις ενα προιον πισω και να παρεις τα λεφτα σου? :/

Δημοσ.

Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Διάβασε την πολιτική επιστροφής προιόντων αναλυτικά να δεις τι γράφει σχετικά με αυτό.

Δημοσ.

Εμένα λογικό μου ακούγεται.
Θα ήσουν εντάξει εσύ αν το πλήρωνες για καινούριο και σου ερχόταν αποσφραγισμένο και χρησιμοποιημένο έστω και μια φορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν παραγγειλες απο αποσταση ( τηλεφωνικα, online, μεσω ταχυδρομειου κτλ ) εχεις δικαιωμα επιστροφης εντος 15 ημερων σε περιπτωση που το προιον δεν ανταποκρινεται στις διαφημιζομενες ιδιοτητες ή στην περιγραφη του. Εαν παρελαβες απο το καταστημα αυτο το περιθωριο δεν υπαρχει. Προφανως το προιον που θα επιστρεψεις, οταν το δικαιουσαι, θα πρεπει και ειτε να ειναι στην αρχικη του συσκευασια και σφραγισμενο, ειτε με ανοιγμενη μεν τη συσκευασια αλλα αχρησιμοποιητο, με πληρη τα παρελκομενα του και σωστη και αψογη ολη την αρχικη του συσκευασια.

Απλο παραδειγμα ενα ζευγαρι παπουτσια που οχι απλα φορεθηκαν αλλα και πατηθηκαν, δεν επιστρεφονται. Ενα αρωμα που ανοιχθηκε και χρησιμοποιηθηκε μερος του περιεχομενου στο μπουκαλι, δεν επιστρεφεται. Μια ηλεκτρικη συσκευη οταν εχει πεταχτει το κουτι της, δεν επιστρεφεται.

Στην δικη σου περιπτωση το "κατωτερο των προσδοκιων" ειναι αφηρημενο, υποκειμενικο και οχι ευκολα αποδειξιμο. Για παραδειγμα εαν η περιγραφη λεει πως θα εχει αποδοση 30w αλλα η πραγματικη του ειναι τελικα πολυ χαμηλοτερη, τοτε ναι μπορεις να ζητησεις επιστροφη. Εαν ομως η περιγραφη λεει 30w και οντως αποδιδει τοσο αλλα εσενα τελικα δεν σου κανει,  θα ειναι κατι δυσκολα αποδεκτο απο το καταστημα το οποιο μαλλον ( ειναι λιγο σχετικο αυτο το σημειο ) θα καλυπτεται και νομικα αν στο αρνηθει.

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ.
5 ώρες πριν, shinigami είπε

Καλησπερα σε ολους, δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να αναφερω το προβλημα που εχω με ενα σκρουτζομαγαζο. Εχει να κανει με ενα καραοκε, για το οποιο αποδειχτηκε οτι ηταν κατωτερο των προσδοκιων (πολυ χαμηλη ποιοτητας ηχου και μονιμο echo). Επικοινωνησα με το μαγαζι για να τους ζητησω τα λεφτα μου πισω αν ηταν εφικτο, μιας που πιστευα οτι εχω τετοιο δικαιωμα εντος 15 ημερων, και μου ειπαν απο το μαγαζι οτι θα επικοινωνησουν με την αντιπροσωπια ΑΚΑΙ για να κρινουν αν θα μπορεσει να ξαναπουληθει το προιον ή οχι. Αν δεν ειναι εφικτο να ξαναπουληθει μου ειπε οτι δεν ειναι γινεται η επιστροφη χρηματων, πραγμα που μου φανηκε κουλο. Ξερεις κανεις τι ισχυει νομικα? Ειχα οντως λανθασμενη εντυπωση οτι μπορεις να επιστρεψεις ενα προιον πισω και να παρεις τα λεφτα σου? :/

Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 7 ή 14 ημερών μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται ακέραια (Στην αρχική του συσκευασία), χωρίς να έχει ανοιχτεί.

Τώρα όσον αφορά το ότι δεν σε καλύπτει, δυστυχώς όταν κάνουμε αγορές από το σπίτι είναι αναμενόμενο αν δεν έχεις δει πρώτα σε κάποιο κατάστημα (φυσικό) το προϊόν.

Στην περίπτωση δε που έχει ανοιχτεί θέση παίρνει η αντιπροσωπεία και μετά από έλεγχο αν κρίνουν πως είναι ελαττωματικό παίρνουν την αξία του ή κάνουν το προϊόν αντικατάσταση με το ίδιο.

ΜΦΧ 

Δημοσ.

Γι αυτό αγορές μόνο από amazon για επιστροφές χωρίς μα, μου, σου, και ερωτήσεις μέσα σε ένα μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα, δεν ηξερα οτι ειναι μονο για κλειστα προιοντα, make sense now, δεν ηταν για μενα αλλα για την κοπελα μου η οποια αγορα εγινε ηλεκτρονικα απο σκρουτζομαγαζο με 4.8 βαθμολογια. Στην Αγγλια παντως δεν εχει καθολου μα μου σου του τα αλλαζεις κατευθειαν και σε ρωτανε αν θελεις αντιστοιχο προιον ή refund, βεβαια δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε τις χωρες αυτες μεταξυ τους αλλα οκ. Τι να πω να πεσαμε σε τοσο σκατα μοντελο? To μικροφωνο πιανει white noises, μετα πανω απο το μισο της εντασης κανει full distortions o ηχος και οποτε μιλας στο μικροφωνο ακουγεται αλλες 15 φορες το τελος της φωνης σου. Δεν γινεται ομως να επιστρεφαμε το προιον αν δεν ειχε δοκιμαστει, σαν καινουργιο ειναι δεν εχει πειραχτει τιποτε αλλο οπως το ανοιξε το εχει..και απλα δεν ηταν καθολου ευχαριστημενη με το τελικο προιον. Αν πρεπει να το υποστουμε τωρα αυτο, η μονη λυση που βρηκα ειναι να παρει mixer που μπορει να μειωσει λιγο το echo αυτο. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα αν θελανε στο αλλαζανε ειναι θεμα καταστηματος

κατσε να το επερνες απο mediamarkt και θα σου ελεγα αν στο αλλαζαν η οχι μεσα σε 14 μερες doa

θελω να πιστευω αν το κυνηγησεις και επιμεινεις θα στο αλλαξουν 

θα επικαλεστεις τα παραπονα σου και οτι αφου το δοκιμασα ειδα το προβλημα

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
18 ώρες πριν, shinigami είπε

Καταλαβα, δεν ηξερα οτι ειναι μονο για κλειστα προιοντα, make sense now, δεν ηταν για μενα αλλα για την κοπελα μου η οποια αγορα εγινε ηλεκτρονικα απο σκρουτζομαγαζο με 4.8 βαθμολογια. Στην Αγγλια παντως δεν εχει καθολου μα μου σου του τα αλλαζεις κατευθειαν και σε ρωτανε αν θελεις αντιστοιχο προιον ή refund, βεβαια δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε τις χωρες αυτες μεταξυ τους αλλα οκ. Τι να πω να πεσαμε σε τοσο σκατα μοντελο? To μικροφωνο πιανει white noises, μετα πανω απο το μισο της εντασης κανει full distortions o ηχος και οποτε μιλας στο μικροφωνο ακουγεται αλλες 15 φορες το τελος της φωνης σου. Δεν γινεται ομως να επιστρεφαμε το προιον αν δεν ειχε δοκιμαστει, σαν καινουργιο ειναι δεν εχει πειραχτει τιποτε αλλο οπως το ανοιξε το εχει..και απλα δεν ηταν καθολου ευχαριστημενη με το τελικο προιον. Αν πρεπει να το υποστουμε τωρα αυτο, η μονη λυση που βρηκα ειναι να παρει mixer που μπορει να μειωσει λιγο το echo αυτο. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.

Επικοινώνησε μαζί τους. Δεν χάνεις τίποτα σίγουρα. Διόλου απίθανο είτε να προβούν σε κάποια αντικατάσταση ή πίστωση. Το voucher (αν το στείλεις με αυτόν τον τρόπο) μετά από συνενόηση μαζί τους αν το επιστρέψεις το κρατάς. Μετράει στις ημέρες που το έχεις στην κατοχή σου (αυτό σε περίπτωση που πάει καθυστερημένα).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...