Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου έκοψε το τηλέφωνο και το Internet η cyta ενώ ο εξοπλισμός του ΟΤΕ είναι να έρθει αύριο.

Είναι σύνηθες πρακτική αυτή;

Δημοσ.

συνήθως όχι 

Ο εξοπλισμός έρχετε 5 μερες η και πολύ πιο πρίν απο την ενεργοποιήση και δεν μένεις καθόλου απο υπηρεσίες 

Δημοσ.

Πάντως για να κόψανε το Internet και το τηλέφωνο από cyta λογικά έχει ενεργοποιηθεί το account του ΟΤΕ οπότε μόλις έρθει ο εξοπλισμός αύριο το πρωί θα συνδεθώ κατευθείαν.

Δημοσ.

Εντάξει πήγα και πήρα το modem από το courier το σύνδεσα και όλα καλά.

Η τηλεφωνία είναι με τον παλιό τρόπο, όχι μέσω modem δηλαδή και το κλείδωμα πήγε από τα 13 στα 14.5.

Μικροδιαφορές δηλαδή αλλά αναμένω και υπηρεσίες vdsl καθώς ο δρόμος που μένω ανακαινίζεται ολόκληρος από τον δήμο και έχω καινούριο καφάο πλέον με έτοιμα όλα τα καλώδια από κάτω, δηλαδή οπτικές ίνες και ρεύματα οπότε λογικά η ενεργοποίησή του θα γίνει σε χρόνο ρεκόρ (ελπίζω δηλαδή να μην φτάσει το εξάμηνο όπως διαβάζω σε άλλες περιπτώσεις).

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, skiabox said:

Εντάξει πήγα και πήρα το modem από το courier το σύνδεσα και όλα καλά.

Η τηλεφωνία είναι με τον παλιό τρόπο, όχι μέσω modem δηλαδή και το κλείδωμα πήγε από τα 13 στα 14.5.

Μικροδιαφορές δηλαδή αλλά αναμένω και υπηρεσίες vdsl καθώς ο δρόμος που μένω ανακαινίζεται ολόκληρος από τον δήμο και έχω καινούριο καφάο πλέον με έτοιμα όλα τα καλώδια από κάτω, δηλαδή οπτικές ίνες και ρεύματα οπότε λογικά η ενεργοποίησή του θα γίνει σε χρόνο ρεκόρ (ελπίζω δηλαδή να μην φτάσει το εξάμηνο όπως διαβάζω σε άλλες περιπτώσεις).

Εγώ από τη μέρα που μπήκε η νέα καμπίνα, χρειάστηκαν ... 12 μήνες για να πάρει ρεύμα! :/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά αγαπημένε μοντεράτορα δώσε και άλλα στοιχεία.
Είχανε περάσει εξαρχής την οπτική ίνα και τα καλώδια ρεύματος όπως σε εμένα;

Ο εξοπλισμός στα δεξιά της καμπίνας υπήρχε όπως σε εμένα;

Επεξ/σία από skiabox
  • Super Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, skiabox said:

Ναι αλλά αγαπημένε μοντεράτορα δώσε και άλλα στοιχεία.
Είχανε περάσει εξαρχής την οπτική ίνα και τα καλώδια ρεύματος όπως σε εμένα;

Ο εξοπλισμός στα δεξιά της καμπίνας υπήρχε όπως σε εμένα;

Τα πάντα, από την πρώτη στιγμή με τον εξοπλισμό μέσα στην καμπίνα. 12 μήνες μετά, πριν 10 μέρες ήρθαν απο "Τοξότη" και έδωσαν ρεύμα και ακούγονται επιτέλους οι ανεμιστήρες. Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας (κέντρο "Αλυσίδα"). 

Τώρα περιμένω να εμφανιστεί η διαθεσιμότητα στο site του ΟΤΕ για τα 100. :)

Δημοσ.

Τουλάχιστον με ΟΤΕ βλέπω streams κανονικά και όχι με διακοπές.

Εστω στο wired κομμάτι.

Για το wireless θα χρειαστεί μάλλον ένα router.

Σκέφτομαι για αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/modems-routers/175484-tp-link-tl-wr940n

Το θέλω για να καλύψω ένα δωμάτιο στο οποίο φτάνει το internet μέσω powerline από το speedtouch το οποίο δεν έχει και το καλύτερο wireless σήμα.

Τώρα είδα και αυτό :

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-router/TP-Link-Wireless-Router-N-Mini-Pocket-150Mbps-TL-WR710N.htm

Δημοσ.

Τελικά έβαλα το airport express που είχα ξεχασμένο σε μια γωνία.

Απλά ήθελε να προσέξεις λίγο τα settings.

Δηλαδή του λες φτιάξε καινούριο δίκτυο με SSID ίδιο με του Speedtouch και wireless security ακριβώς ίδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...