masteripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά.. Σκέφτομαι να ντύσω το κουτί μου με Carbon για ομρφιά...αλλά έχω κάτι εξογκωματάκια και σκέφτομαι πως εφαρμόζουμε εκεί το carbon (?) Δηλαδή έχουμε μια επιφάνει 35 χ16 αλλά υπάρχουν και 4 βουναλάκια με ύψος 0.5cm και περίπου 4 εκατοστά διάμετρο....για τρύπες και σχισμές είδα ότι το ζεσταίνεις και το πατάς αλλά στο εξόγκωμα ? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από masteripper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Left13S Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Όταν λες εξογκώματα τι εννοείς; ποιο κουτί έχεις; για να γίνει πιο εύκολα θα πρέπει να λύσεις το κουτί σου όσο γίνεται σε κομμάτια και να κάνεις το καθένα ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 επιφάνειες είναι που θέλω να ντύσω το πάνω και το κάτω... Το πρόβλημα είναι στο κάτω μερος που δυστυχώς τα ποδαράκια του δεν είναι βιδωτά αλλα χτυπημένα απο το punch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Left13S Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Α δεν είναι κάτι αυτό. Θα βάλεις carbon περισσότερο της επιφανιας που θες να καλύψεις και όσο θα το ζεσταινεις θα γίνεται πιο μαλακό. Ψάξε κάνα βιντεοκάμερα στο YouTube κάτι θα υπάρχει Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Left13S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 thanks...θατο κοιταξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα