Man2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Πρίν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε το Ελληνικό περιοδικό CDShow που σε κάθε τέυχος είχε μαζί και ενα cd με διάφορα προγράμματα/παιχνίδια και μια κλειδωμένη ενότητα με ΧΧΧ περιεχόμενο. Προσπαθούμε με ενα φίλο να θυμηθούμε εκείνο τον γελοίο κωδικό και δεν μας έρχεται με τίποτα (θυμόμαστε κάτι σαν lalakis, papaki κάτι τέτοιο) Μήπως τον θυμάται κανείς απο εσάς αδέρφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 () Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 010101 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 φιλε τοσο κοπος για τσοντες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγώ χαιρετίζω την προσπάθεια. Μπράβο και πάλι μπράβο. (στείλε και τί είδατε, αν είχε κάτι ενδιαφέρον, κτλ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε 010101 01110000011011110111001001101110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 hour ago, JERONIMO888 said: φιλε τοσο κοπος για τσοντες? Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε το internet που έχουμε σήμερα και το συγκεκριμένο περιοδικό το πλασάρανε -και καλά- σαν περιοδικό για τις νέες τεχνολογίες, ενώ πρακτικά όλοι το αγόραζαν για το "εξτρά" περιεχόμενο. Κάτι ας πούμε σαν άλλοθι για να το αγοράζεις απο το περίπτερο χωρίς ενοχές και ντροπές. Και φυσικά μιλάμε για σχεδόν 20 χρόνια πριν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Man2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 15 minutes ago, ladakis said: XD 1 hour ago, JERONIMO888 said: φιλε τοσο κοπος για τσοντες? Τόσος κόπος για να θυμηθώ κάτι που μου θυμίζει έντονα τα εφηβικά μου χρόνια. Γεμάτο το net με δωρεάν 4k τσόντες, μη γίνεται αφελής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Man2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Φίλε μου μάλλον αυτό έιναι, κάτι θυμίζει και στον φίλο μου, αν έχει κανείς κάποιος cd απο cdshow ας δοκιμάσει για να επιβεβαιώσει. 1 ώρα πριν, tzelen είπε Εγώ χαιρετίζω την προσπάθεια. Μπράβο και πάλι μπράβο. (στείλε και τί είδατε, αν είχε κάτι ενδιαφέρον, κτλ) Δεν εχω καν cd απο εκείνη την εποχή, απλά προσπαθούσαμε να θυμηθούμε εκείνο τον κωδικό που ήταν κοινό μυστικό.Ωραίες εποχές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Και εμένα το 010101 κάτι μου θυμίζει. Όχι από ιδία χρήση, από γνωστό που το αγόραζε και έβλεπε (πλάκα πλάκα θα ψάξω, παίζει να έχουν ξεμείνει 1-2 κάπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Man2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, tzelen είπε Και εμένα το 010101 κάτι μου θυμίζει. Όχι από ιδία χρήση, από γνωστό που το αγόραζε και έβλεπε (πλάκα πλάκα θα ψάξω, παίζει να έχουν ξεμείνει 1-2 κάπου) Ναι ναι και σε εμάς, αυτό πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Man2015 said: Ναι ναι και σε εμάς, αυτό πρέπει να είναι. Πέρα απο αυτό, δε νομίζω το cd-rom να είχε κάποιο ιδιαίτερο κλείδωμα και μέσα από έναν file explorer μπορούσες να δεις κανονικά το περιεχόμενο όλων των φακέλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Man2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Σίγουρα οχι γιατί θυμάμαι πως ενω είχε κυκλοφορήσιε η φήμη αλλά δεν ήξερε κάποιος τον (σωστό) κωδικό ψάχναμε με file manager τότε (Win95) ολα τα αρχεία ενα ενα αλλά τζίφος 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Πέρα απο αυτό, δε νομίζω το cd-rom να είχε κάποιο ιδιαίτερο κλείδωμα και μέσα από έναν file explorer μπορούσες να δεις κανονικά το περιεχόμενο όλων των φακέλων. Σίγουρα οχι γιατί θυμάμαι πως ενω είχε κυκλοφορήσιε η φήμη αλλά δεν ήξερε κάποιος τον (σωστό) κωδικό ψάχναμε με file manager τότε (Win95) ολα τα αρχεία ενα ενα αλλά τζίφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τι μου θυμίσατε;Πάντως είχα τσιμπήσει ιο από ένα πρόγραμμα ου είχε μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Man2015 είπε XD Τόσος κόπος για να θυμηθώ κάτι που μου θυμίζει έντονα τα εφηβικά μου χρόνια. Γεμάτο το net με δωρεάν 4k τσόντες, μη γίνεται αφελής Και τον βρηκες τον κωδικο και ανοιξες τις vintage τσοντες μετα τι κανεις? xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις