Προς το περιεχόμενο

I phone 7 ή 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γυναίκα αλλάζει επιτέλους το 5αρι και παρά τις προτροπές μου να πάει σε android για να μη χρυσοπληρώσει, μου λέει ότι δε θέλει προβλήματα στη ζωή της :P 

Είναι μεταξύ 128αρι 7 ή 64αρι 8. Είναι τεράστιες οι διαφορές μεταξύ των 2? Εγώ δε μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς. 

Αρμόδιοι ας βοηθήσουν!

• Confused 1
Δημοσ.

Αν η διαφορά χωρητικότητας δεν είναι σημαντικός παράγοντας, εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο 8άρι. Καλύτερο Display (true tone) και καλύτερος επεξεργαστής. Εννοείται πως θα είναι και πιο future proof στο θέμα updates. Απο εκεί και πέρα, ίδια κινητά είναι στην ουσία. Επίσης, το γυαλί που έχει μπρος πίσω, εμένα μου αρέσει περισσότερο, αλλά φυσικά θέλει προσοχή μιας και είναι πιο ευαίσθητη γενικά σαν συσκευή. Όταν με το καλό πέσει η κι' άλλο τιμή του, θα πάω από το 6s που έχω τώρα, σε αυτό...

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Edel είπε

Η γυναίκα αλλάζει επιτέλους το 5αρι και παρά τις προτροπές μου να πάει σε android για να μη χρυσοπληρώσει, μου λέει ότι δε θέλει προβλήματα στη ζωή της :P 

Είναι μεταξύ 128αρι 7 ή 64αρι 8. Είναι τεράστιες οι διαφορές μεταξύ των 2? Εγώ δε μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς. 

Αρμόδιοι ας βοηθήσουν!

Ελπιζω να τα προσεχει η γυναικα τα κινητα γιατι οι επισκευες ειναι φαρμακι

https://support.apple.com/iphone/repair

• Thanks 1
Δημοσ.

Μεγάλη αγάπη το iPhone 5  :wub:  

Και τα 2 είναι πολύ καλά τηλέφωνα και θα κρατήσουν χρόνια.  Η διαφορά στο 8 από το 7 είναι στον επεξεργαστή. Το iphone 8 έχει τον Α11 που είναι ίδιος με του Χ ενώ το 7 έχει τον Α10. Άλλη μια διαφορά που έχουν είναι ότι το 8 υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ενώ το 7 όχι.  Έχουν διαφορά και στην εγγραφή 4k video αν σε ενδιαφέρει... Το 8 τραβάει 4k video και στα 60 fps ενώ το 7 μέχρι 30 fps.   Μικρές διαφορές δηλαδή. 

Τέλος θα συμφωνήσω απολύτως με την γυναίκα σου που θέλει iphone γιατί δεν θέλει να έχει προβλήματα στην ζωή της.  H σταθερότητα των iphone και η απλότητα του IOS δεν παίζεται.   

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Edel είπε

Αρμόδιοι ας βοηθήσουν!

μ αρεσει που ρωτας, 8αρι και παρε το 50gb plan στο icloud και τελειωσες, καλοριζικο :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...