Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

notch + περιθώριο... ( ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ )

κουμπί home, 3 κάμερες

Τί να πω, τελείως αψυχολόγητος σχεδιασμός. :wacko:

Επεξ/σία από PCharon
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε

Τον παράγοντα "καφετέρια" aka "πουλ μουρ" μου ξεχάσατε όλοι και ανησυχώ! Γιατί λέτε να έγινε της μόδας το notch;; Επειδή δεν υπάρχουν άλλες λύσεις;;; ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙ.... γιατί είναι χαρακτηριστικό του πιο ακριβού κινητού στον κόσμο, του iPhone X. Οπότε με τα μισά λεφτά, όλο και κάποιο γκομενάκι θα ξεγελάσεις στο μπαρ. Η πλειονότητα του κόσμου αγοράζει κινητά με τα πιο ηλίθια κριτήρια δεν μπαίνουν στο ινσόμνια να διαβάσουνε ειδήσεις ή σχόλια!!!

Μία μικρή αναζήτηση στο Skroutz και ανακαλήπτεις ότι το πιο ακριβό κινητό είναι Huawei στα 1200 ευρώ... https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=1.000%2C00+€&price_max= 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα προσωπικα μου αρεσει... αντιγραφη ξε-αντιγραφη, σιγουρα δεν ειναι στο χερι μας τι σχεδιο θα βγαινει καθε χρονια (ειναι μαλλον στο χερι της apple) και απλα ειναι θεμα χρονου και γρηγορης η καθολου προσαρμογης του καθενος στα δεδομενα... σαν "δεδομενο" εννοω οτι οι ναυαρχιδες του 18 θα εχουν notch και 99% 18:9 οθονες... οποιος δεν θελει ας περιμενει μεχρι του χρονου! :P

Επεξ/σία από portman
Δημοσ.

Υποτίθεται το notch είναι εκεί για να έχει ακόμα πιο μεγάλο % η οθόνη, να μπούν αισθητήρες που δεν μπορούν να είναι κάτω από την οθόνη etc, όχι για να το βάλουν απλά και να βάλουν κάτω το κουμπί.

Δημοσ.

το home button με τον τρόπο που λειτουργεί είναι υπέροχο.ευτυχως που κρατάει και ένα κινητό με αποτύπωμα μπροστά.ο μόνος λόγος να αλλάξω το p10 είναι το p20.Ευχαριστω Huawei ! ε Γιώργο τι λες ????

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, psouk είπε

εισαι τραγικός που ειδες την πρωτοτυπία σην αντιγραφή 

Αν και δεν το απαιτώ , περίμενα από περισσότερους να καταλάβουν ότι το σχόλιο μου ήταν απλά χιουμοριστικό. Σε αυτό το σημείο βέβαια δεν ξέρω ποιός είναι ο "τραγικός" όπως με αποκάλεσες. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Kazets είπε

Μία μικρή αναζήτηση στο Skroutz και ανακαλήπτεις ότι το πιο ακριβό κινητό είναι Huawei στα 1200 ευρώ... https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=1.000%2C00+€&price_max= 

Ντάξει ρε παιδιά μη βαράτε! Αν και μιλάμε για το Porsche Design που είναι ειδική έκδοση μη βάλουμε στο παιχνίδι iPhone X με Swaroski και χρυσά και ξεφύγουμε τελείως!!! Άλλο ήταν βρε το ποιντ μου!

Δημοσ.
Στις 8/3/2018 στις 11:22 ΠΜ, the other one είπε

Οι τύποι είναι τόσο μπροστά που προτιμούν να φάνε το πάνω bezel με αναπόφευκτο αποτέλεσμα το notch παρά να να εξαλείψουν το κάτω μέρος και να αφήσουν την πάνω μεριά στην ησυχία της. Α ρε σαϊνια...

δεν μπορεις να φανταστείς πόσο βολικό ειναι το αποτύπωμα εκει. Προτιμώ να χάνω απο bezzels παρά να έχω μέσα στην οθόνη τα τρία κουμπιά.

Υ.Γ.: αυτό ισχύει σε περίπτωση που θα δουλέυει όπως στο p10 plus 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...