Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μισες δουλειες κανει η huawei αντε βαζει το notch επανω στο κατω μερος γτ δεν βγαζεις εντελως το bezel και μου βαζεις το παλιοκουμπο η γραφεις huawei.

Δημοσ.

Τον παράγοντα "καφετέρια" aka "πουλ μουρ" μου ξεχάσατε όλοι και ανησυχώ! Γιατί λέτε να έγινε της μόδας το notch;; Επειδή δεν υπάρχουν άλλες λύσεις;;; ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙ.... γιατί είναι χαρακτηριστικό του πιο ακριβού κινητού στον κόσμο, του iPhone X. Οπότε με τα μισά λεφτά, όλο και κάποιο γκομενάκι θα ξεγελάσεις στο μπαρ. Η πλειονότητα του κόσμου αγοράζει κινητά με τα πιο ηλίθια κριτήρια δεν μπαίνουν στο ινσόμνια να διαβάσουνε ειδήσεις ή σχόλια!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, dimitridegrecia said:

Τον παράγοντα "καφετέρια" aka "πουλ μουρ" μου ξεχάσατε όλοι και ανησυχώ! Γιατί λέτε να έγινε της μόδας το notch;; Επειδή δεν υπάρχουν άλλες λύσεις;;; ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙ.... γιατί είναι χαρακτηριστικό του πιο ακριβού κινητού στον κόσμο, του iPhone X. Οπότε με τα μισά λεφτά, όλο και κάποιο γκομενάκι θα ξεγελάσεις στο μπαρ. Η πλειονότητα του κόσμου αγοράζει κινητά με τα πιο ηλίθια κριτήρια δεν μπαίνουν στο ινσόμνια να διαβάσουνε ειδήσεις ή σχόλια!!!

Δεν είναι πλεον το πιο ακριβό στον κόσμο.

Το Huawei θα κοστίζει περισσότερα! https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=iphone+x&from=autocomplete

:P 

Δημοσ.

Και για πιο λογο να εχεις notch αφου στο κατω μερος εχεις τοσο μεγαλο bessel. Βαλε εκει την καμερα.. οτι ναναι

Δημοσ.

επειδη ακομα δεν ξερουν που θα παει η μόδα λενε ας βαλω και μονοχρωμο ας βάλω και telephoto αντε και του χρονου με 4 καμερες να μην μείνει με παράπονο η wide lens. πάντως με 970 kirin δεν θα πάρω. πολυ last year ο επεξεργαστής με πολύ χάλια GPU και το sar στα υψη εκει στη huawei

Δημοσ.

άρον άρον σεμεδάκι... και ας το συνηθίσει ο κάτοχος του σε σύντομο διάστημα πάλι άσχημο μου φαίνεται εμένα προσωπικά.

Δημοσ.

Απ' την άλλη υπάρχει και αυτό το tweet που δεν ταιριάζει ακριβώς.

Θα είναι πάντως αψυχολόγητο να έχουν notch πανω και να προτιμήσουν κουμπί στην κάτω πλευρά.

Αν μου έλεγαν ότι οι φωτογραφίες είναι pre-production renders θα μου φαινόταν πιο πιθανό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας φτιάξουν οι εταιρείες κινητά με κανονική oled οθονη και ας αφήσουν αυτό το έκτρωμα

Αν φοβούνται μήπως χάσουν πελάτες να τους δίνουν πακέτο την εφαρμογή
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.developr.smallapps.iphonizerx

Και πραγματικά δεν είναι θέμα έλλειψης καινοτομίας από πλευράς κινέζικων και μη εταιρειών , έχουμε το 

mi mix που έχει πρωτοποριακό design και τεχνολογίες ακόμη και σήμερα και στο πρόσφατο mwc επαιξε και 

αυτό https://gr.gizchina.com/2018/03/05/vivo-apex-kykloforise-episima/

Απλά όλοι (οι κατασκευαστές)θέλουν να το παίξουν πουλ μουρ με ό,τι σχεδιαστική μπούρδα βγάζει το μηλαράκι....

Επεξ/σία από anonik
Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε παραπάνω, το περιθώριο από κάτω ακυρώνει την ούτως ή άλλως άκυρη ύπαρξη του νοτς. Καθαρή σχεδιαστική πατάτα μετά το εμφανίσιμο P10. 

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Και ξέρετε τι θα γίνει μετά ε... Όταν θα έχουν όλοι notch, θα το εγκαταλείψει η Apple! :P

Μακάρι, γιατί όταν το εγκαταλείψει η Apple θα το εγκαταλείψουν και οι υπόλοιποι. Η κατάσταση έχει πάρει κωμικές διαστάσεις. Επίσης κωμικό είναι ότι δεν ξεχωρίζει πιο είναι Apple και πιο δεν είναι, που κατά τη γνώμη μου ήταν ο λόγος που η Apple επέλεξε αυτή την κακογουστιά. Μάλλον δεν περίμεναν να τους γυρίσει μπούμερανγκ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω κόντρα και λέω ΕΥΤΥΧΩΣ που έχει το notch που είναι πολύ ωραίο και προφανώς ΕΥΤΥΧΩΣ έχει μπροστά το finger. Κάτω η ΛΑΛΑΚΙΑ και η άβολη θέση τελείως πίσω. Έχουμε 4 banking app να ανοίγουν με το ft.

ΦΤΑΝΕΙ το απαίσιο στη πλάτη σημείο. Πλάγια αλά Σόνυ η μπροστά.ΕΛΕΟΣ με την αηδία.

Το pro έχει όλα τα φόντα να αντικαταστήσει το op3 μου.

Επεξ/σία από shadowfax-1-
Δημοσ.

Συχαίνομαι οθόνες κυρτές, 18:9-19:9 και άλλες τέτοιες γελοιότητες και το notch είναι άλλη μια γελοιότητα που δεν τη γουστάρω ακόμα περισσότερο και από την έλλειψη καρφιού 3.5'. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την τρέλα με τη μη λειτουργική "μόδα" αλλά όσο βλέπω τις προτάσεις κάθε εταιρίας τόσο εκτιμώ τις προτάσεις με φυσιολογική και λειτουργική σχεδίαση. 

Ειλικρινά με τόσα που βλέπω αντιλαμβάνομαι ότι θα δυσκολευτώ πολύ να βρω την επόμενη συσκευή μου. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ηλίας_1988 είπε

Επιτέλους κάτι πρωτότυπο. 

Όχι δύο αλλά 3 κάμερες 👏👏👏

εισαι τραγικός που ειδες την πρωτοτυπία σην αντιγραφή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...