gnsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, EuphangeL είπε macOS Η κουβέντα αφορά πλήρη λειτουργικά συστήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 10 minutes ago, gnsX said: Η κουβέντα αφορά πλήρη λειτουργικά συστήματα Άρα και τα windows είναι offtopic? Πάντως καιρός ήταν για να δούμε tabs και στον file explorer των windows. Είναι από τις μικρές λεπτομέρειες που μου σπάνε τα νεύρα στο desktop του σπιτιού, έχοντας συνηθίσει τόσο καιρό στο mac της δουλειάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, EuphangeL είπε macOS Πριν χρόνια πολλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Make easy money steps 1)Μπες στο github και αντέγραψε το nautilus( linux file manager με tabs) 2) Αντέγραψε τον κώδικα των tabs 3) Τοποθέτησε το στα windows 4) Πούλα το τώρα στους χρήστες των windows που χρόνια τώρα παρακαλάνε άρα και θα το αγοράσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, manolis940 είπε Make easy money steps 1)Μπες στο github και αντέγραψε το nautilus( linux file manager με tabs) 2) Αντέγραψε τον κώδικα των tabs 3) Τοποθέτησε το στα windows 4) Πούλα το τώρα στους χρήστες των windows που χρόνια τώρα παρακαλάνε άρα και θα το αγοράσουν. Πςςςςςςς, τους ξεφτυλισες.. Φοβερά τα Λινουξ,τα χα βάλει κι εγώ πιο παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, gnsX είπε Πςςςςςςς, τους ξεφτυλισες.. Φοβερά τα Λινουξ,τα χα βάλει κι εγώ πιο παλιά Αυτό το αίτημα υπάρχει από τα windows XP. Φτάσαμε 10 και ακόμη ..... Πολύ υπεύθυνο για μια εταιρία που την πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 ITT: χρήστες που διάβασαν μόνο τον τίτλο, αλλά όχι τι είναι και τί κάνουν τα sets. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, billdanos είπε Άρα και τα windows είναι offtopic? Πάντως καιρός ήταν για να δούμε tabs και στον file explorer των windows. Είναι από τις μικρές λεπτομέρειες που μου σπάνε τα νεύρα στο desktop του σπιτιού, έχοντας συνηθίσει τόσο καιρό στο mac της δουλειάς... δοκίμασε να βάλεις τα παράθυρα των windows να μην ομαδοποιούνται και κάνε slim το taskbar, στείλε το taskbar στην πάνω μεριά τις οθόνης και κάνε install το rockerDock μαζί με το docklet plugin και κάποιο mac like theme που να σου αρέσει, mac δεν θα είναι πάλι αλλά αντί για tabs μπορείς απλά να ανοίγεις πολλούς explorers και να παίζεις από το taskbar. Δεν ορκίζομαι ότι θα σε βολέψει αλλά είναι αρκετά κοντά στο desktop του macOS τουλάχιστον οπτικά. Εγώ έτσι την παλεύω στα windows. Βασικά αυτό που θέλω να δω στα windows πέρα από τα sets που όντως φαίνονται απίστευτα είναι τα hot corners του macos και fixed desktops, στα mac πάλι το multitasking είναι σε άλλο level, τα πολλά desktop σε συνεργασία με τα hot corners είναι αρρώστια, αν ποτέ βάλουν και αυτό το τέλειο που κάνουν τα παράθυρα στα windows όταν τα πλησιάζεις στις άκρες τις οθόνης τότε θα μου κάνουν την ζωή ακόμη ευκολότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Εμένα ποτέ δεν με βόλεψαν τα tabs σε file managers/command prompts. Ούτε σε λινουξ. Αυτό που περιμένω εδώ και χρόνια, είναι να φτιάξουν επιτέλους τα icon overlays. Απαράδεκτα χαμηλό όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά τα tabs η ms νωρίς τα θυμήθηκε! File explorer με το μαγικό directory opus, με εκατοντάδες επιπλέον δυνατότητες, οπως φυσικά το notepad++ για notepad, και για το Office το officetabs. Εξαιρετικά εργαλεία όλα! Φυσικά τα sets πάνε ένα βήμα παραπάνω αφού μπορείς να ανοίξεις σε ένα παράθυρο διαφορετικά προγράμματα σε καρτέλες. Αρκετά εξυπηρετικό θα έλεγα! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από nikosjc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα