Προς το περιεχόμενο

The Council

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας τιτλος με πολλες πιθανότητες, που δυστυχως αυτοκαταστρέφεται απο ενα σημείο και μετα οπως γράφεις κ εσυ και κανει μεγαλη ζημια στο τι ειχε χτίσει. σιγουρα αξιζει μια δοκιμη αλλά θα μπορούσε να ηταν πολυ καλυτερο.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελειωσα μολις το πρωτο επεισοδιο σε αφηνει σε τρελο cliffhanger για το επομενο και ισως το ξεκινησω αργοτερα. Πολλες επιλογες που πραγματικα αλλαζουν το τι θα γινει παρακατω ενδιαφερον rpg στοιχεια και μεγαλο replayability για να δεις τα διαφορετικα paths. 4 ωριτσες μου πηρε το πρωτο επεισοδιο δεν με κουρασε. Διαβαζω οτι πεφτει παρακατω μακαρι να μιλαμε για μικρη πτωση και να μου αφησει καλη επιγευση ειναι κατι αρκετα μοναδικο πανω στο genre και μπλεκει αρκετα στοιχεια μεταξυ τους μεχρι στιγμης τιμια. Δεν ειναι τελειο αλλα αξιζει την προσοχη σας. Επισης εξαιρετικα γραφικα με υπεροχο φωτισμο textures δεν εχω καποιο παραπονο εδω. 

Δημοσ.

Τι το θελα χθες βραδυ επιασα το επεισοδιο 2. Μια ωρα κοντα σκαλωμα στα 2 δωματια με τους αποστολους. Με τα πολλα το καταφερα με εκανε κεφαλι ομως. Σημερα ελπιζω να τελειωσω το δευτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωσα το τριτο επεισοδιο του και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο πολυ καλες αποκαλυψεις και οπως φαινεται η ιστορια το παει προς το supernatural. 

The-Council-2021-04-23-18-59.png

The-Council-2021-04-23-19-07.png

Επεξ/σία από Arkin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...