Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 First episode for narrative adventure game The Council releases on March 13th Τον Δεκέμβριο του 2017 η Focus Home Interactive ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι, το The Council. Το πρώτο επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Steam τον περασμένα Φλεβάρη, ωστόσο έφαγε μια μικρή καθυστέρηση. Τελικά το πρώτο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου ενώ κυκλοφόρησε και ένα νέο βίντεο. 2
Bagerisu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δεν είχα ιδέα για το συγκεκριμένο και από αυτά που είδα στο video με τράβηξε αμέσως. Φαίνεται άκρως ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό. Ο συγκεκριμένος τρόπος χρήσης των RPG elements, το impact των αποφάσεων σου, αν αυτά αποδώσουν καλά σε συνδυασμό με μια καλή ιστορία νομίζω θα μιλάμε για καιρό για το παιχνίδι. Θυμίζει και λίγο από το ''10 μικροί νέγροι'' της Agatha Christie'' . Στα συν και η συμμετοχή ιστορικών προσώπων (Ουάσινγκτον, Βοναπάρτης...). Θα τιμηθεί σίγουρα!!!
Despotas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον από το trailer. Θέλω να το δω σίγουρα αλλά λογικά έχουμε καιρό μέχρι να βγουν όλα τα επεισόδια. Προαγορά εδώ: http://store.steampowered.com/app/287630/The_Council/
zvarthangalos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Κι εγώ που είμαι λάτρης τέτοιου είδους παιχνιδιών δεν το πήρα χαμπάρι, αρχικά φαίνεται αρκετά καλό.
Despotas Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Αύριο κυκλοφορεί το 2ο επεισόδιο: https://steamcommunity.com/games/287630/announcements/detail/1658891645948097700
Despotas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24/7 το 3ο επεισόδιο: https://steamcommunity.com/games/287630/announcements/detail/2644060501208377417 Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από Despotas
Despotas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 27/9 κυκλοφόρησε το 4ο επεισόδιο: https://steamcommunity.com/games/287630/announcements/detail/1696059028000231208
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ένα ακόμα μένει; Άντε, να ολοκληρωθεί, να το τιμήσω, φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
brandon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό!!!! Από τα καλύτερα adventure παιχνίδια που έχω παίξει σε όλα τα επίπεδα!! Μέχρι τώρα έχουν βγει 4 επεισόδια...το ένα είναι η συνέχεια του άλλου. (μένει το 5ο που θα βγει σε μερικούς μήνες, όπως έγινε και με τα προηγούμενα)
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Το 4ο επεισόδιο λένε ότι είναι το χειρότερο της σειράς, με πολλά προβλήματα, τα πρώτα ριβιούς. Δεν κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο κι ας είναι μικρά τα επεισόδια (γύρω στις 2 ώρες το καθένα απ'ό,τι διαβάζω)...
Despotas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5/12 το τελευταίο επεισόδιο: https://steamcommunity.com/games/287630/announcements/detail/1705071932957652128 Το παιχνίδι είναι σε προσφορά -40%. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Despotas
vagelis81 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Κατεβασα το episode 1 απο το ps store επειδη το εδινε δωρεαν.Ειπα "τι εχω να χασω" και του δωσα μια ευκαιρεια.Λοιπον αυτο που θελω να πω τωρα ειναι οτι το Game ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενα παιχνιδι που οι αποφασεις σου ΟΝΤΩΣ εχουν σημασια για το τι θα γινει παρακατω.Και το λεω αυτο γιατι πολλα παιχνιδια αυτης της κατηγοριας εχουν χιλιοδιαφημιστει και εχουν περασει στο μυαλο μας σαν το Game που οι επιλογες μας καθοριζουν τη συνεχεια. Να φερω εδω μερικα παραδειγματα οπως το χιλιοδιαφημισμενο heavy rain που στη πραγματικοτητα οι αποφασεις που παιρνεις ειναι "πατα το χ για να πιεις νερο η κανε το μοχλο κατω για να κατσεις στη καρεκλα.Αλλο παραδειγμα επισης το life is strange οπου οι επιλογες του επισης δεν αφορουν κατι σημαντικο,κατι που θα καθορισει τη συνεχεια της ιστοριας.Και στα δυο αυτα παιχνιδια οπως και σε πολλα αλλα ουσιαστικα γινεσαι θεατης της ιστοριας που ετσι κι αλλιως εχει το Game δινοντας απαντησεις και κανοντας επιλογες που μικρη σημασια εχουν.Εξαιρεση αποτελουν τα καταπληκτικο detroit become human οπως και το αρκετα καλο man of medan και τωρα σε αυτη τη λιστα θα προστεθει και το the council. 2
-TRANE- Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 και στο steam που ηταν δωρεαν τον 1ο episode μαρεσε αρκετα,επισης μαρεσε που επιλογη τροπο,ντεντεκτιβ,η στο διαλογο πιο ετοιμολογος κτλπ!εχει κανονικο skill tree!
Despotas Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το τελείωσα πρόσφατα και ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Οι εντυπώσεις μου: Ωραία γραφικά, μουσική και δυνατή ατμόσφαιρα με διάρκεια γύρω στις 15 ώρες. Καλά και τα voice-over με εξαίρεση τη προφορά του πρωταγωνιστή και της Sarah. Θα μπορούσε να είναι Γαλλική η προφορά τους αντί για Αμερικάνικη. Επίσης το lip sync δεν είναι καλό και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνεις skip τους διαλόγους. Τα RPG στοιχεία και τα skills δίνουν πολλές επιλογές στους διαλόγους και κατ' επέκταση στην εξέλιξη της ιστορίας. Υπάρχουν επίσης μερικοί πολύ καλοί γρίφοι. Οι αποφάσεις σου έχουν αντίκτυπο. Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι έχουν ενδιαφέρον και σε ωθούν για να ανακαλύψεις περισσότερα. Kάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του άμυνες και αδυναμίες, οι οποίες δεν είναι γνωστές απ’ την αρχή και έτσι πρέπει να τον προσεγγίσεις με διάφορους τρόπους μέσω των skills για να τις αποκαλύψεις και να τις εκμεταλλευτείς. Spoiler Στο τέλος του 3ου επεισοδίου γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη που ανατρέπει πολλές προηγούμενες επιλογές. Τα επεισόδια 4 και 5 κατ' επέκταση καταλήγουν σε ένα βιαστικό τέλος που ουσιαστικά χαλάει όλη τη καλή ατμόσφαιρα των επεισοδίων 1-3. Οι προηγούμενες επιλογές σχεδόν αναιρούνται. Συνοψίζοντας, πρόκειται για μια καλή μίξη adventure στυλ Telltale με εξερεύνηση-γρίφους και RPG στοιχεία. Ίσως η πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής παρότι σαφώς υπάρχουν τα αρνητικά που αναφέρω στο spoiler. Είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια ενός νέου studio που πιστεύω πως πρέπει να δείτε. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Despotas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα