ksiksoksa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα, μετα απο ψαξιμο αντιληφθηκα οτι ο mac mini late 2012 που εχω, η αναλυση που μπορει να παιξει η καρτα γραφικων του ειναι εως 2560x1600 με την προυποθεση να συνδεσω την οθονη μεσω display port. οποτε θελω ενα καλωδιο που να ειναι thunderbolt/ mini display port το οποιο θα συνδεθει στον μακ και να καταληγει hdmi ωστε να μπει στην οθονη. τα λεω καλα μεχρι στιγμης? θελω να μου πει καποιος που να ξερει καλυτερα η αν εχει δοκιμασει αυτα που λεω στην πραξη..παρακατω εχω βαλει ενα λινκ που εξηγει τα παντα.απο οτι εχω διαβασει υπαρχει τροπος να παιξει και παραπανω αναλυση εως 4k με καποια κολπακια hack αλλα θα υπαρχουν ορισμενα glitches.... https://support.apple.com/kb/sp659?locale=en_US Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ksiksoksa
Piterakos83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Το θέμα είναι: η οθόνη σου μπορεί να δουλέψει σε αυτή την ανάλυση ή τσάμπα παιδεύεσαι;
sotirisl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 επίσης πολύ σημαντικό είναι να δεις το refresh rate! πολύ φοβάμαι ότι το 2560x1600 είναι στα 30Hz το οποίο φαίνεται άθλιο... Αλλά τσέκαρε το για να είσαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα