Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάξτε εγώ έχω VDSL εδώ και 4 χρόνια στη γραμμή αυτή. Απλά πριν είχα 30αρι. Μίλησα με τεχνικό του ΟΤΕ που είναι εδώ στην περιοχή φίλος και μου είπε τα εξής.

Οι καμπίνες με τη vectoring τεχνολογία παρουσιάζουν βραχυκυκλώματα τα οποία προσπαθούν να επιλύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα (έχει βρεθεί η λύση) απλά είναι τέτοιος ο φόρτος της εργασίας που μου έκανε πρόβλεψη για 15-30 μέρες. Πάντως προτεραιότητά τους είναι οι συνδέσεις ΟΤΕ και μετά οι υπόλοιποι πάροχοι. Είναι συμφωνημένο εξαρχής έτσι μαζί τους. Κατά τα άλλα ούτε κλειδώματα της ταχύτητας υπάρχουν ούτε τέτοια φούμαρα. Υπομονή λοιπόν. Πάντως παρά τα καντήλια που τους έριξα για την καθυστέρηση (ίσως και για αυτό :D) η Wind με χρέωσε 14 ευρώ, πλήρωσα μόνο το τηλέφωνο γι αυτό τον μήνα. Να τα λέμε και τα καλά. Να σημειώσω ότι ΔΕΝ έχω αποσυνδέσεις, χαμηλότερο συντονισμό στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας έχω.

Επεξ/σία από elsoulas
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο συγχρονισμός φαίνεται από το modem/router αυστηρά. Στο "speedtest" βλέπεις την ταχύτητα που "αποδίδει" ο συγχρονισμός (Throughput).

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το zte 168n πυ δινει η wind θελει καθε μερα επανεκινηση  για να καθαρισουν τα σφαλματα που μαζευει.ΕΙναι λογικο??Αν αγορασω καποιο καλυτερο μοντεμ θα βελτιωθει ηκατασταση??Το τεχνικο τμημα της εν λογω εταιριασς το θεωρει φυσιολογικο βασει της χρησης που κανω!!

ενταξει ολα για πεταμα εναι?πληρωνω τοσα χρηματα και ακομα και στο vdsl υπαρχει οπεριορισμος του  μοντεμ.!!

Δημοσ.

Τα σφαλματα ειναι της γραμμης, το μοντεμ απλα στα δειχνει και δε χρειαζεται να κανεις επανεκινηση για να μη τα βλεπεις. Οτι μοντεμ και να βαλεις τα σφαλματα θα στα δειχνει παλι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι οτι κανω επανεκινηση για να μην τα βλεπω κανω επανεκινηση γιατι πεφτει η ταχυτητα της γραμμης απο 37000kbps στα 7000kbps και αν δεν κανω επανεκινηση σταματαει το ιντερνετ.Το εχω αναφερει στο τεχνικο τμημα της wind αλλα αυτοι θεωρουν φυσιολογικο να συμβαινει αυτο με τετοια κινηση δεδομενων.Εδω σε θελω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες αν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις αυτο το ρουτερ σε άλλη γραμμή vdsl και να βάλεις εσυ το ρουτερ π.χ του φίλου σου που να έχει vdsl ?

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

δεν εχω τετοια δυνατοτητα....αν υπηρχε θα το ειχα κανει!!

το θεμα ειναι οτι καθε περιπου 24 ωρες θελει reboot αλλιως δεν πιανει το μαξιμουμ της ταχυτητας!

να αγορασω καποιο αλλο ρουτερ αξιιζει η θα πεταξω απλως χρηματα??

Δημοσ.

ζήτα απο τη wind αντικατάσταση εξοπλισμού 

δεν είναι λογικό εγω με 50 vodafone όλη μέρα κατεβάζουμε αρχεία ταινίες και δεν κολλάει καθόλου

Δημοσ.

δεν αλλάζουν τίποτα γιατί θεωρούν φυσιολογικό κάτι τέτοιο βάση της χρησης δεδομένων που κάνω.Δεν ξέρω πως νατο χειριστω

Δημοσ.

καλά δλδ εγω που ολη μερα κατεβάζω ταινίες παιχνίδια και γενικώς μεγάλα αρχεία πρέπει κάθε μια ώρα να το κάμω reboot ακόμα τι θα ακούσω 

Δημοσ.

τι να πω εχω καταναλωσει εργατοωρες να εξηγω στο τεχνικο τμημα  το προβλημα εχουν ερθει δυο φορες τεχνικοι σπιτι αλλα παντα φταιει κατι αλλο εκτος απο το zte και την wind.!

μου λεει το τεχνικο τμημα, κατεβασατε τοσα GB ανεβασατε τοσα GB λογικο ειναι να μαζευει λαθη μια επανεκινηση οτι πρεπει.Ακομα και ακριβοτερο να ηταν και cisco που λεει ολογος το ιδιο θα συνεβαινε.Τα τελευταια ειναι λογια του τεχνικου τμηματος.Δηλαδη του λεω εγω μου λες οτι καθε μερα πρεπει να κανω επανεκινησει???Ναι μου λεει!Τωρα εγω ποιον να βρισω...εμενα που εμπλεξα με wind το μαλακα απεναντι η την κακη μου τυχη??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dadfever είπε

τι να πω εχω καταναλωσει εργατοωρες να εξηγω στο τεχνικο τμημα  το προβλημα εχουν ερθει δυο φορες τεχνικοι σπιτι αλλα παντα φταιει κατι αλλο εκτος απο το zte και την wind.!

μου λεει το τεχνικο τμημα, κατεβασατε τοσα GB ανεβασατε τοσα GB λογικο ειναι να μαζευει λαθη μια επανεκινηση οτι πρεπει.Ακομα και ακριβοτερο να ηταν και cisco που λεει ολογος το ιδιο θα συνεβαινε.Τα τελευταια ειναι λογια του τεχνικου τμηματος.Δηλαδη του λεω εγω μου λες οτι καθε μερα πρεπει να κανω επανεκινησει???Ναι μου λεει!Τωρα εγω ποιον να βρισω...εμενα που εμπλεξα με wind το μαλακα απεναντι η την κακη μου τυχη??

Φίλε έμπλεξες. Πάρε στο τμήμα εξυπηρέτησής τους και τρέξτο από εκεί όχι στο 1212.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...