Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Σώπα καημένε που θα σε ευχαριστούμε κιόλας. Σου βάζω και στοίχημα ότι και στη μισή τιμή να ήταν, πάλι θα το θεωρούσες "υπερκοστολογημένο".

Και στο κάτω κάτω, γιατί την χρησιμοποιείς (έστω και πειρατικά) αφού δεν σε καλύπτει όπως λες; Το youtube δεν είναι δωρεάν και με μεγαλύτερη ποικιλία, όπως είπε πριν ομοϊδεάτης σου; 

Και να στο πω και αλλιώς, εμένα προσωπικά καρφάκι δε μου καίγεται αν τους πληρώνεις ή όχι.

Απλά παραδέξου ότι απλά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να πληρώνεις και σταμάτα να προσπαθείς να δικαιολογήσεις με άλλους τρόπους την πράξη σου.

Απλά και ξάστερα: "ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ". Σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.

Μάθε να διαβάζεις.Το είπα αυτό σε αυτά που έγραψα.Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα σου και δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω.Σου εξήγησα τι θεωρώ υπερκοστολογημένο και ότι στα χρήματα που είναι τώρα είμαι χαρούμενος.Δεν μίλησα κάν για μισή τιμή.Επίσης δεν σου ζήτησα να με ευχαριστήσεις.Σου ζήτησα να σταματήσεις την υποκρισία και να το παίζεις σωστός ενώ δεν είσαι.Πριν απο αυτές τις πλατφόρμες έκανες τα ίδια ή θα μου πείς ότι δεν άκουγες μουσική και μόνο ραδιόφωνο;Στην προσπάθεια σου να το μας το παίξεις ιστορίας κατηγορείς λάθος άτομα.Τον Μπάμπη και τον Γιώργο που απλά το κατέβασαν και όχι το team που έκατσε το έσπασε και το μοίρασε.

Σταματάω εδώ γιατί δεν κάνεις συζήτηση.Σε 3 πόστ μου γράφεις το ίδιο πράγμα που σου έχω απαντήσει και 0 επιχειρήματα μήπως με βάλεις στον σωστό δρόμο.Μάλλον δεν μιλάμε ίδια γλώσσα ή δεν ξέρω να γράφω ελληνικά.

Καλή συνέχεια και συγνώμη για το spam.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Μάθε να διαβάζεις.Το είπα αυτό σε αυτά που έγραψα.Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα σου και δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω.Σου εξήγησα τι θεωρώ υπερκοστολογημένο και ότι στα χρήματα που είναι τώρα είμαι χαρούμενος.Δεν μίλησα κάν για μισή τιμή.Επίσης δεν σου ζήτησα να με ευχαριστήσεις.Σου ζήτησα να σταματήσεις την υποκρισία και να το παίζεις σωστός ενώ δεν είσαι.Πριν απο αυτές τις πλατφόρμες έκανες τα ίδια ή θα μου πείς ότι δεν άκουγες μουσική και μόνο ραδιόφωνο;Στην προσπάθεια σου να το μας το παίξεις ιστορίας κατηγορείς λάθος άτομα.Τον Μπάμπη και τον Γιώργο που απλά το κατέβασαν και όχι το team που έκατσε το έσπασε και το μοίρασε.

Σταματάω εδώ γιατί δεν κάνεις συζήτηση.Σε 3 πόστ μου γράφεις το ίδιο πράγμα που σου έχω απαντήσει και 0 επιχειρήματα μήπως με βάλεις στον σωστό δρόμο.Μάλλον δεν μιλάμε ίδια γλώσσα ή δεν ξέρω να γράφω ελληνικά.

Καλή συνέχεια και συγνώμη για το spam.

Θέλεις να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν και δεν ισχυρίστηκα ποτέ.

Δεν έκρινα ούτε ότι κατέβαζες πειρατικά, ούτε αν χρησιμοποείς το premium χωρίς να το πληρώνεις ούτε τίποτα.

Αυτό που έκρινα είναι αυτό: "Μαγκιά σας όσοι θέλετε να το αγοράσετε τις υπηρεσίες αλλά αυτοί οι χαρακτηρισμοί "κλέφτες", "τζαμπατζίδες" κλπ δεν σας συμφέρουν γιατί αν δεν υπήρχαμε και "εμείς" θα ήταν 50ε/μήνα και θα λέγατε έτσι τις δισκογραφικές."

Αν θεωρείς ότι εγώ το παίζω ιστορίας δες την ακριβώς παραπάνω πρόταση σου με bold.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Φίλε σόρυ κιόλας, αλλά ακόμα και αν το spotify ή το οποιοδήποτε spotify είχε τα πάντα όλα από μουσική, αυτός που δε θέλει να πληρώσει κάτι θα βρει για να δικαιολογήσει την πράξη του.

Bottom line is, ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και όχι δε σε καλύπτει η υπηρεσία. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ε;

Μα δεν βρίσκω λόγο προσωπικά να κάνω συνδρομή για μουσική, όταν ακούω ατελείωτο ραδιόφωνο και αυτά που με ενδιαφέρουν τα βρίσκω είτε στο shazam, είτε από τους παραγωγούς των εκπομπών και σίγουρα θα τα κάνω list στο soundcloud.

Επίσης, γιατί θεωρείς πως κρύβομαι πίσω από κάποιο δάχτυλο, σαφέστατα και δεν γουστάρω ούτε ΘΑ γούσταρα μελλοντικά να πληρώσω για μια τέτοια υπηρεσία. Είτε γιατί δεν με καλύπτει, είτε γιατί δεν γουστάρω. Νομίζω πως και στις προηγούμενες απαντήσεις μου το λέω ξεκάθαρα...

• Like 1
Δημοσ.

ξεχνατε οτι μιλαμε για παροχη της υπηρεσιας σε διαφορετικους λαους.

Σουηδια+γερμανια ειναι στην κουλτουρα τους να εχουν καθε μηνα πληρωτεα υπηρεσια..

το ειπα απλοικα αλλα καθε μηνα σερνουν τετοια μπολικα subscription..

Δημοσ.
Στις 8/3/2018 στις 1:48 ΜΜ, d4mage είπε

Ξέρεις τι, παρά είναι υποκριτικό και κλισέ το κειμενάκι σου, δηλαδή ας είμαστε ειλικρινείς μωρέ. Εσύ; Ποτέ; Πειρατεία; Download; Κάτι απ`αυτό το ΤΟΣΟ ΔΑ;

Και εντέλει, για μια υπηρεσία που δεν σου παρέχει βασικές μουσικές επιλογές, και αναζητάς κομμάτια στο soundcloud μέχρι και στο youtube, ε, καλά της κάναν. Δεν ήξερα πως γινόταν κάτι τέτοιο άλλα και να το ήξερα και να το έκανα ποιος ο λόγος αφού τις μουσικές που θα ήθελα δεν θα τις άκουγα.

Κακοπροαίρετοι πάντα θα υπάρχουν, γιατί δεν λες όμως ότι ήταν σφάλμα της εταιρείας που δεν είχε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας;

Εγώ είπα την άποψη μου για το spotify και γενικότερα με αυτες τις υπηρεσίες μουσικής αλλα και γενικότερα , τώρα απο εκει και πέρα ο καθένας χρησιμοποιεί τα χρήματα του εκει που νομίζει.

Αλλα οχι δεν στηρίζω την πειρατεία ακόμα και να μπορώ με 3ους τρόπους ειδικά για υπηρεσίες που αξίζουν για εμένα ξαναλέω ειτε ειναι κολλοσός ειτε μικρότερη,

Δημοσ.
On 3/9/2018 at 4:07 PM, Jimmy08 said:

Σώπα καημένε που θα σε ευχαριστούμε κιόλας. Σου βάζω και στοίχημα ότι και στη μισή τιμή να ήταν, πάλι θα το θεωρούσες "υπερκοστολογημένο".

Και στο κάτω κάτω, γιατί την χρησιμοποιείς (έστω και πειρατικά) αφού δεν σε καλύπτει όπως λες; Το youtube δεν είναι δωρεάν και με μεγαλύτερη ποικιλία, όπως είπε πριν ομοϊδεάτης σου; 

Και να στο πω και αλλιώς, εμένα προσωπικά καρφάκι δε μου καίγεται αν τους πληρώνεις ή όχι.

Απλά παραδέξου ότι απλά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να πληρώνεις και σταμάτα να προσπαθείς να δικαιολογήσεις με άλλους τρόπους την πράξη σου.

Απλά και ξάστερα: "ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ". Σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.

Δεν εχει να κανει με το αν γουσταρει να πληρωνει καποιος η οχι. Ο λογος που χρησιμοποιεις μια δωρεαν υπηρεσια (εστω και αν στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για δωρεαν hacked υπηρεσια) ειναι το οτι ειναι δωρεαν. Αν δεν ηταν δωρεαν, κανεις απο οσους την εχουν hacked δεν θα την χρησιμοποιουσε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, strawman είπε

Δεν εχει να κανει με το αν γουσταρει να πληρωνει καποιος η οχι. Ο λογος που χρησιμοποιεις μια δωρεαν υπηρεσια (εστω και αν στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για δωρεαν hacked υπηρεσια) ειναι το οτι ειναι δωρεαν. Αν δεν ηταν δωρεαν, κανεις απο οσους την εχουν hacked δεν θα την χρησιμοποιουσε.

Μα δεν έχει να κάνει με το αν είναι δωρεάν, αφού έτσι και αλλιώς δε το χρησιμοποιούσαν ως free account. Και δωρεάν να μην υπήρχε, πάλι με αυτό το κολπάκι θα τη χρησιμοποιούσαν. 

10 ώρες πριν, mertaghon είπε

ξεχνατε οτι μιλαμε για παροχη της υπηρεσιας σε διαφορετικους λαους.

Σουηδια+γερμανια ειναι στην κουλτουρα τους να εχουν καθε μηνα πληρωτεα υπηρεσια..

το ειπα απλοικα αλλα καθε μηνα σερνουν τετοια μπολικα subscription..

Είναι στην κουλτούρα τους να πληρώνουν για την παροχή μιας υπηρεσίας εννοείς, το αυτονόητο δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...