Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Είμαι 100% σιγουρος πως αν αυριο το πρωί έρθει το Spotify και πει Premium πακέτο με 1 σεντ το χρονο, πάλι θα κανουν πειρατεια. Γιατι για τα χειρότερα λαμογια του πλανητη, τους έλληνες, το θέμα δεν ειναι τα λεφτά. Είναι το να κάνεις το "μαγκα" στην παρέα λέγοντας εγω σιγά μην πληρωσω. Θα κατεβαζω απο τον "θειο"

Μόνο οι Έλληνες ρε φίλε? Τι ρατσιστικό παραλήρημα είναι αυτό?

Με την δικιά σου λογική πιστεύω πως μαύροι εγκληματίες τα έφτιαξαν αυτά τα app για να μην πληρώνουν και να ακούνε βρώμικα rap.

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 1
  • Thanks 4
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Όχι τίποτα αλλά εξαφανίστηκαν και οι λίστες που είχα φτιάξει. Πάντως πιστεύω ότι αν είχε μια λογική τιμή για εμένα ας πούμε 2-3€  αλλά μόνο για να ακούς και 7-8 € όσο έχει τώρα για να κατεβάζεις πιστεύω ένα 80 % από εμάς θα το πλήρωνε.

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SPANK είπε

Απορώ με ορισμένους που πάνε και κάνουν αυτα τα hack για να το έχουν premium , αφου σου αρέσει τοσο πολύ η υπηρεσία και τα χρήματα που ζητάει κάθε μήνα δεν ειναι κατι εξωπραγματικό καλό ειναι να το αγοράσεις αν μπορείς , τώρα αν το κάνουν ορισμένοι μονο και μόνο να το παίξουν hackers ή δεν πληρώνω επειδή μπορώ ειναι λυπηρό για να μην χρησιμοποιήσω αλλη λέξη

Man σε παρακαλώ. Φύγαν όλα τα χρήματα για το καινούργιο iPhone/Galaxy S. Δεν γίνεται να μας ζητάει αυτό το εξωφρενικό πόσο το Spotify. Υπάρχουν και όρια. 

🤔

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα γιατί το Spotify είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία. Γιατί για τους περισσότερους ήταν τσαμπέ... 

:)

• Like 3
Δημοσ.

εναλλακτικα, μαζευεστε 5 ατομα, κανετε το family premium (15€/μηνα, αρα 3€/ατομο), και ειστε κομπλε και νομιμοι :)

ΥΓ. το ιδιο ισχυει και με το 12ευρο Νετφλιξ (4 ατομα)

Δημοσ.

νομίζω ότι δεν είναι το θέμα το πχ 1 ευρώ το μήνα για μια υπηρεσία αλλά ότι πολύ κόσμος ΔΕΝ έχει πιστωτική κάρτα (ούτε προπληρωμένη) οπότε δε μπορεί να γίνει συνδρομητής πουθενά. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Jimisballjohn είπε

Ή μπορείς απλά από το Play Store να κατεβάσεις 1 εφαρμογή που κάνει Mute τις διαφημίσεις. Δε λέω, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά γλυτώνεις να ακούς την γκόμενα να σου λέει να αγοράσεις λογαριασμό.

Πως τι λένε την εφαρμογή; ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

νομίζω ότι δεν είναι το θέμα το πχ 1 ευρώ το μήνα για μια υπηρεσία αλλά ότι πολύ κόσμος ΔΕΝ έχει πιστωτική κάρτα (ούτε προπληρωμένη) οπότε δε μπορεί να γίνει συνδρομητής πουθενά. 

Ούτε χρεωστική δεν έχεις; 

Που ζεις; Στα δέντρα; Ακόμα και οι 80χρονοι βγάλανε χρεωστική με τα καπιταλ!

• Like 2
Δημοσ.

Από τις λίγες υπηρεσίες που χαίρομαι να πληρώνω. Δεν θα κρίνω όποιον θέλει να το έχει "σπασμένο" (άλλωστε, ο αναμάρτητος...), αλλά ρε παιδιά, τι δικαιολογίες είναι αυτές που λέτε μερικοί; Ο ένας αποφάσισε ότι το Spotify Premium κοστίζει 10 ευρώ (έχει δικό του τιμοκατάλογο φαίνεται), ο άλλος λέει ότι δεν έχουν όλοι κάρτα... Τι ακούμε οι δόλιοι! :P

6,99 έχει το Spotify και όπως είπε και ένας φίλος, με οικογενειακό πακέτο πάει στα μισά και παρακάτω. Αν και η μέθοδος αυτή είναι μεν νομότυπη, άλλα όχι 100% ηθική (αφού πρέπει να δηλώσεις ψεύτικη διεύθυνση), αλλά ΟΚ.

Πάντως όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και νωρίτερα, η ad-free λειτουργία είναι το ένα μόνο feature του Premium και κατά τη γνώμη μου το λιγότερο σημαντικό. Τα πιο δυνατά του σημεία είναι η πολύ καλή ποιότητα ήχου και η δυνατότητα να κατεβάζεις τοπικά όποιον δίσκο ή κομμάτι θέλεις, με ένα κλικ.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έτυχε να έχω και Spotify Premium αλλά και Napster ταυτοχρονα λόγω Vodafone, είναι η ιδέα μου ή το Napster είναι απείρως καλύτερο?

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 hours ago, aris1986 said:

Μόνο οι Έλληνες ρε φίλε? Τι ρατσιστικό παραλήρημα είναι αυτό?

Με την δικιά σου λογική πιστεύω πιστεύω μαύροι εγκληματίες τα έφτιαξαν αυτά τα app για να μην πληρώνουν και να ακούνε βρώμικα rap.

Καθολου ρατσιστικο. Δεν έγραψα πουθενά οτι μονο στην Ελλάδα υπάρχει πειρατεία. Αλλά έχοντας ζήσει σε 3 χώρες (Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία), μπορώ να πω οτι μονο εδω εχω δει αυτα τα οργια. Μονο εδω εχω δει εταιρειες να εχουν πειρατικά Office, μονο εδω βλέπω σε ΚΑΘΕ θεμα για μια υπηρεσία επι πληρωμή να ειναι απο κατω 200 σχολια για θειους κτλ. Φυσικα και συμβαινει και αλλου. Αλλα πχ στην Αγγλία η πειρατεια ειναι μικρή. Ας πάρουμε για παράδειγμα την μελέτη της BSA (The Software Alliance) για το 2016. Θα διαλέξω μερικές τυχαιες χώρες. Ας πούμε Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αλβανία απο Ευρώπη, ΗΠΑ, Βενεζουέλα, Εκουαδορ απο Αμερική και Κίνα, Ιραν και απο Ασία.

Αγγλια 26%

Γερμανία 27%

Αλβανία 78%

ΗΠΑ 20%

Βενεζουέλα 87%

Εκουαδορ 66%

Κίνα 82%

Ιράν 88%+

Μάντεψε σε ποιών χωρών το ποσοστό της Ελλάδα ειναι πιο κοντά. Το 58% του software στην Ελλάδα ειναι πειρατικο. Σκέψου ποσο ανεβαινει το ποσοστο αν βαλουμε και τα τραγουδια, ταινιες κτλ. Και οχι η κρίση δεν ειναι δικαιολογία. Γιατι μπορώ να καταλάβω καποιον που τα βγάζει περα με δυσκολια και κατεβαζει ταινια γιατι ειναι ο μονος τρόπος να ξεσκασει. Ειναι λαθος αλλα μπορώ να το προσπερασω. Αλλά και τις καλές εποχές τα ιδια γινοντουσαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...