Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντε επιτελους το εκαναν. Καιρος να απενεργοποιήσουν και τους υπολοιπους τρόπους

Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Δεν γινόταν να δούμε ένα άρθρο που να λέει περί αυτών των εφαρμογών; Τώρα την κατάργηση να την βράσω 

Στο παλιό insomnia, το ορθόδοξο, σίγουρα. Αν θυμηθώ την εποχή των hack για τα sms οπότε και το γνώρισα.

Το τωρινό όχι μόνο θα σε κάνει ban αλλα θα σε δώσει και στη spotify.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες μου έκλεισαν τον λογαριασμό και μου ήρθε το εξής email :

Αγαπητέ χρήστη:

Εντοπίσαμε ασυνήθιστη δραστηριότητα στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και για τον λόγο αυτόν την απενεργοποιήσαμε. Μην ανησυχείτε - ο λογαριασμός σας στο Spotify είναι ασφαλής.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό Spotify σας, απλώς αποεγκαταστήστε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ή τροποποιημένη έκδοση του Spotify και κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Spotify από το επίσημο Google Play Store. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε στο άρθρο υποστήριξής μας Επανεγκατάσταση του Spotify.

Εάν διαπιστώσουμε επαναλαμβανόμενη χρήση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών κατά παράβαση των όρων μας, διατηρούμε όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή του τερματισμού του λογαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε που είστε χρήστης του Spotify.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lek88 είπε

Πριν λίγες ώρες μου έκλεισαν τον λογαριασμό και μου ήρθε το εξής email :

Αγαπητέ χρήστη:

Εντοπίσαμε ασυνήθιστη δραστηριότητα στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και για τον λόγο αυτόν την απενεργοποιήσαμε. Μην ανησυχείτε - ο λογαριασμός σας στο Spotify είναι ασφαλής.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό Spotify σας, απλώς αποεγκαταστήστε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ή τροποποιημένη έκδοση του Spotify και κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Spotify από το επίσημο Google Play Store. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε στο άρθρο υποστήριξής μας Επανεγκατάσταση του Spotify.

Εάν διαπιστώσουμε επαναλαμβανόμενη χρήση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών κατά παράβαση των όρων μας, διατηρούμε όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή του τερματισμού του λογαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε που είστε χρήστης του Spotify.

Καλα σου εκαναν.Πειρατεια δεν ηθελες;

Εμεις γτ πληρωνουμε δλδ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, webparts είπε

Καλα σου εκαναν.Πειρατεια δεν ηθελες;

Εμεις γτ πληρωνουμε δλδ;

Χαχαχαχα πες το ψέμματα... 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, webparts είπε

Εμεις γτ πληρωνουμε δλδ;

Σοβαρα τωρα θες απαντηση; Προκαλεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Soulseek ως να ντριφταρει το Τεσλα στον Αρη

Επεξ/σία από xaratsi
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, webparts είπε

Σιγα μην πληρωνουμε ρε !

Εννοειτε πως οχι, δεν ειπα το αντιθετο, 

Μονο το spotify δεν σε αφηνει να χρησιμοποιησεις το web mode τους αξιζει

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xaratsi είπε

Soulseek ως να ντριφταρει το Τεσλα στον Αρη

Αυτο το ονομα πρεπει να ειχα να το ακουσω ( διαβασω ) απο το 2006..

Τι παιζει τωρα με αυτο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Αυτο το ονομα πρεπει να ειχα να το ακουσω ( διαβασω ) απο το 2006..

Τι παιζει τωρα με αυτο;

Κι ομως ζει και βασιλευει. Ψαχτειτε. Αρκετα βολικο μετα απο λιγες ρυθμισεις στην αρχη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Κι ομως ζει και βασιλευει. Ψαχτειτε. Αρκετα βολικο μετα απο λιγες ρυθμισεις στην αρχη

Σαν το dc++ φαση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πολλούς η hacked free εφαρμογή έπαψε να κάνει login χωρίς να λάβουν κάποιο προειδοποιητικο mail. Το hacked app ξεκλείδωνε όλα τα premium χαρακτηριστικά εκτός από δύο. Δε μπορούσες να κατεβάσεις offline τραγούδια και δε μπορούσες να ακούσεις μουσική κορυφαίου bit rate. Δηλαδή δε σου έδινε premium λογαριασμό. Υπάρχει workaround απ'ότι έχω ακούσει. 

Ακόμα κλαίω που έπαψαν το grooveshark, που ήταν πιο πλήρες από Spotify και Soundcloud μαζί, ήταν ότι πιο πλήρες έχει υπάρξει ποτέ σε app, o ιδιοκτήτης του οποίου αυτοκτόνησε. Εκεί θα έδινα 15 το μήνα χωρίς πρόβλημα, τα 10 που ζητάει το Spotify μου φαίνονται πολλά γιατί έχει αρκετές ελλείψεις. Πιστεύω ότι αξίζει 7 το μήνα για αυτά που προσφέρει. 

1 ώρα πριν, EuphangeL είπε

Έτσι μπράβο βαλκάνιοι Έλληνες. Δείξτε την τουρκόγυφτη καταγωγή σας

Άσχετο με το θέμα αλλά ούτε καν οι "Τούρκοι" της γειτονικής Τουρκίας δεν έχουν τουρκική καταγωγή. 

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι 100% σιγουρος πως αν αυριο το πρωί έρθει το Spotify και πει Premium πακέτο με 1 σεντ το χρονο, πάλι θα κανουν πειρατεια. Γιατι για τα χειρότερα λαμογια του πλανητη, τους έλληνες, το θέμα δεν ειναι τα λεφτά. Είναι το να κάνεις το "μαγκα" στην παρέα λέγοντας εγω σιγά μην πληρωσω. Θα κατεβαζω απο τον "θειο"

Δημοσ.

Οι εκδοσεις του android ηταν για τα πανηγυρια και μονο στο desktop app ειχα την βοηθεια του xeroday (ουσιαστικα host block κανει) οπου δουλευε αψογα μεχρι πριν ενα 6μηνο που αποφασισα οτι βαρεθηκα τα mods και πληρωνω κανονικα μιας και χρησιμοποιω πλεον πολυ το spotify. Υποθετω οτι ακομα λειτουργει του xeroday :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...