_DiMoN_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Έχω κάνει μια προσπάθεια και ζητάω την γνώμη σας και την υποστήριξη σας. Παρακαλώ πείτε μου για τυχόν ασυμβατότητες, λάθη παραλήψεις, πράγμματα που θα θέλατε να δείτε.... Α και κανένα θετικό σχόλιο (αν υπάρχει φυσικά) http://www.gadgethouse.net Ευχαριστώ πολύ!
morpheous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 file poly ediaferon pragmata!!!!! poly kallo! exw mia aporia omws!!h exrwmh asyrmati afto pou eksexei eiani briza? h bataria poso krataei?
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Ναι για μπαταρία είναι και μια αλκαλική κρατάει κάπου στις 8 ώρες. Βέβαια σκέφτομαι να φέρω κάτι μπαταρίες λιθίου μόνο για τις κάμερες!
morpheous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 poly ediaferon!!kai poly poio ftina apo ti ta perimena!!den eixa idea apo tetoia pisteva oti tha nai panakriva!! cool!!ediaferon pragmata bravw!
getsa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 pes mou se parakalo epeidh me endiaferei. h poiothta einai KALH? Kseroume posa fps pianei? eyxaristo
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Τα fps είναι όσα ορίζει το PAL δηλαδή κανονική κίνηση... Από την ποιότητα θα μείνεις πραγματικά ικανοποιημένος, είναι τέλεια! Μπορούμε να κανονήσουμε δοκιμή!
andrip Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Πολύ καλό το site πράγματι, κι αυτα που έχεις πολύ ενδιαφέροντα. Στέλνεις με αντικαταβολή; Δηλαδή να μου τη φέρουν και να πληρώσω στο ταχυδρομείο; Έχουν εγγύηση;
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Ναι έχουν ένα χαρτί εγγύησης μέσα αλλά δεν νομίζω να βγάλεις άκρη. Κάθε πράγμα πριν σταλεί το ελένγχω αν δουλεύει και μετά το στέλνω, ότι πρόβλημα παρουσιάσει (μέχρι τώρα κανένα) θα το λύσεις με μένα κοινώς θα σου δώσω άλλο αν δε δουλεύει!
andrip Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Ωπ αυτό είναι, άμεση απαντηση οπότε όταν θέλω να αγοράσω κάτι σου στέλνω στο mail και στο λέω; Απο Αθήνα στέλνεις (απλά για να υπολογίζω μέρες)
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Αθήνα 1 ημέρα Επαρχία 2 ημέρες Στην πόρτα σου με Courier Αν θέλεις ΕΛΤΑ όμως που είναι και πιο οικονομικά άρχιζε να υπολογίζεις!
andrip Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Να με πάλι, όλο ερωτήσεις αλλα με ενδιαφέρουν κάποια πραματάκια, όσον αφορά την αποστολή τους σε μένα, επείδη είμαι τις περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού λογικά άν δε με βρούν απο το courier δε θα με πάρουν τηλέφωνο να πάω να το πάρω εγώ; Ρωτάω για το courier γιατί το τταχυδρομείο σίγοθρα το κάνει, τέσπα άμα δεν ξέρεις θα προτιμήσω το ταχυδρομείο
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστώ πολύ όλους τους insomniacs που με υποστήριξαν και με βοήθησαν να το κάνω καλύτερο, σύντομα θα προσθέσω και άλλα gadgets! Stay tuned!
wert Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Πολύ ωραία πραγματάκια φίλε μου. Για ρίξε λιγάκι εμπλουτισμό σε τέτοια ακόμα. Αρχίζω να κάνω σκέψεις. Ωραία πραγματάκια.
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Ναι θα εμπλουτίσω, αλλά θέλω να γράφω εγώ ο ίδιος τα reviews και να είναι όλα τα gadgets να έχουν δοκιμαστεί από εμένα ή από φίλους! Αυτό που λέμε δεν το πιστεύω αν δε το δω........ Σκέφτομαι να φτιάξω ένα καινούργιο Section για αυτοκίνητα, όπου θα έχω: Αισθητήρες για παρκάρισμα, ψηφιακά αλκοολ-τεστ, φωτισμός με νέον κάτω από το αμάξι και μπλα μπλα.... Αλλά αν είναι κανείς λάτρης των gadgets όπως κι εγώ ας ρίξει καμία ιδεούλα....
madsc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Άψογος μπορώ να πω, χαρά στο κουράγιο σου. Αν είσαι Αθήνα μία απορία, μπορούμε να τα πάρουμε επιτόπου αν τα χρειαστούμε με συνάντηση; Υπάρχουν τιμολόγια αν μιλήσουμε για ποσότητες ή έστω μεμονωμένα; sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.