Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, firepc είπε

ποτε θα σου ερθει heybro?

Χθες την τιμολογησαν σημερα θα την στειλουν. Απο Χιο ερχεται MrCheap καταστημα 274 μου βγηκε πληρωσα με χρεωστικη. Ερχεται Χαλκιδικη οποτε Παρασκευη και βλεπουμε.

Εδω εισαι Στεφανε:

My 29UM68 skips frames if I go over 75Hz on my GTX770. I've read other Nvidia users experience this as well with both models. So 60Hz is actually a better/smoother experience than 75Hz for non Freesync cards. Can you try to go to TestUFO and ensure you're getting a smooth scrolling 75Hz compared to the 60Hz, and then use the Frameskip overclocking test and make sure none of the boxes are getting skipped over. I'd like to see if it's universal or not.

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bro εχεις δικιο to ειδα και γω.... θα το τσεκαρω σπιτι αλλα ετσι θα ναι , νομιζω οτι μαλλον ποιο smouth ηταν στα 60....

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stefanos9 είπε

Bro εχεις δικιο to ειδα και γω.... 

Μονο με freesync θα εχεις καθαρα 75hz με τη συγκεκριμενη. Δηλαδη amd καρτα. Σπασιμο λιγο απο την LG.

2 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

Bro εχεις δικιο to ειδα και γω.... θα το τσεκαρω σπιτι αλλα ετσι θα ναι , νομιζω οτι μαλλον ποιο smouth ηταν στα 60....

Εφοσον σε κανει drops ναι πιο smooth ειναι τα καθαρα 60. Η διαφορα μεταξυ καθαρων 60 και καθαρων 70-75 ειναι μεγαλη θα την καταλαβαινες σιγουρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stefanos9 είπε

καλα εγω εχω την 58  http://www.lg.com/us/monitors/lg-29UM58-P-ultrawide-monitor, και η πλακα ειναι οτι λει 75Hz στα specs αλλα ειναι 60.

75 ειναι απλα μονο με amd καρτες που υποστηριζουν freesync. Με nvidia ειναι καθαρα 60. Μια μερα το εψαχνα η 58 και η 59 ειναι 60 με 75 στο freesync. H 69 πιανει 75 και με nvidia καρτες. Εξου και η διαφορα τιμης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.d55b15d0bbc985b8fbdfec789c01a2a8.png!!

ελα αλεκο ? πως γινεται ρε Bro? στο reddit λενε χανουν frames ....εμενα με βγαζει οκ !

Αρα καλα είμαι ι guess....overclockarei και 75Ηz η 58-P, αλλα ειπα να είμαι safe....

Λες να τη γλυτωσα επειδή δεν εχω το free sync μοντελο ? 

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

image.png.d55b15d0bbc985b8fbdfec789c01a2a8.png!!

ελα αλεκο ? πως γινεται ? στο reddit λενε χανουν frames ....εμενα με βγαζει οκ !

Εχεις free sync ενεργοποιημενο? Αν ναι κλειστο και ξανα δοκιμασε. Εκτος αν κανουν λαθος δεν ξερω τι γινεται ισως να εβγαλε νεα μοντελα η lg της συγκεκριμενης σειρας χωρις αυτο το θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:rolleyes:B)..  75Ηz !!! εχω αυτή http://www.lg.com/us/monitors/lg-29UM58-P-ultrawide-monitor

ισως επειδή η συγκεκριμενη δεν εχει αμδ freesync καν ουτε στα specs ουτε στο μενου. Ειμαι με HDMI και 2 1070 SLI. 

Μαλλον το θεμα το εχουν oi 68/P που εχουν freesync η αυτό που λες....

Αnyway I am glad !

Capture.JPG

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ.

Μακαρι εννοειται. Δοκιμασε και με 60 και μια με 75 και αν βλεπεις διαφορα εισαι 100% κομπλε και παιζεις στα 75 συνεχεια.Ισως μπερδευουν τα μοντελα στο reddit.

Δημοσ.

Ετοιμη.Επαιξε αμεσως στα 75hz μπορω να πω οτι ειναι και μεγαλη για την αποσταση που εχω πολυ καλα χρωματα κηνηση κτλ. Στο need for speed payback εχω ανετα 75fps καμια ωριτσα που επαιξα. 

20180316_144345.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...