Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. Ποίο είναι το budget  (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε 
  2. Για τι χρήση προορίζεται ; 
  3. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ;
  4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών

1. Μέχρι 400 βαριά 450 ευρώ 

2. Αποκλειστικά gaming 

3. 24αρα πιστεύω είναι το ιδανικό λόγω απόστασης στο γραφείο. 

4. 8700k 1070ti 16gb ram 3200

Για δώστε ιδέες. Παίζω τα πάντα. 

Δημοσ.

φίλε μου πήρα πριν 2 εβδομάδες την Dell s2417dg από κωτσοβολο στα 450. την τιμή αυτή σου την κάνουν στο κατάστημα μόνο. είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μιας και έχει και gsync.στην αρχή μου φάνηκαν τα χρώματα λίγο μουντά αλλά επεξεργασία 1 λεπτό με ρυθμίσεις και δε βλέπω διαφορά με την προηγούμενη που είχα που είχε IPS panel. καλή αγορά σου εύχομαι. ότι θέλεις στείλε και pm να μιλήσουμε. έχω παρόμοιο σύστημα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mecp2 είπε

φίλε μου πήρα πριν 2 εβδομάδες την Dell s2417dg από κωτσοβολο στα 450. την τιμή αυτή σου την κάνουν στο κατάστημα μόνο. είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μιας και έχει και gsync.στην αρχή μου φάνηκαν τα χρώματα λίγο μουντά αλλά επεξεργασία 1 λεπτό με ρυθμίσεις και δε βλέπω διαφορά με την προηγούμενη που είχα που είχε IPS panel. καλή αγορά σου εύχομαι. ότι θέλεις στείλε και pm να μιλήσουμε. έχω παρόμοιο σύστημα. 

Αγόρασα την παρακάτω προχθές την περιμένω αύριο μεθαύριο. Το ultra wide μετρά

ει πολύ και τα 144hz δεν πιάνονται πουθενά ακόμα και με 1080ti. IPS panel 75hz που τόσα πιάνω παντού. 

Screenshot_20180312-112839.png

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Heybro είπε

Αγόρασα την παρακάτω προχθές την περιμένω αύριο μεθαύριο. Το ultra wide μετρά

ει πολύ και τα 144hz δεν πιάνονται πουθενά ακόμα και με 1080ti. IPS panel 75hz που τόσα πιάνω παντού. 

Screenshot_20180312-112839.png

Είσαι σίγουρος ότι δεν πιάνεις 144hz? στο wow πιάνω πολλά παραπάνω με την 1080.θα δω και το overwatch το βραδάκι και θα σου πω. σου εύχομαι να τη χαρείς. καλά παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mecp2 είπε

Είσαι σίγουρος ότι δεν πιάνεις 144hz? στο wow πιάνω πολλά παραπάνω με την 1080.θα δω και το overwatch το βραδάκι και θα σου πω. σου εύχομαι να τη χαρείς. καλά παιχνίδια. 

Να σε καλά φίλε μου. Παίζω κυρίως βαριά παιχνίδια wow overwatch pubg counter δεν τα παίζω καθόλου. 

Σκέψου θα παίξω Witcher 3 με mods origins deus ex και τέτοια γενικά. Και δεν έχω μάθει να ρίχνω ρυθμίσεις στα γραφικά οπότε με τα 75 θα είμαι καλυμμένος για καιρό. Με ιντριγκαρε αρκετά το ultra wide να σου πω την αλήθεια οπότε άλλαξα κατεύθυνση από εκεί που πήγαινα αρχικά. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

:D

Εχουμε την ιδια απλα αλλαζει λιγο το μοντελο προς το τελος?

Η 29UM58-P διαβασα οτι πιανει 75hz μονο με freesync δηλαδη θελει amd καρτα μονο. Σε αλλη περιπτωση μπορει να βλεπεις 75hz αλλα χανει frames οποτε παει στα 60. Η συγκεκριμενη που πηρα γραφουν οτι ειναι καθαρα 75hz και με nvidia καρτα χωρις freesync. Εξου και η λιγο μεγαλυτερη τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα κανονικα ειναι 60 , αλλα την εχω μονιμα 70 custom χωρις κανενα προβλημα !! Ετσι και αλλιως ειμαι με 1070 SLI οποτε κατω απο 100fps σπανιως βλεπω...

4 λεπτά πριν, firepc είπε

Παντως να ξερετε, καλυτερα ειναι το 34αρι

το 34 και τα 27-28 εμενα δεν με βολεψαν , μου ηταν πολυ μεγαλα για γραφειο...Ειδικα τα 27-28 χαλια μαυρα....

29" IPS για μενα το τελειο, και εχω δοκιμασει τα παντα. Εχει ακριβως το field of view που θελω χωρις να με κουραζει και να στριβω ματια...

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, firepc είπε

Παντως να ξερετε, καλυτερα ειναι το 34αρι

Καθομαι πολυ κοντα στα 20 εκατοστα και για αυτο δεν πηγα σε μεγαλυτερο. Το υπολογισα και το 29αρι full hd για το γραφειο που εχω ειναι το ιδανικο. Θα εχω και καλυτερο ppi σε σχεση με το 34αρι. Αν ειχα μεγαλυτερο γραφειο και ημουν στα 30+ εκατοστα σιγουρα θα επερνα το μεγαλυτερο. 

Δημοσ.

εγω ειχα πρωτα 29ρι, ολα οκ οταν επαιζα με ποντικι/πληκ.

Σε παιχνιδια ομως που παιζεις με χειριστηριο, (racing, third person, platform klp.) μου ηταν μικρη, γτ αυτοματος οταν παιζεις με controller πας λιγο πιο πισω στη καρεκλα για να εισαι πιο ανετα. Με την 34αρα τωρα κομπλε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

εμενα κανονικα ειναι 60 , αλλα την εχω μονιμα 70 custom χωρις κανενα προβλημα !! 

το 34 και τα 27-28 εμενα δεν με βολεψαν , μου ηταν πολυ μεγαλα για γραφειο...Ειδικα τα 27-28 χαλια μαυρα....

29" IPS για μενα το τελειο, και εχω δοκιμασει τα παντα.

Ειναι σιγουρα καθαρα 70? Γιατι παντου διαβαζω οτι κανει drop τα παραπανω frames απο τα 60 και εβγαλαν μετα το 69 μοντελο με το G διπλα που σημαινει gaming.

1 λεπτό πριν, firepc είπε

εγω ειχα πρωτα 29ρι, ολα οκ οταν επαιζα με ποντικι/πληκ.

Σε παιχνιδια ομως που παιζεις με χειριστηριο, (racing, third person, platform klp.) μου ηταν μικρη, γτ αυτοματος οταν παιζεις με controller πας λιγο πιο πισω στη καρεκλα για να εισαι πιο ανετα. Με την 34αρα τωρα κομπλε.

Καταλαβα πως το εννοεις. Με ποντικι παιζω κυριως και κανα racing που και που controller. Εγω επειδη εχω μπροστα το γραφειο πισω καρεκλα και εχω 10 εκατοστα απο το καλοριφερ πισω πιο πισω δεν μπορω να παω. Σε αλλη περιπτωση παιζω με την 55αρα αραχτος στο κρεβατι αν και πιστευω το ultrawide θα μετρησει ασχημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το ξερω καθολου....αφου το λες...απλα εχω κανει custom resolution και το λοκαρει μια χαρα στα 70+ και στα windows και στα games....αρα λες οτι τα 10 τα χανω και δεν περνω χαμπαρι ?

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

δεν το ξερω καθολου....αφου το λες...απλα εχω κανει custom resolution και το λοκαρει μια χαρα στα 70+ και στα windows και στα games....αρα λες οτι τα 10 τα χανω και δεν περνω χαμπαρι ?

Καπως ετσι ναι εψαξα αρκετα πριν την παρω και εγω σε αυτην πηγαινα αλλα οταν διαβασα αυτο πηγα στην 69 που ειναι το νεο μοντελο με καθαρα 75. Με καποια προγραμματα νομιζω γινεται να δεις ακριβως ποσα fps εχεις. Η μπορεις να δοκιμασεις καθαρα 60 και μετα 70 να δεις αν καταλαβαινεις διαφορα. Γιατι 70 με 60 υπαρχει μεγαλη διαφορ στην αισθηση.

Επεξ/σία από Heybro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...