Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα είμαι κάτοχος μίας Sony HDR- CX280E. Θα ήθελα να πάρω κάτι καλύτερο, τι μου προτείνετε σε Sony? Αυτή είναι καλή επιλογή; https://www.skroutz.gr/s/6113063/Sony-HDR-CX405.html ή πετάω τα λεφτά μου; *Τη θέλω για ερασιτεχνική λήψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εμένα ξέρει να μου απαντήσει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Κοιτα κατι σε πανασονικ .Δινουν και καλυτερη εγγυηση οσο εχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommi03 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 δε νομιζω να δεις τρελη διαφορα απο handycam σε handycam που να δικαιολογεί αγορα καινουργιας αφου τραβανε και σε ιδια frames 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Γενικα στις φθηνες δεν υπαρχει εξελιξη σε οτι πουλανε.Μαλλον χειροτερη ποιοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα