Προς το περιεχόμενο

αντιγραφη windows10 σε usb

giannis79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.πως μπορω να περασω τα windows 10 σε ενα usb ετσι ωστε να μπορω να τα επαναφερω σε περιπτωση που χρειαστει?θα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα η' εχουν ηδη?θα πρεπει να κανω to usb bootable?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, giannis79 είπε

επειδη δεν εχω το cd των windows το rufus θα βρει αυτοματα το iso?

Αν εννοείς να κατεβάζει αυτόματα το iso.Όχι, δεν έχει αυτή την δυνατότητα .

Αυτό που κάνει είναι να περνά  τo iso που έχεις κατεβάσει προηγουμένως, σε bootable μορφή, στο usb stick.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα  χρησιμοποιήσεις το Windows 10 media creation tool που δίνει η Ms στην σελίδα της.

Με αυτό το πρόγραμμα θα έχεις την δυνατότητα ν κατεβάσεις τα Windows 10 και να τα αποθηκεύσεις,με την μορφή iso ή να τα περάσεις απευθείας σε usb stick,χωρίς να χρειαστείς το rufus που αναφέραμε παραπάνω.

οδηγίες : http://www.thewindowsclub.com/windows-10-media-creation-tool-create-installation-media-upgrade

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 ώρα πριν, giannis79 είπε

καλησπερα.πως μπορω να περασω τα windows 10 σε ενα usb ετσι ωστε να μπορω να τα επαναφερω σε περιπτωση που χρειαστει?θα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα η' εχουν ηδη?θα πρεπει να κανω to usb bootable?

BOOTABLE USB B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειαζεται να κανεις τπτ απο ολα αυτα μιας και αυτο σε παραπεμπει σε φορματ το οποιο δε γραφεις αν το θελεις, αλλα γραφεις οτι θες να τα επαναφερεις. Μπορεις να κανεις refresh ή reset το πισι σου κατευθειαν απο τα windows. Κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις ειναι επαναφορα συστηματος.

Για το reset βεβαια θα χρειαστει να εχεις καπου ενα iso.

Επεξ/σία από 2MikronS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, 2MikronS είπε

Δε χρειαζεται να κανεις τπτ απο ολα αυτα μιας και αυτο σε παραπεμπει σε φορματ το οποιο δε γραφεις αν το θελεις, αλλα γραφεις οτι θες να τα επαναφερεις. Μπορεις να κανεις refresh ή reset το πισι σου κατευθειαν απο τα windows. Κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις ειναι επαναφορα συστηματος.

Για το reset βεβαια θα χρειαστει να εχεις καπου ενα iso.

απλα θελω να αποθηκευσω καπου τα windows μου(σε ενα usb)ωστε να μπορω να τα επαναφερω(να κανω επανεγκατασταση) σε περιπτωση που χαλασει ο δισκος σε εναν καινουργιο.στα 7 που ειχα πριν ειχα κατεβασει το aomei και ειχα κανει system image η' κατι τετοιο,δεν θυμαμαι.τωρα θελω μονο τα windows.δηλαδη να μην κανω αυτο που μου προτεινε ο Eoin?

Επεξ/σία από giannis79

4 ώρες πριν, giannis79 είπε

απλα θελω να αποθηκευσω καπου τα windows μου(σε ενα usb)ωστε να μπορω να τα επαναφερω(να κανω επανεγκατασταση) σε περιπτωση που χαλασει ο δισκος σε εναν καινουργιο.στα 7 που ειχα πριν ειχα κατεβασει το aomei και ειχα κανει system image η' κατι τετοιο,δεν θυμαμαι.τωρα θελω μονο τα windows.δηλαδη να μην κανω αυτο που μου προτεινε ο Eoin?

Πάρε ένα image (κλώνο) τότε τον δίσκο σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, giannis79 είπε

Τωρα καταλαβαινουμε τι ακριβως θες. Παρε παλι με το aomei ενα image και θα εισαι μια χαρα.

Επεξ/σία από 2MikronS

αλλος τροπος για να το κανω εκτος το aomei υπαρχει?δεν θελω να κανω κλωνο ολο τον δισκο,μονο το λειτουργικο.εχω 16gb usb γιαυτο ρωταω.παντως οπως και να εχει θα πρεπει να το κανω bootable.(στο rufus αυτο)

3 ώρες πριν, giannis79 είπε

αλλος τροπος για να το κανω εκτος το aomei υπαρχει?δεν θελω να κανω κλωνο ολο τον δισκο,μονο το λειτουργικο.εχω 16gb usb γιαυτο ρωταω.παντως οπως και να εχει θα πρεπει να το κανω bootable.(στο rufus αυτο)

Πιστεύεις πως χωράει ένα ολοκληρωμένο σύστημα (OS, drivers) σε ένα usb 16gb ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...