BurnedPriest Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Κάνω κάτι λάθος για να ανοίξω την 27015? Σε sites που τσεκάρουν αν έχεις ανοιχτά συγκεκριμένα ports, δεν την βλέπουν. Επίσης το Firewall μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς σε αυτήν την μ*****α?
orangeboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αλλαξε το WAN Connection σε HSIv, η οπως αλλιως ονομαζεται το vdsl wan profile σου
BurnedPriest Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, orangeboy είπε Αλλαξε το WAN Connection σε HSIv, η οπως αλλιως ονομαζεται το vdsl wan profile σου Τα έχω δοκιμάσει όλα φίλε, τίποτα. Εκτός αν θέλει restart πέρα από απλά apply. Από απλάy δηλαδη.
orangeboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 βαλε firewall low και στο wan connection HSIv αν εισαι vdsl. Δεν ειχα ποτε προβλημα με port forwarding σε αυτο το ρουτερ. Δες τις ρυθμισεις μου
BurnedPriest Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, orangeboy είπε βαλε firewall low και στο wan connection HSIv αν εισαι vdsl. Δεν ειχα ποτε προβλημα με port forwarding σε αυτο το ρουτερ. Δες τις ρυθμισεις μου Το firewall είναι ήδη low. Και έβαλα και HSIv. Δεν θα έπρεπε στο http://www.canyouseeme.org/ πχ να μπορεί να συνδεθεί με το port που θέλω έτσι όπως το έχω?
jkoukos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μόνον αν τρέχει η υπηρεσία για την οποία έχεις ανοίξει η πόρτα, αλλιώς δεν φαίνεται ανοικτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα