fatsas2222 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μετά από (σχεδόν) παραπλάνηση μου, ενώ συνεννοήθηκα με υπάλληλο του ΟΤΕ για να μου στείλουν νέο router χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή αναβάθμιση σύνδεσης, αλλά μαζί με το router ήρθε μαζί και συμβόλαιο 50 VDSL. Προσπάθησα να επικοινωνία με τον ΟΤΕ για να ξαναεπικοινωνήσω με αυτήν την υπάλληλο, αλλά πάντα έλεγαν θα μας τηλεφωνήσει, αλλά τίποτα. Μόλις χθες ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ότι θα γίνει σήμερα μεταξύ 8:00-16:00 αναβάθμιση σε ευρυζωνική λόγω αναβάθμισης τους προγράμματος (κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ αποδεχθεί). Έτσι κάλεσα τ ο 13888. Μετά από μεγάλη συζήτηση με μία άλλη υπάλληλο (που ήταν απίστευτα συνεργατική) αναβάθμισα στο COSMOTE Double Play Fiberspeed 30 M (αναμένεται η αποδοχή της αίτησης), το οποίο πρόγραμμα βγαίνει πιο φθηνό από ότι ήταν το προηγούμενο που είχα. Το θέμα μου είναι πως συμφώνησα να γίνει η μεταβίβαση σε ευρυζωνικότητα καθώς όπως διάβασα και online, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει, αλλά αυτή δεν έχει γίνει ακόμα. Τι να κάνω? Να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ ή να περιμένω. Επίσης, όσοι έχετε κάνει αναβάθμιση σε ευρυζωνικότητα, είχατε κάποιο εμφανές πρόβλημα στην σύνδεση? Γιατί κάποιοι αναφέρουν πως για να μην έχεις διακοπές στην σύνδεση μπορεί το internet να είναι locked στα 8 mbps, αρκεί να μην βγάζει βλάβες. Ισχύει κάτι τέτοιο?
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πάλια και εγώ που είχα οτε μου είπαν θα γίνει η γραμμή σας ευρυζωνική μνου έστειλαν νεο ρουτερ είχα 24 απλά το τηλέφωνο μου ήταν voip αλά το πακέτο αλλάζει μόνο αν το ζητήσεις Μίπως τυχών είπες ότι δεν έχεις γρήγορες ταχύτητες και σου έδωσε προσφορά ;
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 αν η γραμμη δεν εχει αποσυνδεσεις θα παιξει και η voip τηλεφωνια μια χαρα.αν κοπει το ρευμα χανεις το τηλεφωνο αλλα πιο παλια η cosmote εδινε σε οσους ειχαν συναγερμο ενα powerbank για το Router.Καποιοι το λενε Ups αλλα στην πραξη ειναι Powerbank.κατα τα αλλα ναι καποια στιγμη ολα θα πανε στο voip και ηδη η cosmote στα vdsl σε γυρναει σε voip εκτος αν συντρεχουν διαφοροι λογοι.εκτος αν για καποιο λογο σε βαλουν σε vdsl με tdm τηλεφωνια οπου δεν σε πειραζει γιατι παλι καποια στιγμη στο μελλον θα σε γυρισουν σε voip On 7/3/2018 at 5:08 PM, fatsas2222 said: Μετά από (σχεδόν) παραπλάνηση μου, ενώ συνεννοήθηκα με υπάλληλο του ΟΤΕ για να μου στείλουν νέο router χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή αναβάθμιση σύνδεσης, αλλά μαζί με το router ήρθε μαζί και συμβόλαιο 50 VDSL. Προσπάθησα να επικοινωνία με τον ΟΤΕ για να ξαναεπικοινωνήσω με αυτήν την υπάλληλο, αλλά πάντα έλεγαν θα μας τηλεφωνήσει, αλλά τίποτα. Μόλις χθες ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ότι θα γίνει σήμερα μεταξύ 8:00-16:00 αναβάθμιση σε ευρυζωνική λόγω αναβάθμισης τους προγράμματος (κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ αποδεχθεί). Έτσι κάλεσα τ ο 13888. Μετά από μεγάλη συζήτηση με μία άλλη υπάλληλο (που ήταν απίστευτα συνεργατική) αναβάθμισα στο COSMOTE Double Play Fiberspeed 30 M (αναμένεται η αποδοχή της αίτησης), το οποίο πρόγραμμα βγαίνει πιο φθηνό από ότι ήταν το προηγούμενο που είχα. Το θέμα μου είναι πως συμφώνησα να γίνει η μεταβίβαση σε ευρυζωνικότητα καθώς όπως διάβασα και online, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει, αλλά αυτή δεν έχει γίνει ακόμα. Τι να κάνω? Να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ ή να περιμένω. Επίσης, όσοι έχετε κάνει αναβάθμιση σε ευρυζωνικότητα, είχατε κάποιο εμφανές πρόβλημα στην σύνδεση? Γιατί κάποιοι αναφέρουν πως για να μην έχεις διακοπές στην σύνδεση μπορεί το internet να είναι locked στα 8 mbps, αρκεί να μην βγάζει βλάβες. Ισχύει κάτι τέτοιο? αν εχεις ασταθεια στην γραμμη πιο πολυ για adsl πελατες ναι μπορει να σου ανεβασουν το Margin/ριξουν ταχυτητα γραμμης με σκοπο να παιζεις πιο σταθερα ωστε να μην εχεις αποσυνδεσεις για να μην χανεις την voip τηλεφωνια.στο vdsl αν εχεις σωστη καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf δυσκολα θα χρειαστει να σε αλλαξουν Profile.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 On 7/3/2018 at 6:10 PM, bill2015 said: Πάλια και εγώ που είχα οτε μου είπαν θα γίνει η γραμμή σας ευρυζωνική μνου έστειλαν νεο ρουτερ είχα 24 απλά το τηλέφωνο μου ήταν voip αλά το πακέτο αλλάζει μόνο αν το ζητήσεις Μίπως τυχών είπες ότι δεν έχεις γρήγορες ταχύτητες και σου έδωσε προσφορά ; ο οτε προσπαθει και τα vdsl αλλα και τα adsl να τα κανει voip.οποτε ναι καποιος μπορει να εχει 24 αρι αλλα παλι να ζητηθει να γυρισει σε voip χωρις να εχει βαλει vdsl.απλα στο vdsl ειναι πιο εντονο διοτι θελουν να γλυτωσουν κεντρικα ζευγαρια κιολας(απο αστικο κεντρο μεχρι καφαο(Kv)).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, poulinos said: ο οτε προσπαθει και τα vdsl αλλα και τα adsl να τα κανει voip.οποτε ναι καποιος μπορει να εχει 24 αρι αλλα παλι να ζητηθει να γυρισει σε voip χωρις να εχει βαλει vdsl.απλα στο vdsl ειναι πιο εντονο διοτι θελουν να γλυτωσουν κεντρικα ζευγαρια κιολας(απο αστικο κεντρο μεχρι καφαο(Kv)). Επιπλέον ο κανονισμός για το vectoring λέει ότι πάει πακέτο με VoIP.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 14/3/2018 at 11:53 AM, ThReSh said: Επιπλέον ο κανονισμός για το vectoring λέει ότι πάει πακέτο με VoIP. απλα οι παροχοι ασχετα που δινουν αποτο kv του οτε δινουν ακομα tdm:P. ναι καλο θα ειναι να γινουν Voip Ωστε να μην εχεις ταση να περναει πανω απο τον χαλκο ειδικα οταν μιλαμε και για Isdn γραμμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα