Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε
50 λεπτά πριν, themis_81 είπε

Την απαντηση ξεχασες 😛

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

?????????σου φαγε και σενα τιποτα τωρα?:P

χεχε οχι αλλα διαβασα κανονικα το μηνυμα σου ! 

Λογικα με βλεπω για CSB EVX12170 ... 

Δημοσ.

o δησιος www.batteries.gr σιγουρα φερνει csb.

17 minutes ago, themis_81 said:

χεχε οχι αλλα διαβασα κανονικα το μηνυμα σου ! 

Λογικα με βλεπω για CSB EVX12170 ... 

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, @themis_81 τελικά τι μπαταρίες βάλατε; Σκέφτομαι κι εγώ για CSB EVX12170.

Οι τιμές των original kit έχουν εκτοξευτεί, ζητάνε 330 ευρώ, έλεος!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, @themis_81 τελικά τι μπαταρίες βάλατε; Σκέφτομαι κι εγώ για CSB EVX12170.

Βάζω τις GP12170, όπως αυτές που έχει το original RBC7 kit, για τις EVX δεν έχω ιδέα αλλά δε νομίζω πως κερδίζεις τίποτα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να βαλετε βαθειας εκφορτισης να ειναι ακομη και οι sunlight  στην χειροτερη θα σας βγαλουν 2 χρονια λειτουργιας

Δημοσ.
14 ώρες πριν, themis_81 είπε

Αν θυμάμαι καλά , CSB ειχα παρει αλλα παει καιρος ... 

Κρατάνε ακόμα από τότε, σωστά; Έχει 4+ χρόνια πλέον.

Δημοσ.
On 03/09/2022 at 17:52, malakudi said:

οι Original ειναι ακριβες για 2 λογους.

α. γιατι υποτιθεται οτι η μπαταρια εχει εγκριθει απο apc(Κατω απο το αυτοκολλητο apc θα βρεις μπαταρια csb)

β.σε μεγαλα ups δεν παιρνεις μονο τις μπαταριες αλλα ολο το κιτ με τα σιδερα με connectors κτλ.που εννοειται αυτα μπορεις να τα βγαλεις απο το παλιο

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

οι Original ειναι ακριβες για 2 λογους.

α. γιατι υποτιθεται οτι η μπαταρια εχει εγκριθει απο apc(Κατω απο το αυτοκολλητο apc θα βρεις μπαταρια csb)

β.σε μεγαλα ups δεν παιρνεις μονο τις μπαταριες αλλα ολο το κιτ με τα σιδερα με connectors κτλ.που εννοειται αυτα μπορεις να τα βγαλεις απο το παλιο

Το γνωρίζω αυτό, αλλά δες πόσο είχαν πριν 2 χρόνια (πιο πίσω δε δείχνει το skroutz). Είχαν 230 ευρώ!

Δημοσ.
9 hours ago, malakudi said:

Το γνωρίζω αυτό, αλλά δες πόσο είχαν πριν 2 χρόνια (πιο πίσω δε δείχνει το skroutz). Είχαν 230 ευρώ!

δυστυχως ολα εχουν ανεβει σε τιμες οποτε δεν με παραξενευει οτι ειτε τις ανεβασε η apc ειτε τα καταστηματα που τις φερνουν.  τωρα τις παιρνουν πιο ακριβα ή απλα ο αλλος πουλαει οσο θελει ειναι αλλη ιστορια.εξαρτατε αν η ιδια αυξηση ειναι και σε αλλα καταστηματα ή αν ειναι και στο εξωτερικο η ιδια αυξηση. γενικως συμφερει παντως να τις αλλαζεις εσυ απλα αγοραζοντας τις μπαταριες χυμα απο πχ www.batteries.gr που εχει csb. αν και υπαρχουν και αλλες καλες εταιρειες πχ Yuasa.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...