voltmod Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αν λατρέψατε το πρωτότυπο God of War, το πιθανότερο είναι να ανυπομονείτε για το "reboot" (όχι ακριβώς, αφού περισσότερο ταιριάζει το "re-imagined"). Αν ανάμεσα στα σχέδια σας είναι να παίξετε το αποκλειστικό στη πλατφόρμα της Sony παιχνίδι, αλλά δεν έχετε ακόμη αγοράσει τη νέα της κονσόλα, τότε ενδεχομένως να βρείτε ενδιαφέρον το Limited Edition God of War PlayStation 4 Pro bundle. Το bundle που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, θα λανσαριστεί παράλληλα με το λανσάρισμα του παιχνιδιού στις 20 Απριλίου, και το κόστος του στις ΗΠΑ θα είναι $399,99. Το πακέτο περιλαμβάνει μία customized κονσόλα του PS4 Pro μαζί με το ταιριαστό, από άποψη αισθητικής και design, ασύρματης τεχνολογίας χειριστήριο Leviathan Gray DualShock. Πρόκειται για μία όμορφη κονσόλα, και με αχτύπητη τιμή αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτό είναι και το κόστος του απλού PS4 Pro χωρίς το παιχνίδι. Ο δρόμος πάντως για το God of War ήταν μακρύς. Η Sony είχε ανακοινώσει πριν από δύο χρόνια ότι το franchise της θα ανανεωνόταν με τη μορφή ενός sequel. Όσον αφορά στις προ-παραγγελίες για το παιχνίδι, ο gamer μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορες εκδόσεις, από τη Collector’s Edition (σχεδόν $130) και την Stone Mason Edition ($150 περίπου) μέχρι τη Digital Deluxe Edition (σχεδόν $70) και την απλή έκδοση (περίπου $60). Engadget Δείτε ολόκληρο το άρθρο
music_lover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πανέμορφο! Η Sony ζωγράφισε..κρίμα που έχω ήδη ps4 pro, όποιος δεν έχει όμως και είχε σκοπό να πάρει ορμάτε, ούτως ή άλλως το ps4 έχει ακόμα πολλά να δώσει.
techon1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν μου αρέσει το design... σαν τα σεμεδάκια της γιαγιάς μου.
ison Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Οι συλλεκτικες εκδοσεις που αναφερει ο συντακτης ειναι για Αμερικη...στην ευρωπη δεν υπαρχει η stone mason εκδοση. 2
Homecinemakias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ένας καλός λόγος (επιπλέον) για να αγοράσει κάποιος την δυνατή κονσόλα! Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο τα παιχνίδια έχουν ποιότητα και προδιαγραφές που να εκμεταλλεύονται την πολύ καλή ανάλυση 4Κ που μας λένε πως διαθέτει η κονσόλα!
ELMastas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατά την γνώμη μου χάσανε μια σημαντική ευκαιρία αφού Θα μπορούσανε να φτιάξουνε κάτι πολύ καλύτερο και σε χρώμα και σε σχεδιασμό,Το κουτί όπως φαίνεται με την φωτό είναι πιο όμορφο απο την Actual κονσόλα,το χειριστήριο το "ασημί" που είναι απλά οκ για την κονσόλα την ίδια,απο την πάνω δεξιά μεριά,το μόνο που "τρώγεται" είναι το σήμα,του Playstasion,απο κει και πέρα αυτή η διχρωμία του γκρί δεν μου αρέσει καθόλου καθώς και τα σεμεδάκια/σχεδιάκια ρόμβους και σφραγιδο "διαολάκια" που είναι πάνω στο τσεκούρι,ας έμεναν πάνω στο τσεκούρι,δεν νομίζω πως πάνε ιδιαίτερα πάνω σε οποιαδήποτε κονσόλα,τα σχεδιάκια,δεν ξέρω αν θα φωτίζουν τελικά,ίσως μόνο όταν το ανάβεις η κατά την διάρκεια και του παιχνιδιού,αλλά αν συμβαίνει αυτό ανά διαστήματα χωρίς να αποσπά την προσοχή,είναι κάτι θετικό. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ELMastas
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Βλεποντας το design αυτο καποιος αλλος ομως μονο το God Of war δεν του ερχεται στο μυαλο.Κακιστη limited edition τουλαχιστον στο κομματι κονσολας γιατι το dualshock δεν ειναι ασχημο.
pcos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 θα μας αλλαξουν και τη μυθολογια! ο Αρης δεν ειναι ο θεος του πολεμου? 2 1
neogeo1982 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 πολύ φτωχό το design κοτζάμ sony αυτό βρήκε να κάνει. θα μπορούσαν να είχαν κεντήσει κανονικά βάλε ένα κόκκινο βάλε κάτι άλλο πιο δυνατό. Αυτό το γκρι ανοιχτό σκούρο δεν μου λέει τίποτα. Σαν να έκαναν ξεπέτα φαίνεται 1
GioTech Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ιδιαίτερο θα το έλεγα. Τώρα αν είναι ωραίο, άσχημο αυτό αφορά τα γούστα του καθένα.
ELMastas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε πολύ φτωχό το design κοτζάμ sony αυτό βρήκε να κάνει. θα μπορούσαν να είχαν κεντήσει κανονικά βάλε ένα κόκκινο βάλε κάτι άλλο πιο δυνατό. Αυτό το γκρι ανοιχτό σκούρο δεν μου λέει τίποτα. Σαν να έκαναν ξεπέτα φαίνεται Ετσι ακριβώς αν ήταν άσπρο πχ με μπλέ όπως αυτό στο κουτί με κόκκινα "στοιχεία" η και μαύρο με κόκκινα σχέδια,θα ήταν πολύ καλύτερο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ELMastas
Devil9697 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μονο εμενα μου φαινεται σαν ΑΛΛΟ παιχνιδι απο το κλασικό gow?!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα