rafinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ύστερα από γροθιά στο πάνω μέρος του κουτιού επειδή ακουγόταν ένας θόρυβος από ανεμιστήρα που δεν θα έπρεπε να ακούγεται ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση διαπίστωσα ότι έχω ήχο μόνο από την οθόνη που συνδέεται με hdmi με την κάρτα γραφικών και όχι από τη μπροστινή θύρα ακουστικών. Δοκίμασα και στο πίσω μέρος της μητρικής (asus h110m-a) μήπως λόγω της βίαιης κίνησής μου έπαθε ζημιά η μπροστινή θύρα, αλλά τζίφος. Δοκίμασα να κάνω reinstall drivers αλλά μάταια. Στη διαχείριση συσκευών διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με την εκκίνηση μιας συσκευής HD Audio αλλά δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Έχει κανείς μήπως καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή ακόμα και αν παίζει να κάηκε η ενσωματωμένη κάρτα ήχου; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από rafinos
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε να διαγράψεις την κάρτα ήχου και να κάνεις επανεκκίνηση;
rafinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκίμασε να διαγράψεις την κάρτα ήχου και να κάνεις επανεκκίνηση; Τίποτα απολύτως! Δοκίμασα κιόλας να κάνω disable την κάρτα από το bios και enable ξανά.
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τότε ρίξτου άλλη μια γερή. . .. ... Αστειεύομαι φυσικά.! Πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο live linux να δεις αν εκεί έχεις ή όχι ήχο. Αν τελικά άρπαξε η κάρτα ήχου πάρε μια άλλη.
rafinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις να προτείνεις live linux distro που να τρέχει από Usb γιατί δεν έχω dvd rom στο pc; Kali linux μας κάνει; Ούτε το linux τη βλέπει την κάρτα ήχου άρα "το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο". Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από rafinos
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Το kali δεν το έχω δουλέψει και δεν ξέρω πόσο ευέλικτο είναι. Θα πρότεινα κανένα ubuntoειδές π.χ. https://www.ubuntu.com/download/alternative-downloads Για usb, τα περισσότερα δουλεύουν. Μεταφορά σε usb με το rufus.
rafinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Άντε όλα, αλλά το να μην μπορώ να σβήσω και το πρόγραμμα της realtek από το pc επειδή όπως λέει "Δεν υποστηρίζονταν κανένα πρόγραμμα οδήγησης σε αυτό το πακέτο προγράμματος οδήγησης συσκευής" Βγάλτε νόημα.
rafinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Παιδιά είχα δοκιμάσει δύο live Linux εκδόσεις και δεν είχα ήχο (δεν έβλεπαν καν την κάρτα ήχου) ούτε εκεί. Πριν λίγες μέρες έκανα update στα windows 10. Σήμερα παρέλαβα μια usb κάρτα ήχου της πλάκας που πήρα από το ebay και δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ωστόσο, παρατήρησα ότι δουλεύει η "καμμένη" κάρτα ήχου... είναι να τρελαίνεσαι. Άντε να ήθελαν update τα windows... αλλά στα linux γιατί δεν λειτουργούσε;
rafinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Έγινε ξανά το ίδιο... μάλλον πρέπει να σταματήσω τις φάπες χαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα