xirosiman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Εχθες εγινε επιτελους η αναβαθμιση της γραμμης μου απο adsl σε vdsl απο την vodafone. Δυστυχως ομως το ρουτερ συγχρονιζει μονο σε adsl προφιλ, οπως επισης δεν υπαρχει τηλεφωνια αφου γυρισε σε voip απο το κλασσικο. Σε συνομιλια μου με το τεχνικο τμημα της vodafone, μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι συστημικο και οτι θα γυρισει σε vdsl προφιλ απο μονο του μεσα σε 3 ημερες.. Και οτι τοτε που θα αλλαξει το προφιλ θα εχω και τηλεφωνια.. Να ενημερωσω οτι το ρουτερ δεν συχρονιζει σε vdsl σε καμια πριζα του σπιτιου παρα μονο συνδεεται κανονικα σε adsl2+ προφιλ. Καμια ιδεα? οριστε κ τα στατιστικα: Ps. Εχω δοκιμάσει στην κεντρική κ σε άλλες πρίζες του σπιτιού.. με σπλιτερ η και χωρίς.. με η χωρίς το τηλέφωνο.. καμία διαφορά.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από xirosiman
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Λόγικά το zte zxhn h267a που δίνει η vodafone για vdsl πρέπει να του έδωσαν Αν έχεις κάπιο άλλό vdsl router και μπορείς να επιλέξεις συγχρονισμό μόνο σε vdsl να δεις τι θα κάνει
xirosiman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το zte 267Α έχω! Ρε παιδιά έχω μιλήσει 2 φορές με τους τεχνικούς της voda κ Μ λένε ότι θα αλλάξει μόνο του. Στις επιλογές είναι επιλεγμένα τα vdsl k vectoring k πολλά άλλα προφίλ.. το θέμα είναι ότι δεν συγχρονίζει σε vdsl. Μου λένε οτι είναι συστημικό το πρόβλημα κ ότι θα συγχρονίσει κάποια στιγμή μόνο του..! Έχω ιντερνέτ αλλά σε adsl όπως βλέπετε. Μου είπαν να περιμενω 3 μέρες.. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο ρούτερ για vdsl.. κ αυτό της vodafone είναι κλειδωμένο μέχρι αηδιας. Τους είπα να ξετικαρουν τα adsl k τα υπόλοιπα κ να αφήσουν μόνο το vdsl αλλά δεν.. Επίσης δεν ξέρω αν εχει να κάνει με κάποια ρύθμιση από τον ΟΤΕ κ υπάρχει αυτή η αναμονή.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από xirosiman
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 εγω που άλλαξα απο adsl vodafone se vdsl vodafone σε μερικά λέπτα έγινε η αλλαγή Καταρχήν κωδικούς σου εδωσαν; και αν μπορείς δοκίμασε απο κάπιο φίλο σου ένα ξεκλειδωτο ρουτερ vdsl να δεις αν θα συχρονισει σε vdsl 1
xirosiman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μου έδωσαν κωδικούς αλλά δεν χρειάζεται λέει.. επειδή είναι με voip πάνε αυτόματα όλα.. οπωτε κ χωρίς κωδικούς θα συγχρονίσει.. τι να πω.. τι reboot έχω κάνει τι εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν συγχρονίζει με τίποτα. Μου φαίνεται περίεργο που είχα διαβάσει από άλλους ότι η μετάβαση είναι απλά μερικές ώρες..
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 'ετσι ξέρω και απο προσωπική εμπειρία τι να πω αλλά είσαι με καμπινα οτε η δικιά τους γτ από καμπινα οτε ακόμα voip δεν νομίζω να δίνουν 1
xirosiman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Η καμπίνα του ΟΤΕ είναι.. δεν ξέρω τι παίζει όμως.. η vodafone εδώ(Ηράκλειο Αττικής) δεν έχει καμπίνες δικές της.. πάντως η αλλαγή έγινε κ είμαι σίγουρος γιατί εκεί που συγχρονίζα στα 12 κάτι mbps, με το παλιό μου ρούτερ asus dsl14u κ πείραγμα του snr κλειδώνει χωρίς λάθη κ αποσυνδέσεις στα 18mbps! Αυτά όμως για το adsl2+.. απλά νευριάζω γιατί μπορεί να είναι απλά μια επιλογή από το ρούτερ η ένας κωδικός που δεν έχει μπει κ γίνεται όλη η ιστορία.. τώρα αν είναι κάτι πιο σοβαρό..
postfire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) πιστευω οτι ακομα δεν σε εχουν περασει σε vdsl το οτι πιανεισ 18 μπορει να σε κουμπωσαν καπου καλυτερα και να εχεις καλυτερο ζευγος χαλκου κανε υπομονη και αυριο και μετα παρε τους τηλ Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από postfire 1
xirosiman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @postfire ναι αλλά γιατί δεν το λένε? Το θέμα είναι ότι όλη την χθεσινή ημέρα ήταν κομμενα τα πάντα.. το βράδυ π γύρισα σπίτι έπιανε μόνο ιντερνέτ adsl. Η vodafone από εχθές μου λέει ότι έχω ενεργοποιηθεί (τουλάχιστον σαν πρόγραμμα).. τώρα αν ο ΟΤΕ πήγε να κάνει την δουλειά κ βρήκε κάποια βλάβη ή δυσκολία κ απλά με συνέδεσε να έχω προσωρινά ιντερνέτ δεν ξέρω.. αλλα αντί να μου πουν τι μπορεί να συμβαίνει, μου λένε ότι θέλει έως 3 μερες να συγχρονισει το ρούτερ.. κ ότι η καθυστερηση είναι συστημική.. ότι συνήθως το βράδυ ενημερώνονται τα συστήματα κ να περιμένω.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από xirosiman
postfire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 κανε υπομονη μια μερα και μετα παρε τηλ πες δεν εχω ακομα vdsl
xirosiman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Λοιπόν το παράδοξο είναι.. Έβαλα το πρώτο ρούτερ π είχα πάρει από την hol το netfaster iad 1 . Συνδέθηκα κ παίζει κανονικά σε adsl κ voip! Ενώ το zte 267A παίζει πάλι σε adsl αλλά voip τίποτα! Hell yea! Έχω τηλεφωνο!(Α ρε hol λείπεις..)
GeorgeHellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ο οτε φταίει.. Καθυστερεί την αλλαγή.. Μαξ σε 4 5 μερες θα έχει γυρίσει σε vdsl. (Παρόμοιο θεμα με φίλο, Δευτέρα συνδεσε το ρούτερ, Παρασκευή γύρισε σε vdsl) 1
GioTech Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Κάνε λίγη υπομονή και θα γυρίσει σε VDSL. Πάντα υπάρχει μια καθυστέρηση 5-6 μέρες max. 1
xirosiman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Σήμερα που μίλησα πάλι με τους τεχνικούς μου είπαν ότι σε κάποια dslam γίνεται η αλλαγή πιο γρήγορα κ κάποια άλλα αργούν.. Μέχρι τώρα δεν μου διευκρίνιζαν ότι το όλο θέμα είναι κάποια ρύθμιση του ΟΤΕ. Μου είπε επίσης ότι αν κ σμρ δεν έχει φτιάξει να ξανακαλεσω για να το δηλώσουμε βλάβη στον οτε. Εκεί τι γινεται? Κινητοποιούνται πιο γρήγορα η μπερδεύεται η ιστορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα